MAT1000 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Kilka razy się wkładało podłokietnik. Plastiku który tam siedzi nie zgubiłeś ? plastiku przy frezie? czy tego mocującego, do którego przykręca się śruby? podjechałbym dziś, ale mam spotkanie jeszcze o 18 i nie wiem ile mi się zejdzie. chyba, że możemy umówić się późnym wieczorem? pisz na pw jak coś. Nie mam foto by wskazać dokładnie. Założyłeś na spocie ?
mashet Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Zamierzam wpadać. Robicie też tak czasami, żeby ciut pogadać faktycznie przy samochodach,a potem troszeczkę pojeździć po mieście, tak dla funu? Kilkanaście albo więcej Audi żeby się troszkę pokręcić po Warszawie.. Fajnie by mogło być.. Taki luźny pomysł.. za***ista opcja! Tyle fur razem! Edytowane 18 Listopada 2016 przez mashet
Kosmita Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zamierzam wpadać. Robicie też tak czasami, żeby ciut pogadać faktycznie przy samochodach,a potem troszeczkę pojeździć po mieście, tak dla funu? Kilkanaście albo więcej Audi żeby się troszkę pokręcić po Warszawie.. Fajnie by mogło być.. Taki luźny pomysł.. za***ista opcja! Tyle fur razem! Tak mi się wydawało, że fajna opcja. Jako klub można też czasami pojawić się na jakimś spocie wszystkich marek większą ilością naszych samochodów i wtedy pokazać, że coś takiego jak Audi A4 klub istnieje i ma się dobrze. Jestem nowy i nieznany przez większość, a przez garstkę tylko poznany raptem, więc nie chce wchodzić z butami do Was, ale w Warszawie wiele rzeczy się dzieje i można też to wykorzystać. Bardzo dużo Audi (często eSek i RSek) jeździ po spotach street racingowych i można by ich pościągać do nas. A na pewno łatwiej by było gdybyśmy czasami pojeździli sobie w większej ilości. Rzucam pomysł i ciekawe jak się przyjmie. Pzdr.
Ronald Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Panowie sorry za offtop. Pilnie poszukuje przekaźnika kierunkowskazów do A4 B5. Znacie jakieś szroty w okolicach Warszawy czynne w sobotę z takimi gratami ? Info na PW.
Robero321 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 net się skończył ? Strażacka http://www.autokasacja.pl/kontakt.html są tez na allegro masz tu wylistowane już przekaźniki jakie maja na sprzedaż ale musisz się spieszyć bo w sobotę tylko do 15 stej http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=35702300&order=m&string=przeka%C5%BAnik+a4+b5&search_scope=userItems-35702300&bmatch=base-relevance-floki-5-uni-1-5-1025
bubel90 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Panowie a ktoś będzie miał kompa we wtorek, żeby sczytać błędy z autka?
d4ri0 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Nie mam foto by wskazać dokładnie. Założyłeś na spocie ? nie założyłem bo skończyłem spotkanie o 21:30. postaram się być jutro. będziesz?
mashet Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Panowie a ktoś będzie miał kompa we wtorek, żeby sczytać błędy z autka? Ja mogę wziąć. EDIT: Sorry nie doczytałem w profilu. Do B8 nie mam, max do B7. Edytowane 21 Listopada 2016 przez mashet
MAT1000 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Nie mam foto by wskazać dokładnie. Założyłeś na spocie ? nie założyłem bo skończyłem spotkanie o 21:30. postaram się być jutro. będziesz? Jutro odpadam, jestem w pracy. Jak coś to możesz wpaść do pracy do mnie i złożymy.
RadzioPL Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Panowie czy będzie ktoś może dziś i ma przypadkiem klucze do wyjmowania radia? Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
d4ri0 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 ja mam klucze, ale raczej dziś nie dotrę...
RadzioPL Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Spoko, ja chyba też będę miał ciężko... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
d4ri0 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Mozemy sie gdzies ustawic np jutro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ronald Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzięki. Objechałem w sobotnie przedpołudnie 4 szroty włącznie ze tym na Strażackiej, ale na żadnym nie było przekaźnika awaryjnych. Wieczorem naprawiłem sam w 1,5 godziny. net się skończył ? Strażacka http://www.autokasacja.pl/kontakt.html są tez na allegro masz tu wylistowane już przekaźniki jakie maja na sprzedaż ale musisz się spieszyć bo w sobotę tylko do 15 stej http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=35702300&order=m&string=przeka%C5%BAnik+a4+b5&search_scope=userItems-35702300&bmatch=base-relevance-floki-5-uni-1-5-1025
Robero321 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 a nie lepiej było obdzwonić zamiast jeździć ??
Karolwnik Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Panowie mam pytanie. czy moze ma ktos z was urzadzenie do mierzenia grubosci lakieru? chcialbym go pozyczyc prawdopodobnie na sobote.
MAT1000 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Panowie macie sprawdzonego sztukmistrza w Warszawie, gdzie mogę podjechać i obszyć kierownicę ?
soolek Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Allegro/Radom/ dzwonisz i przywożą Ci drugą taką samą obszytą jak chcesz - wymiana 5 minut. Jakość całkiem dobra. Ja nie miałem zastrzeżeń.
Rekomendowane odpowiedzi