Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Może pogadajmy o czymś innym ? dobra - co lepsze choinka czy jodła ?? żartowałem ... ale fakt nudno tu dzisiaj
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co lepsze Boże Narodzenie czy Wielkanoc? Playstation 3 czy Xbox 360? Diesel czy benzyna?
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co lepsze Boże Narodzenie czy Wielkanoc? Playstation 3 czy Xbox 360? Diesel czy benzyna? A4 czy A6? Malik, cos knujesz?
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co lepsze Boże Narodzenie czy Wielkanoc? Playstation 3 czy Xbox 360? Diesel czy benzyna? banalne : podaje odpowiedzi BN - lepsze ...na wielkanoc nie dostajesz prezentów x- box DIESEL ... naturlich ...... no to teraz już nie będzie nudno
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 banalne : podaje odpowiedzi BN - lepsze ...na wielkanoc nie dostajesz prezentów Na wielkanoc jest znacznie cieplej, dzień dłuższy i juz się jeździ na letnich oponach i felgach x- box A to ciekawe czemu? DIESEL ... natrulich No nie wiem, brzmienie i osiągi 5l V10 z nowej RS6 chyba nie ma sobie równych
Norbi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chyba nie dacie rady z tym tysiączkiem do końca roku...chociaż idą święta i wolne dni do pisania... Witamy biało, szatynko bądź rudą głowe
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chyba nie dacie rady z tym tysiączkiem do końca roku...chociaż idą święta i wolne dni do pisania... O! Nowa koleżanka? eeee oko jeszcze ostre
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chyba nie dacie rady z tym tysiączkiem do końca roku...chociaż idą święta i wolne dni do pisania... Witamy biało, szatynko bądź rudą głowe ooooooooooo Norbiasty jak szybko się znalazł ..... ciekawe jakie ma powiadomienie ustawione... new women
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 banalne : podaje odpowiedzi BN - lepsze ...na wielkanoc nie dostajesz prezentów Na wielkanoc jest znacznie cieplej, dzień dłuższy i juz się jeździ na letnich oponach i felgach x- box A to ciekawe czemu? DIESEL ... natrulich No nie wiem, brzmienie i osiągi 5l V10 z nowej RS6 chyba nie ma sobie równych ad1. no i co ... prezentów i tak nie ma ad2. strzelałem nie ma to jak dobry PC ad3. żadna jednostka napędowa nie ma sobie równych bo gdyby miała to byłby to ten sam silnik :> DIESEL ... naturlich ...... no to teraz już nie będzie nudno :bicz: :bicz: to za tego DIESLA wiedziałem że to napiszesz BTW odpowiedz nie jest istotna - w każdytm razie taki topic zawsze ożywia forum
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tylko, że nowa koleżanka to naprawdę nowy kolega z małżonką :polew: :polew: Jak zwykle gawędziarze.
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tylko, że nowa koleżanka to naprawdę nowy kolega z małżonką :polew: :polew: Jak zwykle gawędziarze. Ja nigdy Norbiego nie dopytywałem jakie ma orientacje
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tylko, że nowa koleżanka to naprawdę nowy kolega z małżonką :polew: :polew: Jak zwykle gawędziarze. To taka schizofrenia... czasmi dziewczyna czasami facet, w zależności od pogody :>
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tylko, że nowa koleżanka to naprawdę nowy kolega z małżonką :polew: :polew: Jak zwykle gawędziarze. To taka schizofrenia... czasmi dziewczyna czasami facet, w zależności od pogody :> W takim razie musiscie uważać na spotach
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 chciałes powiedzieć ,, żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek" To Ty to powiedziałaś
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 chciałes powiedzieć ,, żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek" To Ty to powiedziałaś Chciała Ci pomóc, wyjść z twarzą
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 O! Nowa koleżanka? Witamy biało, szatynko bądź rudą głowe Czy jesteście pewni, że to ONA, a nie ON ??? Ja bym się upewnił jednak przed ślinieniem się do monitora
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 W takim razie musiscie uważać na spotach nie będziemy wysiadać .. tak na wszelki wypadek
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chciała Ci pomóc, wyjść z twarzą On ma niewyjściową twarz, więc nie może wyjść nie będziemy wysiadać .. tak na wszelki wypadek Zawsze można chodzić z d... przy ścianie
Rekomendowane odpowiedzi