artur100g Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Chłopy powiedzcie czy wasze kobiety w ciąży też mają/miały takie fochy jak moja???Nie to,że jestem żółtodziobem w temacie,bo to 3 ciąża,ale teraz to jest hardcore!Wszystko co robie czy nie robię to nie tak i awantura.Wiem hormony,zmęczenie itd.Ja to wszystko rozumiem,ale lekko nie jest.Jakieś złote rady w temacie mile widziane?
jacek70 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ciąża to nie choroba !! Tak powiedz , pier dyknij pięścią w stół i idź na wódkę . A na serio to ciężka sprawa i trudno pomóc. No chyba że Ci polać .?
artur100g Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Musiałbym codziennie pić? Na dłuższą metę to by się chyba nie sprawdziło?
Kędzior Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Musiałbym codziennie pić[emoji3] Na dłuższą metę to by się chyba nie sprawdziło[emoji848]Wyjedź gdzieś na czas ciąży:)
wesz82 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 8 godzin temu, artur100g napisał: Chłopy powiedzcie czy wasze kobiety w ciąży też mają/miały takie fochy jak moja???Nie to,że jestem żółtodziobem w temacie,bo to 3 ciąża,ale teraz to jest hardcore!Wszystko co robie czy nie robię to nie tak i awantura.Wiem hormony,zmęczenie itd.Ja to wszystko rozumiem,ale lekko nie jest.Jakieś złote rady w temacie mile widziane? Zauwzylem ze w 3 ciazy moja jest bardziej wrazlliwa. Do tego bardziej poddenerwowana tj ciagle ja cos wpienia ale to przez poziom tsh tj leczylismy tarczyce u Panie super specjalistki i podawala za male dawki hormonow dopiero od 2 tyg zmienilismy doktora ktory zwiekszyl hormon o jakies 50% i teraz jest ciut lepiej. A to ze zle cos robie jest od zawsze i nie tylko w stanie błogosławieństwa Kup jej badyla od czasu do czasu wymasuj nozki,umyj ladnie w kapieli w tym ostatnim trymestrzeb a bedzie Tobie wdzieczna i po wszystkim podziekuje.. Ktory tydz???
artur100g Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Dopiero 12 tydz.Miło słyszeć,że nie tylko u mnie tak jest.
pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/299525/s/caretero-fotelik-samochodowy-huggi-isofix-15-36-kg-navy/ myślę nad takim fotelikiem, ma ktoś ?użytkuje?
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 2 godziny temu, pajda napisał: https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/299525/s/caretero-fotelik-samochodowy-huggi-isofix-15-36-kg-navy/ myślę nad takim fotelikiem, ma ktoś ?użytkuje? szukaj takiego z Isofixem ale z szelkami bo zapinanie i odpinanie dziecka z pasa jest wqurwiające
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 szukaj takiego z Isofixem ale z szelkami bo zapinanie i odpinanie dziecka z pasa jest wqurwiające Takie rzeczy tylko w erze ... przedział wagowy poprzedni to jeszcze miewał ... dla naszych Pociech to tylko pas dla dorosłego zostaje
pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 no właśnie , 15-36 kg nie widziałem żeby miały swoje pasy
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dzisiaj całe popołudnie gotowała kotu
kamil-vag Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 No to trochę odpoczynku [emoji14] moja ma fazy teraz na pet shopy, ciągle męczy o te fugurki, wycina im domki z kartonu itp, itd... [emoji14] ale ma i nowe zajecia, pokarmi braciszka, troche przy nim posiedzi, poopowiada głupot, czasami powozi w wozku takze taka zywa lala hehe
talib1990 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/299525/s/caretero-fotelik-samochodowy-huggi-isofix-15-36-kg-navy/ myślę nad takim fotelikiem, ma ktoś ?użytkuje? Bierz Espiro Omega FX - w razie czego ma regulacje pochylenia do spania i uchwyt na butelkę możesz przypiąć z lewej lub z prawej . Kosztuje minimalnie więcej. Co do zachowania nasza Maja kiedy musimy coś zrobić z żoną to wtedy woła nas jak najęta i potrzebuje naszej uwagi, a jak już przychodzi pora spania to tak pięknie się sama bawi , że aż żal przerywać - mały terrorysta Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Mala siedzi na klopie??? Nam kiedys zasnela na nocniku... Dzis mloda 4 lata skonczyla Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez wesz82
luki19862121 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Moja uwielbia piwo Wysłane z Huawei mate 10 pro
Dev Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 3 minuty temu, wesz82 napisał: Mala siedzi na klopie??? Nam kiedys zasnela na nocniku... Dzis mloda 4 lata skonczyla No a na czym ? Poleciała do toalety wzięła swoją kuwetę i nas...ła jak Stara.
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nawet nie wiem jak to skomentowac... Przykład idzie z góry
Rekomendowane odpowiedzi