Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Do plonska i pozniej mozecie jechac za mna, bo wiem gdzie zawsze stoja. Dobry patent to sprawdzanie kogo sie mija Reszta kolo Nidzicy niech uwaza na bordowe Mondeo, bardzo czesto je spotykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Spokojnie damy sobie rade nie jedziemy do Ameryki tylko do Olsztynka, oniak zreszta i tak wyzbiera dzisiaj wszystkie fotoradary i policjantow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Spokojnie damy sobie rade nie jedziemy do Ameryki tylko do Olsztynka, oniak zreszta i tak wyzbiera dzisiaj wszystkie fotoradary i policjantow Jedziesz do Olsztynka? Bo ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Lukas ma CB więc nie powinno być problemu tak mam takze jakos sie zgadamy tylko odrazu mowie ze poczekac to ja moge 15 minut pozniej ustawiam tempomat i ogien Zobaczymy kto na kogo będzie czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jedziesz do Olsztynka? no tak mialem napisac Nidzica [br]Dopisany: 23 Sierpień 2007, 11:59 _________________________________________________nie ma to jak dobry cytat a nie mowilem ze Poziek ma pazdziocha Poziek damy rade, ale bez obrazy dlubanie tej furki to wywazanie otwartych drzwi moim skromnym zdaniem. Ale poradzimy sobie i z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Spokojnie damy sobie rade nie jedziemy do Ameryki tylko do Olsztynka, oniak zreszta i tak wyzbiera dzisiaj wszystkie fotoradary i policjantow Akurat Ameryka ( taka wioska) jest kiela Olsztynkai też jest tam cyfrowe foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i stwierdziłam, że nie będzie mnie najlepsza zabawa omijać... wzięłam wolne i jadę jutro z ekipą o 12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Proszę bardzo KASIU :oklaski: :oklaski: nowy klubowicz potrafi się zorganizować a nie to co niektórzy ........ wiedzieli wieki wcześniej i nie jadą :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i stwierdziłam, że nie będzie mnie najlepsza zabawa omijać... wzięłam wolne i jadę jutro z ekipą o 12.00 Relewacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i stwierdziłam, że nie będzie mnie najlepsza zabawa omijać... wzięłam wolne i jadę jutro z ekipą o 12.00 To gdzie dokladnie jest to spotkanie o 12:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To gdzie dokladnie jest to spotkanie o 12:00? cool Skrzyzowanie ul Papirusow i Pulkowej przy maku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i stwierdziłam, że nie będzie mnie najlepsza zabawa omijać... wzięłam wolne i jadę jutro z ekipą o 12.00 To gdzie dokladnie jest to spotkanie o 12:00? Pod makiem w stronę Łomianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i stwierdziłam, że nie będzie mnie najlepsza zabawa omijać... wzięłam wolne i jadę jutro z ekipą o 12.00 To gdzie dokladnie jest to spotkanie o 12:00? Pod makiem w stronę Łomianek. Nic nie obiecuje, ale byc moze uda mi sie wyrwac wczesniej :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja też postaram się wyrobić ... ale i tak mi uciekną na trasie :rant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja też będe i 12..poczekamy chwilkę na chłopaków ze śląska i w droge może uda się jakieś fajne fotki zrobić in motion :drool: i pamiętać o zabraniu CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zderzaki zmienione, troche kolor sie rozni jak samochod stoi na sloncu, ale nie ma tragedii... Niestety bede jechal na starych wydechach, ale nie wyglada to tragicznie. Malik zamawiam sesje bryki na mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zderzaki zmienione, troche kolor sie rozni jak samochod stoi na sloncu, ale nie ma tragedii... Niestety bede jechal na starych wydechach, ale nie wyglada to tragicznie. Malik zamawiam sesje bryki na mazurach Dlaczego wydechów nie zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dluga historia. Zona faceta jest po ciezkiej operacji i byl dzis "offline". Umowilem sie z nim na poniedzialek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Malik zamawiam sesje bryki na mazurach cool Jestes drugi w kolejce....ja bylam pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Malik zamawiam sesje bryki na mazurach cool Jestes drugi w kolejce....ja bylam pierwsza Luzik Umyjcie autka i coś będziemy modzić :th: Pstryk! Pstryk! Pstryk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi