RS Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Cyhba juz byly w tym temacie jezeli to nie te same. Na niemieckim e-bayu kosztuja cos kolo 270€
ba$ior Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Coś takiego wygrzebałem. Zapewne zaraz pojedziecie, jaka wiocha, jednak skoro znalazłem, to informuję :gwizdanie: http://cgi.ebay.it/Fanali-fari-posteriori-LED-AUDI-A4-B7-8E-AVANT-neri-/360266674388?cmd=ViewItem&pt=Ricambi_automobili&hash=item53e19130d4 Było jako News - to są chyba lampy In Pro. Ciekawe jak w "realu" się prezentiren ?
Muskel1 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Było jako News - to są chyba lampy In Pro. Ciekawe jak w "realu" się prezentiren ? präsentieren
ba$ior Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 vielen Dank [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 22:39_________________________________________________Kilka fotek lampek Dectane na A4 Avant Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ostatnio jechałem za A4 na takich lampach ( nie wiem dokładnie jakiego producenta ) ale rozczarowałem się - kiepsko to wyglądało
skipy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a te z a6 nie pasuja? jezeli pasuja to po co kombinowac z innymi?
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a te z a6 nie pasuja? jezeli pasuja to po co kombinowac z innymi? A kolega czytal watek od poczatku czy sie obudzil? Jakby pasowaly P&P to by juz chyba tu wszyscy na takich A6 jezdzili.
ba$ior Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 a te z a6 nie pasuja? jezeli pasuja to po co kombinowac z innymi? Proponuje tą wypowiedz na najlepszą w tym wątku...kto jest za ?
RS Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja nie bo grzebalem z tymi z A6 i technicznie to trzeba troche rzezbic, a co prawda fajnie swieca, ale wykonanie nigdy nie bedzie perfekcyjne. Ogolnie jakbym to chcial perfekcyjnie zrobic, to pochlonely by wiecej jak 500€, a te z dectane sa za 280€ wiec juz przelkne ten pasek na rancie klapy, a jak wyjda te czarne dymione to bedzie ok jak do mnie.
Bialy387 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Koledzy a ma ktoś u siebie w sedanie założone jakieś lampki ledowe
Przemko81 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Koledzy z Hiszpanii mają talent ale dużo zabawy z tym, chyba lepiej poczekać aż jakaś firma wypuści gotowy produkt (pełne oświetlenie diodowe a nie - link : http://www.net-cars.com.pl/sklep/images/Lampy%20tylne/Audi/A4/B7/A4b7AvledCB.jpg) , zapewne cena też będzie wysoka
elmek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Rezane A6 beda zawsze krzywe - diody co prawda sie mieszcza ale sa imo za szerokie i odleglosc od krawedzi lampy jest nierowna wtedy. Wyglada to kiepawo.
augustA4 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Rezane A6 beda zawsze krzywe - diody co prawda sie mieszcza ale sa imo za szerokie i odleglosc od krawedzi lampy jest nierowna wtedy. Wyglada to kiepawo. nie no kolego, u Mirona wyszło to cacy
sysek27 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja w poniedzialek tne moje juz wszystko mam (przekladam panele ledowe z A6 do moich lamp)zostalo tylko to ladnie przeszczepic i podlaczyc jak dobrze pojdzie to mysle ze we wtorek wkleje jakies zdjecia
augustA4 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja w poniedzialek tne moje juz wszystko mam (przekladam panele ledowe z A6 do moich lamp)zostalo tylko to ladnie przeszczepic i podlaczyc jak dobrze pojdzie to mysle ze we wtorek wkleje jakies zdjecia Daj do wątku " zrób to sam " opis krok po kroku i koszta
elmek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Rezane A6 beda zawsze krzywe - diody co prawda sie mieszcza ale sa imo za szerokie i odleglosc od krawedzi lampy jest nierowna wtedy. Wyglada to kiepawo. nie no kolego, u Mirona wyszło to cacy Nieprawda. Obejrzyj sobie dokładnie zdjecie beb36332344d6d27.jpg i porownaj dokad LEDy siegaja od strony wewnetrznej a jaka jest odleglosc od gory. Mi sie nie podoba.
KENOiX Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Panowie i jak tam z dostępnością lampek od Dectane? orientuje się ktoś? zawsze można samemu je trochę poprawić by świeciły się też te w klapie...
elmek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Panowie i jak tam z dostępnością lampek od Dectane? orientuje się ktoś? zawsze można samemu je trochę poprawić by świeciły się też te w klapie... Kolega MrMol zamowil i juz założył, więc problemu z dostępnością jakiegoś poważnego nie ma. Zdjęcia: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_lampy_dayline_jakie_wybrac-t113387.0.html;msg1626509#msg1626509
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Rezane A6 beda zawsze krzywe - diody co prawda sie mieszcza ale sa imo za szerokie i odleglosc od krawedzi lampy jest nierowna wtedy. Wyglada to kiepawo. nie no kolego, u Mirona wyszło to cacy Nieprawda. Obejrzyj sobie dokładnie zdjecie beb36332344d6d27.jpg i porownaj dokad LEDy siegaja od strony wewnetrznej a jaka jest odleglosc od gory. Mi sie nie podoba. Jakbyś jechał wieczorem 10m za mną albo mironiem to nawet byś nie pomyślał że to A4. Poza tym mają prawo Ci się nie podobać i kupisz co zechcesz
augustA4 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Rezane A6 beda zawsze krzywe - diody co prawda sie mieszcza ale sa imo za szerokie i odleglosc od krawedzi lampy jest nierowna wtedy. Wyglada to kiepawo. nie no kolego, u Mirona wyszło to cacy Nieprawda. Obejrzyj sobie dokładnie zdjecie beb36332344d6d27.jpg i porownaj dokad LEDy siegaja od strony wewnetrznej a jaka jest odleglosc od gory. Mi sie nie podoba. Jakbyś jechał wieczorem 10m za mną albo mironiem to nawet byś nie pomyślał że to A4. Poza tym mają prawo Ci się nie podobać i kupisz co zechcesz święta prawda. O gustach się ie dyskutuje
Rekomendowane odpowiedzi