slepy Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fura wróciła od lakiernika, błotnik ogarniety, ale jak zwykle nie obyło się bez niespodzianek, przyjechałem do domu a na zderzaku dziura zaprawiona pędzlem:facepalm:, w przyszłym tygodniu powrót na lakiernie:doh:, a w kolejce czeka ogarniecie komory , położenie wiązek, i parę innych pierdół, a 1wszego wypad na wakacje:whistling: ---------- Post dopisany 23-07-2014 at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2014 at 23:09 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fura wróciła od lakiernika, błotnik ogarniety, ale jak zwykle nie obyło się bez niespodzianek, przyjechałem do domu a na zderzaku dziura zaprawiona pędzlem:facepalm:, w przyszłym tygodniu powrót na lakiernie:doh:, a w kolejce czeka ogarniecie komory , położenie wiązek, i parę innych pierdół, a 1wszego wypad na wakacje:whistling:---------- Post dopisany 23-07-2014 at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2014 at 23:09 ---------- http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_1021.jpg ciesz sie ze mnie na OEMie nie bedzie bo bym Ci wpierdolil za ten czarny znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 co fakt to fakt, teraz trąci kamei'em z alegro:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fura wróciła od lakiernika, błotnik ogarniety, ale jak zwykle nie obyło się bez niespodzianek, przyjechałem do domu a na zderzaku dziura zaprawiona pędzlem:facepalm:, w przyszłym tygodniu powrót na lakiernie:doh:, a w kolejce czeka ogarniecie komory , położenie wiązek, i parę innych pierdół, a 1wszego wypad na wakacje:whistling:---------- Post dopisany 23-07-2014 at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2014 at 23:09 ---------- http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_1021.jpg ciesz sie ze mnie na OEMie nie bedzie bo bym Ci wpierdolil za ten czarny znaczek ubolewam nad tym:grin: ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- co fakt to fakt, teraz trąci kamei'em z alegro:decayed: mi się widzi, na żywo robi rozpertol z czarnymi lampami:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fura wróciła od lakiernika, błotnik ogarniety, ale jak zwykle nie obyło się bez niespodzianek, przyjechałem do domu a na zderzaku dziura zaprawiona pędzlem:facepalm:, w przyszłym tygodniu powrót na lakiernie:doh:, a w kolejce czeka ogarniecie komory , położenie wiązek, i parę innych pierdół, a 1wszego wypad na wakacje:whistling:---------- Post dopisany 23-07-2014 at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2014 at 23:09 ---------- http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_1021.jpg ciesz sie ze mnie na OEMie nie bedzie bo bym Ci wpierdolil za ten czarny znaczek ubolewam nad tym:grin: ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- co fakt to fakt, teraz trąci kamei'em z alegro:decayed: mi się widzi, na żywo robi rozpertol z czarnymi lampami:wink: Jak dla mnie rownież czarny znaczek wyglada mega , ale na zdj cieżko to ująć -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 jak wcześniej czarny OOOO wogóle mi się nie podobał, tak u Ciebie bardzo mi się widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_1021.jpg Slepy zrób jeszcze jedną taką fote ale załóż srebrny znaczek, zobaczysz że będzie lepiej:wink: aha, i jeszcze jedna sprawa..... kiedy sprzedajesz te osłony VR5? mam ci już robić przelew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinshot Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 [/color] co fakt to fakt, teraz trąci kamei'em z alegro:decayed: mi się widzi, na żywo robi rozpertol z czarnymi lampami:wink: o tototo. Na żywo w lusterku wygląda za***iście ! i o dziwo jak i mnie nie widzi się czarny znaczek, to w tym przypadku złego słowa nie mogę powiedzieć! ps. a co do lakiernika, ehh też odebrałem auto z poprawek i znów będzie trzeba go tam wysłać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 nie no powtórze to jeszcze raz. Zestarzałem sie na forum przy tym aucie a ono jest coraz bardziej za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Mała zapowiedz, (od razu uprzedzam nie ogarniam nocnych foto:grin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 slepy jaka produkcja! brooklyn k**wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wow, auto wyglada przejebanie w tym swietle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wow, auto wyglada przejebanie w tym swietle szkoda ze tylko w takim:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Flycam widzę grany, będzie film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Flycam widzę grany, będzie film? taka delikatna produkcja:wink:, ujęcia wyszły ponoc super, także nie mogę się doczekac:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 nie mogę się doczekac:kox: Nie tylko Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Parę fotek z Sądeckiego spota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Slepy gdzie efekty sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Slepy gdzie efekty sesji Sesji nie będzie bo nie było czasu, pod koniec tygodnia ma być film, parę fotel przy okazji jest na moim profilu fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi