FABSON Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no niezłe konstrukcje są w odwrotnie założony pasek i latało, u mnie koło pasowe stukało (było niedokręcone czy coś takiego) i 5tyś km zrobiłem byłem przekonany że problem jest z kołem dwumasowym (tak mi kolega powiedział) teraz wiem że prawdy dowiem sie na spotach hehe, podziekowania
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A to widzieli? <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=t6FOnStmhcY&hl=pl"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=t6FOnStmhcY&hl=pl" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Italiano Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dobrze że u nas za wiele autobahn nie ma :polew: , bo pewnie pks-y też by tak jeżdziły normalną trasą
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Żółwiu czyje to wypracowanie? Chrześniaka ?
T-żółw Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nie no, w rodzinie nie posiadam takich "talentów" :> Pogrzeb - wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta: -Ile lat miał mąż? - 98. - A pani ile ma? - 97. - To opłaca się pani wracać do domu...?
krzyniek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tomasz - widzieli, był jeszcze filmik jak zawracają osobówką, normalnie szok żółwik - dobre
krzyniek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a potem ludziki w kinie sie zachwycają dźwiękiem statku kosmicznego jak widać tv kłamie
wit.s Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja A w ucho chcesz? Czemu mobbingujesz nieletnich? :polew: No, ja bryczkę stawiam na kołki. Cytat z dzisiejszego dialogu, na stacji diagnostycznej: ja - Dobry, długo trzeba czekać na przegląd rejestracyjny? macher z miną ważniaka - Tym autem? ja - Nooo. macher z miną ważniaka - Codź no pan tutaj... (i dalej konspiracyjnym szeptem, tak żeby wszyscy dookoła słyszeli)... przednie szyby oklejone, tablica rej do wymiany, brak naklejki z hologramem na tablicy rej. Może pan czekać, ale ja dowód zatrzymam. ja - dwidzenia
spetsnaz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Wiciu.. zmień stację albo inaczej rozmawiaj [br]
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Albo zagadaj z Adamooo :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Poziek wie co dobre :naughty:
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czyste majtki z 100% bawełny :th: :th: :th:
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czyste majtki z 100% bawełny :th: :th: :th: czy czyste to by się okazało jak byś zajrzał pod osłone może już turbo chlapie
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A wiecie co, kurde pasek wtedy zgubiłem dobrej firmy... nikt nic nie wie ?
letallec Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A wiecie co, kurde pasek wtedy zgubiłem dobrej firmy... nikt nic nie wie ? Uuuu, Poziek nieladnie podejrzewac kolegów. Przepiles ubiór, a teraz snujesz jakies insynuacje...
Rekomendowane odpowiedzi