OficeR Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 fajne foty dzięki, muszę ogarnąć korektę lakieru na wiosnę, bo nie idzie wyciągnąc już połysku z budy, i wygląda tak se foty szczelajo, stensiarze jedne... tutaj dobrze widać stens Zabieram na tapete pierwsza na tele, druga na kompa
slepy Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 fajne foty dzięki, muszę ogarnąć korektę lakieru na wiosnę, bo nie idzie wyciągnąc już połysku z budy, i wygląda tak se foty szczelajo, stensiarze jedne... tutaj dobrze widać stens Zabieram na tapete pierwsza na tele, druga na kompa Dzięki, miło że nie tylko ja jaram się fotkami , jak poprawię lakier to bedzie jeszcze lepiej
konus Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Foty miażdżo. Też sobie zabiore na tapete wpadnij kiedy do mnie na weekend to podziałamy co z szajnem
slepy Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Na wiosnę będziemy myśleć, teraz to szkoda roboty, a i tył chyba będę wypychal i malował. To potem się ogarnie całość Edytowane 8 Listopada 2014 przez slepy
Damian Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Slepy jest masakra:-D To kolo jest *niby* oklepane ale robo fhuj robote
Armi Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Pewnie, że robi Jedna z moich ulubionych B5, od zawsze w sumie
Wajsik86 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Mega foty,fajny klimat na fb chyba jeszcze nie ma wszystkiego?
slepy Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Mega foty,fajny klimat na fb chyba jeszcze nie ma wszystkiego? Nie, sukcesywnie dodaje, tutaj też nie wszystko jest jeszcze [emoji6] Fota gniecie!!No siadla by w kalendarz, no ale lipa;)
przemciotorun Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 mi sie niestety w tym roku nie udalo zadnej sesji ogarnoac :/
slepy Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 mi sie niestety w tym roku nie udalo zadnej sesji ogarnoac :/ jak sie pogoda utrzyma do końca listopada,to wpadnie jeszcze jedna sesyjka,grupowa z chłopakami z miejcowej ekipy Strefa Południe
slepy Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Slepy roz***łeś system!!!! Dzięki, jeszcze sporo pracy przedemną,ale nie poddaje się, chyba przyszedł w końcu czas na dołożenie klimki, i poliftowa konsolę
Wajsik86 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Co Ty tam masz dokładnie w tych lampionach pomalowane bo fajnie wyglądają
slepy Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Co Ty tam masz dokładnie w tych lampionach pomalowane bo fajnie wyglądają Tylko tą ramkę ze srodka, bez odbłyśnika kierunku
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Slepy takie pytanko, ty masz gwint KW czy coś innego? jakie masz odboje z przodu?
slepy Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Kw, po regeneracji i utwardzeniu, nie wiem dokładnie na czym to polega ale jest sztywniej, odboje Ori kw, obciete o 1cm
Rekomendowane odpowiedzi