Norbi Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch miałem dzwonić ale teleport został w domu A co Ty masz taki słaby podpis?? Ta piękna B6 poszła do żyda??
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch miałem dzwonić ale teleport został w domu A co Ty masz taki słaby podpis?? Ta piękna B6 poszła do żyda?? B6 poszła w kwietniu 2012 gdzieś za Siedlce , ale zajeździł zbiera na naprawy z tego co wiem
Góral.tz Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ale zajeździł zbiera na naprawy z tego co wiem :grin::grin:
Norbi Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch miałem dzwonić ale teleport został w domu A co Ty masz taki słaby podpis?? Ta piękna B6 poszła do żyda?? B6 poszła w kwietniu 2012 gdzieś za Siedlce , ale zajeździł zbiera na naprawy z tego co wiem Czyli idealny moment na sprzedanie był ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Czy Ty przypadkiem nie byłeś taką srebrną Asterką?
chopin Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch miałem dzwonić ale teleport został w domu A co Ty masz taki słaby podpis?? Ta piękna B6 poszła do żyda?? B6 poszła w kwietniu 2012 gdzieś za Siedlce , ale zajeździł zbiera na naprawy z tego co wiem Czyli idealny moment na sprzedanie był pewnie poprzedni właściciel oszczędzał na oleju a ten nowy w ogóle go nie zmieniał bo pomyślał że jak z klubu to nie wiadomo co ma w środku zalane i można jeźdźić 50 tysi bez wymiany :grin::polew:
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Norbiak spotkany w Pruszkowie na zatoczce godz : 18:30 hahaha skrobałem maila i stwierdziłem,że przy tej pogodzie wartoby było się zatrzymać, bo tamowałem ruch miałem dzwonić ale teleport został w domu A co Ty masz taki słaby podpis?? Ta piękna B6 poszła do żyda?? B6 poszła w kwietniu 2012 gdzieś za Siedlce , ale zajeździł zbiera na naprawy z tego co wiem Czyli idealny moment na sprzedanie był ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Czy Ty przypadkiem nie byłeś taką srebrną Asterką? Sprzedałem w stanie dobrym , a że chłop po 3 miechach dzwoni i mówi że zajeździł b6 stoi w szopie i zbiera na naprawę to jego kłopot.Pytał ile naprawa u mnie by kosztowała czy coś taniej. Leciałem Seatem z przeciwnej strony
troudyl Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 troudyl żyje ! niemożliwe A no żyje nawet znów w wawie jestem:P moze jutro się zjawie na spota, jak się wyrobię
chopin Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 troudyl żyje ! niemożliwe A no żyje nawet znów w wawie jestem:P moze jutro się zjawie na spota, jak się wyrobię ja kurna znowu nie bede jutro już drugi tydzień z rzędu opuszczam się chyba trzeba ale za to Wrocław mój ukochany , nadrabiam zaległości
troudyl Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Chopin i wyszło na jaw przyznaj się gdzie ty jeździsz
chopin Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 no jestem ale przecież bez auta , bo sobie siedzi w wawie w garage to jak mam przyjechać , ja nie lubie na spota AUDI przyjechać pożyczonym golfem III ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- Chopin i wyszło na jaw przyznaj się gdzie ty jeździsz a no jestem u siebie we Wro ale że ostatnio już sie tyle najeździłem że ledwo nie skasowałem fury ze zmęczenia to się zabrałem ze znajomym i narazie odpoczywam od kółka
Góral.tz Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no jestem ale przecież bez auta , bo sobie siedzi w wawie w garage to jak mam przyjechać , ja nie lubie na spota AUDI przyjechać pożyczonym golfem III ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ---------- Chopin i wyszło na jaw przyznaj się gdzie ty jeździsz a no jestem u siebie we Wro ale że ostatnio już sie tyle najeździłem że ledwo nie skasowałem fury ze zmęczenia to się zabrałem ze znajomym i narazie odpoczywam od kółka chopin
chopin Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 góral Ty sie najpierw nauczy poprawnie pisać :P:P
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Brakuje mi trochę jakiejś księgi skarg i zażaleń vol. 1238712039
Góral.tz Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 góral Ty sie najpierw nauczy poprawnie pisać :P:P :grin::grin:
hornet Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 góral Ty sie najpierw nauczy poprawnie pisać :P:P Ty się ciesz, że ten ochlej trafia w klawiaturę. To już jest sukces...
Rekomendowane odpowiedzi