Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to u mnie tylko raz sie strzelali pod oknem dokladnie na ulicy dobrze ze jeszcze wtedy nie parkowalem samochodu tam gdzie teraz bo jedno auto zostalo ranne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to u mnie tylko raz sie strzelali pod oknem dokladnie na ulicy dobrze ze jeszcze wtedy nie parkowalem samochodu tam gdzie teraz bo jedno auto zostalo ranne U mnie nikt nie został ranny, ani nic - chyba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to u mnie tylko raz sie strzelali pod oknem dokladnie na ulicy dobrze ze jeszcze wtedy nie parkowalem samochodu tam gdzie teraz bo jedno auto zostalo ranne U mnie nikt nie został ranny, ani nic - chyba ... Nic mie w wiadomościach nie gadaly .... iinne miasto czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Najgorsi są ci snajperzy z piaskownicy mają kusze na strzałki z przyssawkami raz mało nie dostałem ufffff kur.a weź to odeśsij z czoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nic mie w wiadomościach nie gadaly bo to ze dwa lata temu bylo jakiegos ruska scigali kur.a weź to odeśsij z czoła to prawie tak samo jak wyjac szysze z d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 kur.a weź to odeśsij z czoła to prawie tak samo jak wyjac szysze z d*py To zależy jak jest wcisnięta w dupsko...czy łuskami pod prąd bo jak tak to temat jest tak trudny jak włożenie parasolki do dupska otwarcie jej i próba wyjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to prawie tak samo jak wyjac szysze z d*py Nie wiem nie miałem takich doznań/...Lukas może nam coś więcej opowiesz o przeżyciach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 niestety ja nie obudzilem sie z rana w lesie na Zlocie takze zgloscie sie do kogo innego Dziewczynki to kto jedzie do Radomia w niedziele oprocz mnie Angeli i Motora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a tak zupelnie z innej beczki. Polecam TE wyszukiwarke Znacznie ciekawszy interfejs niz w goole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie trybi ta dziołcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie trybi ta dziołcha. Wpisz "E-40" albo "anal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nic mie w wiadomościach nie gadaly .... iinne miasto czy jak To było jakiś rok temu i w wiadomościach takich rzeczy nie gadają. Jakby mieli gadać o każdym złodzieju, to nie było by miejsca na innych złodziei - szczególnie tych z ul. Wiejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Norbi nic nie mówiłeś że przerobiłeś :polew: http://pl.youtube.com/watch?v=77J43b6L3cI [br]Dopisany: 30 Sierpień 2007, 16:31 _________________________________________________Luk z tą sszysszunią poszedłeś po bandzie. umierłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Norbi nic nie mówiłeś że przerobiłeś :polew: [br]Dopisany: 30 Sierpień 2007, 16:31 _________________________________________________Luk z tą sszysszunią poszedłeś po bandzie. umierłem tu jeszcze jest w stylu "dzieci neo" (patrz awatar ykk'a) http://www.youtube.com/watch?v=JxcCR9AGUek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Norbi nic nie mówiłeś że przerobiłeś :polew: ja wole wersje z "new" kaletka BY Norbi :) , normalnie brykiet mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Elb wam pojechal musialem to tutaj zacytowac No i widzisz oniak, wyszliśmy na cieniasów bez kasy hehehehe hehe no ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dobry z teorii chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no Elb jest naprawde dobry ale zeby odrazu od biedakow :oniaka, mailka i Adasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No kurde chyba sobie wyrwe włosy łonowe przez to hyhyhyhy Uf dobrze że nie kupiłem parcha i musze przerabiać na ( prawie ) S4 ..... Dobra panowie i panie jutro impra u Oniaka z okazji święta matki boskiej częstochowskiej , zaproszeni są ci co wiedzą że są....hmm , no czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Norbi nic nie mówiłeś że przerobiłeś :polew: ja wole wersje z "new" kaletka BY Norbi :) , normalnie brykiet mistrzu Arlowiu Hhacek [br]Dopisany: 30 Sierpień 2007, 21:03 _________________________________________________ No kurde chyba sobie wyrwe włosy łonowe przez to hyhyhyhy Uf dobrze że nie kupiłem parcha i musze przerabiać na ( prawie ) S4 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi