wit.s Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 plati! Czy ja dobrze widzę, że masz "moje" felgi :drool: Dawaj info gdzie kupiłeś angela! Sprzedałaś stare felgi? Jak nie, to chętnie bym pożyczył na tydzień - może warto się przymierzyć? Pogadajmy jak wrócę.
angela Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiciu....nie sprzedalam i chyba nie sprzedam..... Cos nie bardzo jestem zadowolona z wczorajszego zakupu..... ;( Ale tak to jest jak czlowiek w goracej wodzie kapany.... Chyba bardziej mi sie podobalo na jasniejszych felach.....
adamooo Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Angela wklej foto..pozwól się wypowiedzieć fachowcom
Gość rob Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Cos nie bardzo jestem zadowolona z wczorajszego zakupu..... ;( nie żartuj, wygląda pięknie :th:
wit.s Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 angela. No co ty? Jest całkiem nieźle. Trudno porównywać, bo poprzednie były w zupełnie innym stylu. Zresztą. Jak Cię nie przekonamy - dawaj znać, te felgi zawsze mi sie podobały. A patrząc na Bryniowóz-do srebrnego avanta bardzo pasują ono. Co Ty opowiadasz :drool:
angela Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiciu no za cholere nie moge sie przekonac chyba jednak wole tamte.....
platiniumm Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Wit a widziales podobne u adamoo jak kupil autko ? angela pieknie wyglada
wit.s Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiciu no za cholere nie moge sie przekonac chyba jednak wole tamte..... w następny wtorek robimy zatem przymiarkę do mojego. Jednych, albo drugich :> Wit a widziales podobne u adamoo jak kupil autko ? Czy Ty chcesz powiedzieć ....Ty przyjedź na spota, bo chcę się im lepiej przyjrzeć
malik Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 fotka: Szczerze? Poprzednie mi się bardziej podobały.
SebMis Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Kuwa 21:30 a ja taki nawalony , hyhyhyhy dołączam do ono co prawda z godzinnym opóźnieniem, ale za to nawalony jestem podwujnie (nie wiem jak się pisze podwujnie)
Kunio Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 oo plati! wreszcie!! do pogadania mamy i do rezania tez cos sie znajdzie
poziek Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Ty Kunio to byś sie wstydził !! Kwiaty kupiłeś??
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Angela stare fele byly lepsze :th: Pogoda mi sie wyklarowala to trzeba to
Kunio Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 poziek, ty to siedz, wcinaj hotdogi i się nie wtrącaj
gosia Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja jeszcze nigdy nie byłem na spocie, czy ktoś mi dokładnie opisze gdzie na torwarze, bo kolega SebMis obiecał moją czarnulkę podpiąć do vaga.W ten wtorek nie mogę bo pracuję, ale w następny jestem!
Rekomendowane odpowiedzi