hornet Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 no popatrz Hornet- zgadłeś szkoda że Cie nie było Bemowo- niezłe, Karowa- zarąbista Cos mi się zdaję że się przesiądes na Skodę Fabie :polew: i cos mi się zdaje że kolega Norbi też - oczywiście na WRC Dzisiejsza jazda Fbaia na Karowej była Norbi dzięki za spotkanko i miłe towarzystowo My jescze polecielismy po zakończeniu na bankiecik z wręczeniem nagród do ,, Maski" dlatego dopiero teraz weszłam do domu :gwizdanie: Fotki jutro no gdzie te foty
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=_dwGbbirFv4
Norbi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 czy dziś ktoś jedzie pod Maximusa? Byłem przez chwile, był wypadek i rozjechaliśmy się
wit.s Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 400+8 Qrwde. I to na Maczka. Deklarować sie kto chętny wybrać się na kurs kasowania punktów-w kupie raźniej
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 400+8 Qrwde. I to na Maczka. Deklarować sie kto chętny wybrać się na kurs kasowania punktów-w kupie raźniej LOL, obok carrefoura bemowo? Ja jadac na spota ktoregos razu dostalem radarem po oczach - a zwolnilem grzecznie do 70 gdy zobaczylem z oddali stojacy radiowoz...
Motor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 a ja chciałbym wyrazić podziękowania dla motora za odstąpienie uchwytu do zmieniarki, RESPECT non problemos
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 400+8 Qrwde. I to na Maczka. Deklarować sie kto chętny wybrać się na kurs kasowania punktów-w kupie raźniej Wiciu , chłopie widzę że sobie radzisz Jak tak dalej pójdzie to chłopie nawet taczki nie będziesz mógł prowadzić .... zluzuj Ile już tam nagromadziłeś ? pkt
poziek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 400+8 Qrwde. I to na Maczka. Deklarować sie kto chętny wybrać się na kurs kasowania punktów-w kupie raźniej ta a ja na dzien dobry w NYC dostalem list a w nim zdjecie przelecialem na czerwonym swietle jak bylismy z oNiakami tutaj kosztuje to 50$ :P
lukaszr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 ta a ja na dzien dobry w NYC dostalem list a w nim zdjecie przelecialem na czerwonym swietle jak bylismy z oNiakami tutaj kosztuje to 50$ :P To niewielki ten mandat. Uśmiechnąłeś się chociaż ???
krzyniek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 czy dziś ktoś jedzie pod Maximusa? Byłem przez chwile, był wypadek i rozjechaliśmy się mam nadzieje że nikomu nic poważnego się nie stało
wit.s Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 400+8 Qrwde. I to na Maczka. Deklarować sie kto chętny wybrać się na kurs kasowania punktów-w kupie raźniej Wiciu , chłopie widzę że sobie radzisz Jak tak dalej pójdzie to chłopie nawet taczki nie będziesz mógł prowadzić .... zluzuj Ile już tam nagromadziłeś ? pkt 16
wit.s Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 16 To już niewiele Tobie brakuje Dlatego szukam kompanów na szkolenie
poziek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 16 To już niewiele Tobie brakuje Wiciu jezeli po szkoleniu jest przewidziane to co zazwyczaj to ja sie z toba wybiore Dawno nie mielismy kieliszkow w dloniach Dlatego szukam kompanów na szkolenie
lukaszr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dlatego szukam kompanów na szkolenie Z klubu znam przynajmniej jednego
Kaśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mimo otrzymania kilku zdjęć, nadal nie mam zadnego punktu, moi znajomi posiadają prawka, ale nie jeżdżą wogóle samochodami, więc wszystko im wlepiam ja tylko płacę, a punkty dla nich. Teraz na szczęście mam radio i juz w Polsce nie robia mi zdjęć, przynajmniej na razie.
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ale cisza Przez prawie 24h nikt nie napisał słowa. I to jeszcze w dzień spocikowy. Jeśli mamy dobić do 1000 stron do końca roku to na prawdę musimy się sprężyć. Proponuję przyjęcie zwyczajów z forum Krakowskiego gdzie wszyscy na początku dnia się witają a na koniec dnia żegnają No to ja na zaczynam: Dzień dobry
Aydaho Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja się boję zaraz znowu dostane ostrzeżenie za posta który nic nie wnosi do dyskusji ale...co tam dobry
Rekomendowane odpowiedzi