David Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wrc dobry wybor felg na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 możesz jeszcze glinką potraktować na koniec. najładniejsze felgi fabryczne do a4 b8 szkoda ze nie ma takich 19 lub 20:kox: Ja właśnie ostatnio glinką potraktowałem takie zabrudzenia i zeszło Fela taka jak moja na lato, ale nie dla mnie na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 daj mi felgi na lato bo szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Byłem widziałem kółeczka miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nawet na chwilę nie zwalniasz! :kox: Tak jak ty W Planach jest jeszcze pare rzeczy do zrobienia i dokonczenia do 21.12 2012 roku Te najwazniejsze : - Elektryczna klapa ( only avant) - ACC (tylko brak zegarów ) A może dałoby radę zrobić jakiś tutorial z montażu elektryczej klapy? Też się do tego przymierzam i będę wdzięczny ja wszelkie wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nowe zimówki 18" na aucie dodatkowo wpadł dystans aby lepiej autko wyglądało ze względu na ET 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trochę lepiej to wygląda niż u mnie bez dystansu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trochę lepiej to wygląda niż u mnie bez dystansu:whistling: ty to zacznij coś modzic w aucie a nie serją cały czas jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Grzesiu jak zawsze świetnie! Trochę lepiej to wygląda niż u mnie bez dystansu:whistling: ty to zacznij coś modzic w aucie a nie serją cały czas jeździsz lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Moja zona skrytykowała mnie , ze 18" wygladają jakos małe teraz porownując je z letnimi 19"-ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Spoko dobrze ze z dystansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moje garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Coś mało miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ciasno tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 No co Wy budynek gospodarczo/garazowy mam 8 m na 13 m ............wiekszy niz dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Grześ jak tam ACC? wiesz dlaczego pytam Przed Świętami jeszcze dołożymy te graty u mnie czy na spokojnie w styczniu bez napinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moje garage http://s19.postimage.org/c02fuijdv/IMG_7946.jpg Osobiście uważam, że brak podgrzewanego logo audi na podjeździe to spore niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moje garage http://s19.postimage.org/c02fuijdv/IMG_7946.jpg Osobiście uważam, że brak podgrzewanego logo audi na podjeździe to spore niedopatrzenie Był taki zamysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moje garage http://s19.postimage.org/c02fuijdv/IMG_7946.jpg Osobiście uważam, że brak podgrzewanego logo audi na podjeździe to spore niedopatrzenie Był taki zamysł Ty tego nie zrobisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi