rodzyn889 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 a ja stoje na wulkanizacji czekam na swoją kolej :/
MAT1000 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kapeć ? Znalazłeś dzisiaj otwartą ? PS: Trochę nas było:
Robero321 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 same czarnuchy ale w różnych odcieniach
Kamyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 same czarnuchy daltonista ..... qr** jak tam zimno było kocham zimowe spoty w Arkadii choć z drugiej strony, zawsze to dobry powód na herbatkę góralską
Linarr Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 mój błękitek się będzie ostro wyróżniał
Robero321 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 To jak by piżdziło w Promenadzie o tej porze roku ?
grzesiek646 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dlatego trzeba tesco goclaw uskuteczniac a mnie po drodze tankowanie zatrzymało Podrzuc link do tego radia o ktorym rozmawialismy, albo tu albo pw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 nie mam pojęcia, ale nie zamierzam sprawdzać byle do wiosny
bialy986 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Panowie,niestety muszę wymienić u siebie nagrzewnice w aucie.Przerabial ktoś z Was ten temat i by się podjął,ewentualnie polecił jakiś godny warsztat gdzie zrobią dokładnie i w rozsądnych pieniądzach? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
RALF76 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) same czarnuchy daltonista ..... Były też dwa lub trzy jasne kolorki Edytowane 7 Stycznia 2015 przez RALF76
Kolkov Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie,niestety muszę wymienić u siebie nagrzewnice w aucie.Przerabial ktoś z Was ten temat i by się podjął,ewentualnie polecił jakiś godny warsztat gdzie zrobią dokładnie i w rozsądnych pieniądzach? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Czemu chcesz wymieniać nagrzewnicę? Cieknie czy nie grzeje? Płukałeś ją może? Sporo roboty przy wymianie Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Kolkov
Linarr Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 same czarnuchy daltonista ..... Były też dwa lub trzy jasne kolorki no wiem ten na przedostatnim zdjęciu fajny
bialy986 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Panowie,niestety muszę wymienić u siebie nagrzewnice w aucie.Przerabial ktoś z Was ten temat i by się podjął,ewentualnie polecił jakiś godny warsztat gdzie zrobią dokładnie i w rozsądnych pieniądzach? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Czemu chcesz wymieniać nagrzewnicę? Cieknie czy nie grzeje? Płukałeś ją może? Sporo roboty przy wymianie Z ogrzewaniem nie ma problemu.Szyby parują,są tłuste,w środku czuć dziwny zapach i jest niewielki wyciek po stronie pasażera.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 same czarnuchy daltonista ..... Były też dwa lub trzy jasne kolorki no wiem ten na przedostatnim zdjęciu fajny nooo dość zayebisty, rzekłbym
MAT1000 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jeszcze parę fotek udało się jako tako zrobić, czarne słabo wychodzą kieszonkowcem :
grzesiek646 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 No to kto mi znajdzie taka nakladke ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolkov Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Panowie,niestety muszę wymienić u siebie nagrzewnice w aucie.Przerabial ktoś z Was ten temat i by się podjął,ewentualnie polecił jakiś godny warsztat gdzie zrobią dokładnie i w rozsądnych pieniądzach? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Czemu chcesz wymieniać nagrzewnicę? Cieknie czy nie grzeje? Płukałeś ją może? Sporo roboty przy wymianie Z ogrzewaniem nie ma problemu.Szyby parują,są tłuste,w środku czuć dziwny zapach i jest niewielki wyciek po stronie pasażera.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka No to raczej nagrzewnica Jak chcesz, mogę Ci pomóc przy rezaniu. Rozkręcałem B5 w środku, gorzej może być ze skręceniem same czarnuchy daltonista ..... Były też dwa lub trzy jasne kolorki no wiem ten na przedostatnim zdjęciu fajny nooo dość zayebisty, rzekłbym Czy ja wiem... [emoji14]alacz:
rodzyn889 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 No to kto mi znajdzie taka nakladke ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk szukałem dla siebie . W pl nie ma raczej . Aso 650 zł około . Niemiecki jebay podobnie
Rekomendowane odpowiedzi