Kowi87 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Kasku moze jakieś pikczersy z placu boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 A to nadkole z pierwszego postu to zabetonowane bylo, czy co? A co do kol to BBS LM Czarne BBS tez nie sa zle. Reszta propozycji- srednio. Chyba zebys chcial troche zainwestowac to moze OZ ultralegerra moze do tego jeszcze w HT? Maja ciekawa wage... http://www.boost4you.de/rs4blau.html Moim zdaniem te czarne BBS to najlepsza opcja (kolor mozesz sam dobrac- nawet zloty he he) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 o foty nosba trzeba pytac ale nie ma bo sie opierdziela a mam za daleko zeby go troche popedzic w tym tygodniu juz bedzie recaro,nadkola,progi i co najwazniejsze ori dupsko zostanie tylko skladanie.te czarne sa zajebiaszcze ale nie mam 5tysi na felgi bo juz troche kasy to pochlonelo :gwizdanie: jak na 95r to o 10razy za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Jakby ktos byl zainteresowany: Karoseria RS4 prawie gola, na numerach z Lichtensteinu.... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=146682663&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&lang=de&pageNumber=1[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:54_________________________________________________A tu cos dla fanow Bialego RS4 z poprzedniej strony... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=145283092&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&tabNumber=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 troche ten bialy stracil na wygladzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 o foty nosba trzeba pytac ale nie ma bo sie opierdziela a mam za daleko zeby go troche popedzic w tym tygodniu juz bedzie recaro,nadkola,progi i co najwazniejsze ori dupsko zostanie tylko skladanie.te czarne sa zajebiaszcze ale nie mam 5tysi na felgi bo juz troche kasy to pochlonelo :gwizdanie: jak na 95r to o 10razy za duzo za duzo dlatego jak juz pakowac dalej w to kase to juz konkretnie,BBS za***iste kolo ja swojego robie wlasnie w ten kolor z ostatniej foty biel z czarnymi dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 moze sie na takie skusze ale cena tez nie za niska...trzeba przemyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek 2pac Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ile takie stoja?? Bo tez mi sie strasznie podobaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 moze sie na takie skusze ale cena tez nie za niska...trzeba przemyslec Za 1700 idzie wyrwac komplet z oponami, to jest BBS CH028 robiony dla Audi 18x8j ET43, ten na zdjeciu juz w nie ori lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek 2pac Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No to jak za darmo Ciekawe jakby je ozlocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ja znalazlem tylko za 3750 bez opon wiec nie tanio za 1700 to bym bral od reki nawet za 2tys chyba ze takie kupie sa w miare tanie i mysle ze zle by nie wygladaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ja znalazlem tylko za 3750 bez opon wiec nie tanio za 1700 to bym bral od reki nawet za 2tys chyba ze takie kupie sa w miare tanie i mysle ze zle by nie wygladaly... Sprawdz sobie tylko czy nie podróbki: http://www.golfmk5.com/forums/showthread.php?t=128470 Wg. mnie najlepszy wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 10:51_________________________________________________ albo jeszcze cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Bierz te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A tu cos dla fanow Bialego RS4 z poprzedniej strony... http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqEOKogE1z5-hlzqBNvpU64vSQ~~_27.JPG Z której audicy założył sobie wycieraczki aero??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A tu cos dla fanow Bialego RS4 z poprzedniej strony... http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqEOKogE1z5-hlzqBNvpU64vSQ~~_27.JPG Z której audicy założył sobie wycieraczki aero??? Wydaje mi się, że z Passata B5FL :gwizdanie: BBS CH podoba mi się tylko z małym et. Jak dla mnie idealne do RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 te mi sie tez widza wpadly mi w oko ciezki wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 fatalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 te to nie do rs4 za cho....re nie będą pasować kiedy filmiki z pierwszej jazdy bo ja juz skrzynie zajeżdżam i przydało by się miejsce u Nosba w garazu na wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 fatalne Mam nadzieje ze masz na mysli te: te mi sie tez widza wpadly mi w oko ciezki wybor a nie te: ja znalazlem tylko za 3750 bez opon wiec nie tanio za 1700 to bym bral od reki nawet za 2tys chyba ze takie kupie sa w miare tanie i mysle ze zle by nie wygladaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi