2fast4you Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Hmmm smiem twierdzic ze jest juz u niego te 400 Przepraszam Nik nie moglem sie powstrzymac Jak skoncze auto bedzie mialo swoj osobny topic
Norbi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Rzeklbym : GRUBO! Grube to silikonowe łączniki, reszta raczej nieznana na razie .
Nosb Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 I pod kolor auta No cóz na pewno ko4 lub wiecej , iceki od Rs4 i takie tam Wiec "chudo" nie jest
2fast4you Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 no faktycznie pasuja pod kolor jak nic wlasciciel zapowiedzial na lato jakies fruty typu autronic itp w kolejce za to czeka juz nastepna na podobny mod tylko w granacie
Maciek pm-motorsport Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Widze ze firma sportmile robi swój projekt czekamy na wyniki i wykresiki
Nikolas4 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 no faktycznie pasuja pod kolor jak nic wlasciciel zapowiedzial na lato jakies fruty typu autronic itp w kolejce za to czeka juz nastepna na podobny mod tylko w granacie Auto zrobione mechanicznie profi! Jezdzi [br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 13:46_________________________________________________Auto jest zrobione mechanicznie profi! Podziekowania dla Adama Jezdzi jak 400 koni napewno, ale trzeba go jeszcze wystroic. Mysle o Autronicu, bo ma spora rezerwe mocy teraz - ktora trzeba wydobyc
Maciek pm-motorsport Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Super ze smiga tak jak mówiłem czekamy na wykresik bo mówienie ze jezdzi jak i ma to juz duzo razy słyszałem.Zycze duzo mocy.
gelon Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 no faktycznie pasuja pod kolor jak nic wlasciciel zapowiedzial na lato jakies fruty typu autronic itp w kolejce za to czeka juz nastepna na podobny mod tylko w granacie Czyżby mowa o mojej? Bo widze że stoi w tle biedulka
Baza Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Nie chciałbym odkopywac kotleta ale coś cicho tutaj... Czy coś nowego się działo w temacie?
wustyle Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 wlasciciel prawdopodobnie na wakacjach w tajlandii
gregory Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ojjj, dzieje się, a dzieje. Między innymi konwersja body na RS4. Może SID za niedługo coś napisze tutaj.
spanky Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ojjj, dzieje się, a dzieje. Między innymi konwersja body na RS4. Może SID za niedługo coś napisze tutaj. uuuuuuuuuuu grubo ... czekamy ...
hteb Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Bardziej niż konwersja na Body mnie kręci atak na +500 ps
adams78 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Hmm... a pamiętam SID-a jak mówił, że już nie będzie ładował siana w ten projekt. Mało tego, chciał nawet sprzedać swojego bolida Andrzejku, pochwal się zmianami :gwizdanie:
SID Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 mało się odzywam bo brakuje mi czasu na wszystko tak auto posiada już body RS4 (całość to tylko ori części RS4) w tej chwili czeka w kolejce na malowanie u lokalnego "machera" czas zakończenia malowania to początek maja nie planowałem takiej zmiany body - decyzja zapadła w 2 min kiedy kupiłem cała RS4 na części auto zaraz po malowaniu będzie robione na +500 KM do 2 tyg. przyjdą mi wszystkie części co do kosztowności tuningu Audi nie będę się wypowiadał - zrobi to za mnie zdjęcie :>
adamooo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co do tuningu audi musiałbyś zrobić jeszcze zdjęcie z 200setek SID + pełne dane dane do wysyłki.. co nowego w planach ? chyba już wszystko co mogłeś zrobić to zrobiłeś..
Rekomendowane odpowiedzi