letallec Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Nie no, dajcie spokoj. picie i vagowanie to nie picie...
Motor Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Panie T-Żów znowu trafiłem na ten wątek o opinii właściciela S5... :polew: Musiałem znowu o tym bo padam ze :polew: Jaki to cwaniak z tego Żółwia
T-żółw Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Panie T-Żów znowu trafiłem na ten wątek o opinii właściciela S5... :polew: Musiałem znowu o tym bo padam ze :polew: Jaki to cwaniak z tego Żółwia poczekaj tylko jak się na wiosnę "indywidualne zamówienie" zmaterializuje wtedy bedzie
T-żółw Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Śpią. kto? ja juz od przed 9 -tej na nogach
frontside Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Ktoś z VAGiem potrzebny na mokotowie (a3 1.9). Znalazł by się ktoś chętny? Autko staneło na drodze immo miga :/ pilne
poziek Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 EEE...ide rezać motór... Wiciu...ale pyszna była ta czerwona
angela Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Oj, sie dzialo A mi to najbardziej smakowala czerwona
wit.s Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 poziek. Robimy numer z brodami do 22-giego? Bo jak nie to sie golę
poziek Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Robimy...ja to nawet do 1.10 zapodam bo potem lece do dunki :gwizdanie:
soolek Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Oj sie wczoraj działo ojjjjjj uffffff Na ilu to chłopa poszło? Takie coś to ja w trójkącię robię bez zbędnych ceregieli (bez skojarzeń proszę). Czerwona, FAKT, dobra jest!!! PS Napisanie tego tekstu zajęło mi chyba z 10 minut..............
ShamaN Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam wszystkich uczestników spocików warszawskich. ufam że już niebawem będę mógł wziąć udział. jak rozumiem spoty są bezalkoholowe mam wiec pytanie; przynosimy kefir czy lemoniadę pozdrawiam wszystkich ShamaN
SebMis Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 co trzeba przynieść masz zamieszczone kilka postów wstecz
MariuCh Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Witam wszystkich, może ktoś znalazłby chwilę na diagnozę - pali mi się kontrolka od elektroniki silnika. Niestety na spot na 19 w Promenadzie bardzo mi nie pasuje - za długo pracuję i za daleko mam do Promenady Uprzejmą/ego proszę o PW.
poziek Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 i to tylko dla mnie na wstęp...a oniakowi drugie tyle
lukaszr Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 i to tylko dla mnie na wstęp...a oniakowi drugie tyle Drugie tyle ?? Poziu trochę skromność przez Ciebie przemawia - nie drugie, ale przynajmniej 3 razy tyle - na rozgrzewkę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi