angela Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 godz 15......bynajmniej taka godz podal Lukas kilka postow wczesniej Ok. Ja to chyba mam jakąś pomroczność, bo nie widziałem tego wcześniej nooo.....i to zaraz pod Twoim postem Lukaszku........Lukas napisal [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2007, 11:39 _________________________________________________ Angee a możesz mi na PW wysłać namiary, albo umówić się ze mną w jakimś miejscu żebym trafiła, bo nie wiem gdzie, a nie mam NAVi więc współrzędne nic mi nie pomogą? Ja wiem jak tam trafic ale adresu nie znam...... Musisz sie z kim innym umowic bo ja nie bede jechala z Woli..... Mam cos do zalatwienia a z tamtego miejsca na lody mam 10 min.....
Kaśka Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 godz 15......bynajmniej taka godz podal Lukas kilka postow wczesniej Ok. Ja to chyba mam jakąś pomroczność, bo nie widziałem tego wcześniej nooo.....i to zaraz pod Twoim postem Lukaszku........Lukas napisal [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2007, 11:39 _________________________________________________ Angee a możesz mi na PW wysłać namiary, albo umówić się ze mną w jakimś miejscu żebym trafiła, bo nie wiem gdzie, a nie mam NAVi więc współrzędne nic mi nie pomogą? Ja wiem jak tam trafic ale adresu nie znam...... Musisz sie z kim innym umowic bo ja nie bede jechala z Woli..... Mam cos do zalatwienia a z tamtego miejsca na lody mam 10 min..... Szkoda, ale o.k. będę szukać kogoś innego. Dzięki za odpowiedź Czy ktoś będzie jechał z okolic Blue City, albo może się ze mną umówić w jakimś konkretnym miejscu?
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Czy ktoś będzie jechał z okolic Blue City, albo może się ze mną umówić w jakimś konkretnym miejscu? W sumie ja też nie wiem gdzie to, ale jak się dogadam z Lukasem to wtedy może umówimy się pod Promenadą (jak wyglądasz z balkonu to na parkingu przy tych działkach). I tak to jest po drodze - przynajmniej dla nas. Ale najpierw muszę skontaktować się z Lukasem. Jak mi się nie uda, to mniej więcej mi wytłumaczył gdzie to jest, to najwyżej my się umówimy w pod Promenadą i pojedziemy. Jakoś ich znajdziemy Kasia, puść mi proszę na PW swój numer telefonu.
KICHOL Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 no dobra to ja się piszę na lody. a lody to są gdzieś przy torach kolejowych miejscowość Józefów ul.Piłsudskiego jak będziecie jechali z Wawy to ul Patriotów przechodzi w Pilsudskiego a potem to rozglądać się po prawej stronie przy przejeździe kolejowym taka mała cukierenka.....więcej u T-Żółwia
Lukas Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Ok tak mi sie wydaje ze to bedzie na ul. Piłsudskiego tak jak Kichol pisal przed krzyzowka z ul. Polna http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+&Submit.x=70&Submit.y=17&long=21.2345864&lat=52.137995&type=3&scale=1
Motor Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Małe szanse ,że podbije na lody może uda mi się zjawić na jedną kulkę POZDRO DLA LODORZERCÓW :>
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Ok tak mi sie wydaje ze to bedzie na ul. Piłsudskiego tak jak Kichol pisal przed krzyzowka z ul. Polna http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+&Submit.x=70&Submit.y=17&long=21.2345864&lat=52.137995&type=3&scale=1 Jakby co to współrzędne tego co Lukas opisał to mniej więcej: N 52 08'16.88 E 21 14'02.41
hornet Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Mnie niestety nie będzie... jestem w robocie uważajcie jak będziecie wracać
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 jestem w robocie W Niedzielę ?? Chłopie, opanuj się, wiemy, że zbierasz na tą A4 w Q, ale tak to nam się wykończysz :polew: uważajcie jak będziecie wracać Widzę, że to w Tobie siedzi Jakieś sugestie i porady ?? :polew:
angela Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Jakieś sugestie i porady ?? jechac wolniej niz Hornet tego pamietnego popoludnia
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 jechac wolniej niz Hornet tego pamietnego popoludnia Ja to bym raczej się bardziej rozglądał :polew:
Norbi Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Żółwiu wydzwaniałem do Ciebie bedąc w Radomiu, ale nie chciałeś ze mną gadać tak jak Brynia :bicz3: obiecuje,że na gołą.
Norbi Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Żółw lubi na gołą najbardziej Chcesz żebym przed obiadem się porzygał ?A i skąd Poziu Ty to wiesz
Lukas Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Po lodzikach troche ludziow bylo nawet Spanky teraz szykujemy sie na impreze do oniaka ale bez oniaka (jest w Lwowku) Anka zapraszala
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Po lodzikach troche ludziow bylo nawet Spanky teraz szykujemy sie na impreze do oniaka ale bez oniaka (jest w Lwowku) Anka zapraszala Jest czas tylko do jutra niestety - wystarczy żeby się doprowadzić do użytku
Lukas Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Najbardziej mi sie podobalo z tych lodow 3 x A4 przelatujace na poznym pomaranczowym
KICHOL Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Najbardziej mi sie podobalo z tych lodow 3 x A4 przelatujace na poznym pomaranczowym Lukas jak przyslą wam zdjęcia to wszystkim pokażesz :D
lukaszr Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Najbardziej mi sie podobalo z tych lodow 3 x A4 przelatujace na poznym pomaranczowym Jakim późnym pomarańczowym ?? A tak uściślając, to już Ty wjechałeś na pomaranczowym, Kaśka (Przemek) za Tobą, a ja na końcu już zupełnie na różowym. :> Ale dobrze, ze to nie skrzyżowanie, ale jakieś przejście bezludne było więc sobie pozwoliliśmy. Lukas jak przyslą wam zdjęcia to wszystkim pokażesz :D Krzysiu, jak nam przyślą zdjęcia, to uśmiechać to się już nie będziemy :polew: Tam na szczęście nie było żadnym pstrykających urządzeń.
Rekomendowane odpowiedzi