turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jak mała sie urodziła i po wszystkich emocjach wsiadałem w auto i pojechałem kupić flaszkę na stację BP. Podszedłem do kasy zapłacić a kasjerki polewają ze mnie. Rozglądnąłem się dookoła, potem jeszcze raz na kasjerki, potem na siebie ....................zapomniałem zdjać wdzianka z porodówki i dymałem po flachę w szpitalnych łachach
tomaszstn Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jak mała sie urodziła i po wszystkich emocjach wsiadałem w auto i pojechałem kupić flaszkę na stację BP. Podszedłem do kasy zapłacić a kasjerki polewają ze mnie. Rozglądnąłem się dookoła, potem jeszcze raz na kasjerki, potem na siebie ....................zapomniałem zdjać wdzianka z porodówki i dymałem po flachę w szpitalnych łachach :polew::polew::polew::polew::polew: to musiało być
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jak mała sie urodziła i po wszystkich emocjach wsiadałem w auto i pojechałem kupić flaszkę na stację BP. Podszedłem do kasy zapłacić a kasjerki polewają ze mnie. Rozglądnąłem się dookoła, potem jeszcze raz na kasjerki, potem na siebie ....................zapomniałem zdjać wdzianka z porodówki i dymałem po flachę w szpitalnych łachach
turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ostatecznie nawet flachy nie powąchałem bo zawitałem do domu, polałem sobie i padłem na pysk , budząc się po 14-stu godzinach, dalej w szpitalnych łachach
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jutro Tour de Szpitale na Kato A co, już blisko? na koniec lipca termin ale moja chce zobaczyć gdzie chce rodzić i chyba padnie na mój rodzimy szpital w K-ce Bogucice - na mojej dzielni Miszka, Baśka tam rodziła, a w październiku będzie jeszcze raz. Szpital można polecić z czystym sumieniem. Do tego jest tam otwarty 2 lata temu nowu odział porodówki ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- PS. I zawsze do mnie masz blisko
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 PS. I zawsze do mnie masz blisko dobra już wybraliśmy
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 PS. I zawsze do mnie masz blisko dobra już wybraliśmy ulokujemy becikowe w Żabce
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 PS. I zawsze do mnie masz blisko dobra już wybraliśmy ulokujemy becikowe w Żabce jakie becikowe ? nie łapię się na to niestety
Arturoo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 PS. I zawsze do mnie masz blisko dobra już wybraliśmy
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no i klamka zapadła rodzimy na Bogucicach jeszcze piguła, która nas oprowadzała to moja koleżanka z podstawówki
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 z dzisiejszego spaceru Najpierw karmienie, później rozganianie
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 owszem, ale nie od razu tylko za jakies nascie miesięcy :grin:
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 i ja też tak będę ? za kilka lat będziemy strzelać z wiatrówki
Andrzej07 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam wszystkich:hi: my mamy termin na 28 sierpnia:kox: wiec jeszcze trochę czasu zostało mi do tacierzyńskiego:wink:
hornet Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam wszystkich:hi: my mamy termin na 28 sierpnia:kox: wiec jeszcze trochę czasu zostało mi do tacierzyńskiego:wink: gratulejszyn
Miszka82 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nic nie robio tylko dzieci produkujo
pastaldo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Musiało kiedys dłuższy czas prądu nie być i zamiast na forum siedzieć to produkowali
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Musiało kiedys dłuższy czas prądu nie być i zamiast na forum siedzieć to produkowali takie cuda to tylko w latach 70-tych :decayed: Witam wszystkich:hi: my mamy termin na 28 sierpnia:kox: wiec jeszcze trochę czasu zostało mi do tacierzyńskiego:wink: gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi