T-żółw Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 ale chyba to cuber za***rdolił ten baniak ... spytajcie Żółwia..on całą noc popijał razem cycu, razem pilismy :> poziek to zart czy powaznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 albo Bryńka chciała zabrać trochę wody z miasta do siebie na wieś Dokładnie i się wydało przeciez na następnej imprezie ..oddasz..prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Brynia u mnie też się świeci kontrolka od klocków pomimo że są grube, jutro na Mineralnej chłopaki będą min i z tym walczyć. Zobaczymy z jakim skutkiem ale najprawdopodobniej może być uszkodzona wiązka elektryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Brynia u mnie też się świeci kontrolka od klocków pomimo że są grube, jutro na Mineralnej chłopaki będą min i z tym walczyć. Zobaczymy z jakim skutkiem ale najprawdopodobniej może być uszkodzona wiązka elektryczna Właśnie, u Ciebie jest to samo. Jak coś będziesz wiedział napisz mi PW. Lukaszeczkur wyślij mi te dzisiejsze błędy z VAG-a - tylko opisane, bardzo Cię proszę :gwizdanie: Dobrze Słoneczko, ale jutro, bo dzisiaj mi laptop padł, a nie wziąłem ładowarki :> a i czy nie znalazł czegoś związanego z poziomowaniem reflektorów, bo jak wracałam to jeszcze mi to na kompie wywaliło Z tego co pamiętam to nic tam nie było takiego. Zresztą wszystkie się skasowały i nie wracały wiec .... Poza tym Malik miał to samo i wystarczyło poprawić wtyczkę od reflektora. U Ciebie też trzeba zdjąć te wtyczki i założyć raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 U Ciebie też trzeba zdjąć te wtyczki i założyć raz jeszcze. nic tak nie pomaga jak wyjmowanie i wsadzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 U Ciebie też trzeba zdjąć te wtyczki i założyć raz jeszcze. nic tak nie pomaga jak wyjmowanie i wsadzanie w przypadku LukasaR mówimy raczej o wtykaniu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Niedzielna droga z Tarnówka, miejscami ponad 200 z otwartą pokrywą silnika (oczywiście nie na oścież :>) Normalnie Ktos ma mnie w swojej opiece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 w przypadku LukasaR mówimy raczej o wtykaniu :polew: Oj Pozieczku Pozieczku, czekaj no, przyjdziesz Ty jeszcze żeby Ci wetknąć Niedzielna droga z Tarnówka, miejscami ponad 200 z otwartą pokrywą silnika (oczywiście nie na oścież :>) Normalnie Ktos ma mnie w swojej opiece. Jako WIELEBNY WIT masz dobre układy tam gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Brynia oni maja to we krwi....takze im to nie grozi.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wyobrażasz sobie to, bo ja nie. Oni tak po prostu muszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 U Ciebie też trzeba zdjąć te wtyczki i założyć raz jeszcze. nic tak nie pomaga jak wyjmowanie i wsadzanie w przypadku LukasaR mówimy raczej o wtykaniu :polew: Uspokoiliście mnie, już się martwiłam że erotomaństwo i gawędziarstwo Was opuściło Brynia my nie gadamy, my działamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Brynia my nie gadamy, my działamy :gwizdanie: Dokładnie. Pozieczku, a Ty szykuj dupeczkę, bo już 17:30. Mam nadzieję, że ktoś przywiezie lapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Brynia my nie gadamy, my działamy :gwizdanie: Dokładnie. Pozieczku, a Ty szykuj dupeczkę, bo już 17:30. Mam nadzieję, że ktoś przywiezie lapka. Oj nie wiem , nie wiem, ostatnio "vista" jest nie mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A co tu taka cisza..... ....juz dawno po spocie....a nikogo nie ma..... Spocik odbyl sie jak zawsze.......i smiechu tez bylo duzo..... Szkoda,ze dzis nas tak malo bylo......no ale strasznie zimno.....wiec wszyscy, chyba wola w cieplych domeczkach siedziec..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zawalony paierami. Umrzeć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 zkoda,ze dzis nas tak malo bylo 12 aut w taka pogode to nie ma tragedii smiechu tez bylo duzo..... taaa.te muchomory co nie podeszły ...adecneo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja wiem czy malo nas bylo.. dla mnie w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zawalony paierami. Umrzeć ... Teraz tak "to" się nazywa - ciekawe ciekawe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 12 aut w taka pogode to nie ma tragedii wink No tragedii nie ma..... ....ale ja sie przyzwyczailam, ze zawsze ponad 20 furek jest..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zawalony paierami. Umrzeć ... Teraz tak "to" się nazywa - ciekawe ciekawe ... Łukasz w tym wieku to i ty tak bedziesz to nazywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi