hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Może jeszcze ciegiełki wprowadzicie ?? :polew:
Motor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj go przekonamy do wyjazdu mało kto wytrzymuje jak sie go trzyma za nogi na 4 pietrze parkingu Promenady za barierka To jest pomysł wezmę linke holowniczą
SebMis Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ciepło się ubierz Kasiu bo czasami wieje na pięterku zawsze można kocykiem poratować
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No, ja nie mogę. na pół godziny wyszedłem a Wy trachnęliście 2 strony , nawet poziek po powitaniu ono podnósł głowę, jedno zdanie i ... pewnie spadł z łóżka śpiąc dalej oniaka nawet na ojojoj niee stać dzisiaj Lukasz, dla Ciebie będziemy mieli coś specjalnego: włóczenie po parkingu, za ... Thalią :polew: . A tak BTW hornet, no przecież "pszczółka" 206 miała być cos ty tak w awangardę stylistyczną poszedł ? Kaśka, jesteś w błędzie, że faceci sa przyjmowani tak o! Szczegóły na spocie, bo jeszcze potencjalni nowi się wystraszą ... jeszcze bardziej
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 oniaka nawet na ojojoj niee stać dzisiaj oniak nie ma czasu od 5 nad ranem stoi ze stolikiem na bronxie i sprzedaje pamiatki
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ciepło się ubierz Kasiu bo czasami wieje na pięterku zawsze można kocykiem poratować To już w ogóle nie mam sie o co martwić.
Motor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tak jest zero zmartwień im więcej piwska może dziś się coś wypije..
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj to po piwo idzie Kaśka bo dostała juz nawet tytul klubowicza i rozowy kolorek :th:
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 dostała juz nawet tytul klubowicza i rozowy kolorek :th: Uuuuuuuuuuuuu... to bardzo zaocznie. No, co Wy Lukas, a ona potem opowiada, ze do Klubu to ot tak się człowiek dostaje. Ja wiem, ze to prawda, ale przynajmniej dla picu powinniśmy trzymać fason
spetsnaz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj to po piwo idzie Kaśka bo dostała juz nawet tytul klubowicza i rozowy kolorek :th: Permanentna dyskryminacja i seksizm!!! Może na klubowicza to jeszcze nie zasłużyłem... ale też chcę różowy
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Spetsnaz bez szalenstw po Zlocie dostaniesz nawet Prezydenta
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzięki za tytuł klubowicza i różowy kolorek. Bardzo szybko działacie
Flyer Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 To tak na zachete.. ..a ja kur.. dalej nie mam
spetsnaz Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Spetsnaz bez szalenstw po Zlocie dostaniesz nawet Prezydenta a jak.. trza umieć walczyć o swoje [br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:03 _________________________________________________ Dzięki za tytuł klubowicza i różowy kolorek. Bardzo szybko działacie Widzisz Lukas.. teraz uważa że jesteśmy łatwi... tak to jest z kobietami..
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Permanentna dyskryminacja i seksizm!!! NOOOOOOOOOO :drool:
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Teraz to ja uważam, że jesteście super i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Teraz to ja uważam, że jesteście super i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona No, mowa I wcale nie jesteśmy gawędziarzami
adamooo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Wit jak tam czarnule..założone ? Kuniakowi się już pogieły i wymienił na ATE
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A tak BTW, spetsnaz, Ty to marudzisz jak jeden z naszych warszawskich kolegów onegdaj. Ale rozumiem to, bo jesteś zarejestrowany na forum od grudnia 2006, więc masz prawo nie pamiętać regulaminu . Bo jakbyś go pamiętał,to znalazłbyś parę odpowiedzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:12:58_________________________________________________Odnosnie kolorków na ten przykład.[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:13:34_________________________________________________ Wit jak tam czarnule..założone ? Kuniakowi się już pogieły i wymienił na ATE Czarnule błyszczą w słońcu jak te na brazylijskiej plaży (dla niezorientowanych-wymieniłem hamulce na EBC-tarcze Ultimax, klocki Redstuff). adamoo, żartujesz sobie ze mnie. Powiedz to. PLS. hahaha, nawet jak to prawda, to i tak musze je styrać, teraz już za późno.
angela Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No nawet nie macie pojęcia jak bardzo żałuję, że mnie dzisiaj nie ma w Wa-wie A tu taki ciekway spoci się zapowiada Angela, daj jutro znać kto będzie miał pool position w gawędziarstwie i bajerze na dzisiejszym spocie Jakoś dziwnie obstawiam znowu Lukasa Spoko....nie ma sprawy......zdam relacje No to jest nas juz dwie......bo ja tez obstawiam Lukasa.......
Rekomendowane odpowiedzi