Buba Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 kurde a ja przez 3 dni próbowałem sie dodzwonić i ciągle poczta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 wczoraj z Nosbem zapieliśmy Ci skrzynie biegów W zasadzie on ja tylko mu klucze podawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 a też zostawiasz skrzynie z 1.8t tak jak ja czy zmieniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja mam skrzynie z 2.8 bo taka mialem ze starej fury.a co do dzwonienia to nie tylko ty probowales trzeba bylo pisac meila o kontakt to by oddzwonil :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja mam skrzynie z 2.8 bo taka mialem ze starej fury.a co do dzwonienia to nie tylko ty probowales trzeba bylo pisac meila o kontakt to by oddzwonil :> no teraz mozna powiedziec ze bedzie wszystko ori,jak w prawdziwym rs4,ja juz sie na malowanie umowilem ale dopiero na 16 sierpnia,14 bede w pl zaczne rozbierac auto bo sufit i recaro ida do obszycia i zawoze auto do malowania....ciekawe ile im to zajmie............w weekendy z tego co z nim gadalem czesto jest za granica dlatego nieodbiera ps.lykasz te recarosy z tego rs4.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek 2pac Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ps.lykasz te recarosy z tego rs4.... Czy mi sie wydaje, czy sa jakies tluste stolki na sprzedaz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja mam skrzynie z 2.8 bo taka mialem ze starej fury.a co do dzwonienia to nie tylko ty probowales trzeba bylo pisac meila o kontakt to by oddzwonil :> a no tak zapomniałem że ty masz v-ke w swoim... a na kiedy przewidywany koniec swapowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 recarusy ida do mnie :> tak mam v6 ale bylo tam 2.6 a skrzynia mi zostala ze starej budy bo po niej raczej nic wiecej nie zostalo reszta na zlom po malej kolizji a co do konca swapowania to by trzeba byla zapytac mistrza tjuningu z firmy NOSB GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 recarusy ida do mnie :> tak mam v6 ale bylo tam 2.6 a skrzynia mi zostala ze starej budy bo po niej raczej nic wiecej nie zostalo reszta na zlom po malej kolizji a co do konca swapowania to by trzeba byla zapytac mistrza tjuningu z firmy NOSB GARAGE a jak tamten silnik wygladal bedzie cos z niego czy mocno oberwal,nie myslales go wziasc do swojej?prawie 100ps wiecej na starcie by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 a ja zapytam o coś innego, jakie były dekory ? jak carbon z żółta nicia to bardzo chętnie odkupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 recarusy ida do mnie :> tak mam v6 ale bylo tam 2.6 a skrzynia mi zostala ze starej budy bo po niej raczej nic wiecej nie zostalo reszta na zlom po malej kolizji a co do konca swapowania to by trzeba byla zapytac mistrza tjuningu z firmy NOSB GARAGE a jak tamten silnik wygladal bedzie cos z niego czy mocno oberwal,nie myslales go wziasc do swojej?prawie 100ps wiecej na starcie by bylo silnik oberwał w głowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 recarusy ida do mnie :> tak mam v6 ale bylo tam 2.6 a skrzynia mi zostala ze starej budy bo po niej raczej nic wiecej nie zostalo reszta na zlom po malej kolizji a co do konca swapowania to by trzeba byla zapytac mistrza tjuningu z firmy NOSB GARAGE a jak tamten silnik wygladal bedzie cos z niego czy mocno oberwal,nie myslales go wziasc do swojej?prawie 100ps wiecej na starcie by bylo silnik oberwał w głowice tam myslalem ze albo glowica albo blok polecialy,inaczej ten rs4 bylby za***ista inwestycja...chociaz i tak dla znawcow tematu to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 znaczy w głowice na 100% bo kółko było uwalone a co z reszta to ciężko powiedzieć bo po zdjeciach nic nie było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 buba nie siej mitow Silnik oberwal w miske i tyle. Powinien byc dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 to czemu kółko uwalone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 dokladnie tak jak pisze kolega nosb.motorownia bedzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 to teraz musisz ładnie w kościółku podziekować za takie szczeście :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek 2pac Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 to teraz musisz ładnie w kościółku podziekować za takie szczeście :> A co kler mial z tym wspolnego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 a ja zapytam o coś innego, jakie były dekory ? jak carbon z żółta nicia to bardzo chętnie odkupię A były z żółtą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 to teraz musisz ładnie w kościółku podziekować za takie szczeście :> A co kler mial z tym wspolnego?? coś musiał mieć bo żeby ori pupe do rsa dostac to trzeba sie chyba dużżo modlić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi