jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 cena 19 czy 20 to bez roznicy moim zdaniem.roznice minimalne przy "popularniejszych" rozmiarach. Ja nowki 265/30/20 Conti sportcontact 3 kupiłem za 2500 z wysyłką.. :shocked: nie pomylilo Ci sie cos? ? To mowisz cene za 2sztuki ? http://www.opony.pl/opona.aspx?oid=157249&rodzaj=0 ja za 2 gumy 225/50/R17 Dunlop Sport S1 zaplacilem 1200zl :gwizdanie: Komplet nówek kupiłem za tyle w zeszłym roku w pazdzierniku dot 2010.. :gwizdanie: :gwizdanie: Z wysyłką tyle dałem.Przyszły nowiutkie i sobie chwalę.Fakt szła zima i była okazja ale od czego mamy net... jak znajdę gdzieś za taką kasę i dostanę na to fakturę to wtedy mogę myśleć nie. cena kół zabija, a cena opon jeszcze bardziej dlatego koła to baaardzo odległy plan to widze, ze budzet byl mocno napiety nie. budżet na auto to jedno, a budżet na mody to drugie... ta druga opcja jest skromniejsza, dlatego będę trochę odkładać. najpierw będzie s-line exterieur, a koła może na przyszły sezon
pawel1380 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 No ten daje fakturę jak widzisz.[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 15:05_________________________________________________Ale fakt ten rozmiar za szeroki...zmuli wóz okrutnie..bezsensu..
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 dobra.. pierwszym modem miały być dywaniki, ale dziś nie doszły.. zatem jutro wpada pierwszy mod: PL menu do MMI, mapa 2011 do navi oraz zdjęcie blokady DVD w trakcie jazdy na postoju DVD działa, ale w jeździe nie... a że w cenie mam wszystko to czemu nie :gwizdanie:
Thumas Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Gratuluje autka!! Świetnie się prezentuje! No i szczerze mówiąc mając do wyboru A4 i A5 ... też bym taką decyzje podjął!!! Gratuluje jeszcze raz!!!!!
stifii Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Gratuluje śliczna A5tka, aż sam przez chwilę ostatnio miałem chwile zwatpienia i chciałem gonić swoja A6 i sie wybierac do de w poszukiwaniu A5 3.0tdi.. Ale tymczasowo się wyleczyłem Niech służy jak najlepiej i kiedyś na spota będe musiał sie wybrać co obczaje fureczke
miron78 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 gratki - kozak i tyle :good: A5 zawsze było i będzie mega
malik Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Gratuluję autka. Zdziwiłem sie jednak, że wybraleś 2.0TDI zamiast 2.0TFSI i to po przewertowaniu opinii na internecie. Ja bym zrobił dokładnie odwrotnie
Flyer Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 malik, Ty masz inne 2.0T niz w A5. Tam sa spore problemy z wciaganiem oleju.
malik Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 malik, Ty masz inne 2.0T niz w A5. Tam sa spore problemy z wciaganiem oleju. To chuyowo, bo następne auto planowałem właśnie A5 2.0TFSI. Co się dzieje z tą firmą do cholery. Kolejny silnik zjebany.
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 jędruś ładniej pojechałeś, myślałem że jednak B8 będzie a tu A5 Wcześniej jak napisałeś że wolałeś wybrać klekota 2.0 zamiast 2.0 TFSI to myślę że chyba on ocipiał ale jeśli faktycznie to nie jest ten sam silnik co chwalony w B8 np u Turdziego to rozumiem wybór Jest kosa Obczajamy za miesiąc na zlocie bo rozumiem że podjedziesz nią
jedrekx Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 no jeśli zarejestruję to nim przyjadę mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia będę miał PL blachy. PL menu MMI, mapa do nawigacji 2011 oraz odblokowanie DVD w trakcie jazdy done! wieczorem wrzucę jakieś fotki, przy okazji zrobię zdjęcia środka niestety na zewnątrz jeszcze jest brudny
filip1001 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 jedrekx , jesteś w stanie ocenić mapy 2011? jak z dokładnością ? bo w A6 mam starszą wersję i z mniejszymi miejscowościami jest kiepsko :confused4:
manny90 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 no jeśli zarejestruję to nim przyjadę mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia będę miał PL blachy. PL menu MMI, mapa do nawigacji 2011 oraz odblokowanie DVD w trakcie jazdy done! wieczorem wrzucę jakieś fotki, przy okazji zrobię zdjęcia środka niestety na zewnątrz jeszcze jest brudny Umyj w końcu potwora i zrób zdjęcia
jedrekx Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Filip, powiem Ci, że w porównaniu do mapy z 2009 roku jest lepsza. tzn widać np autostradę A1, której nie było w 2009 na navi. dokładniej ocenię jak będę gdzieś leciał.. bo póki co jechałem tylko z jednego końca Bydgoszczy na drugi ale mając ten cały zestaw, który mam zrobiony (mapa, blokada itp.) za 1/3 ceny aż grzechem było tego nie wziąć Darek, na razie nie ma opcji żebym umył auto.. dziś oddałem wszystkie dokumenty do leasingu i będą go rejestrować
Flyer Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 malik, Ty masz inne 2.0T niz w A5. Tam sa spore problemy z wciaganiem oleju. To chuyowo, bo następne auto planowałem właśnie A5 2.0TFSI. Co się dzieje z tą firmą do cholery. Kolejny silnik zjebany. podejrzewam, ze to taka sytuacja jak z choroba 2.5TDI - maly procent ma problemy. gorzej, ze to nie sa problemy po 150-200 tys tylko juz nawet po kilku tysiacach... wciagaja jakies kosmiczne ilosci oleju.
turdzi Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 malik, Ty masz inne 2.0T niz w A5. Tam sa spore problemy z wciaganiem oleju. To chuyowo, bo następne auto planowałem właśnie A5 2.0TFSI. Co się dzieje z tą firmą do cholery. Kolejny silnik zjebany. oj tam zjebany , 2.0 TDI tez pije olej , zalezy jak sie trafi a spalanie , dynamika i potencjal to nawet nie ma czego porownywac.Na necie tyle samo jest uzytkownikow ktorym bierze olej jak i tych ktorym nie beirze , kwestia tylko tego jak uzytkowane sa te samochody ktorym bierze.....Zreszta problem juz jest rozwiazany , zmiana odmy i troszke inne oprogramowanie ponoc rozwiazuje problem.
Młody_drog Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Rozumiem, że do zobaczenia na zlocie?
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Rozumiem, że do zobaczenia na zlocie? Napisał wcześniej jak uda się zarejestrować
Rekomendowane odpowiedzi