Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Druga fotka to moze poslużyć do VT, bo w pierwszym wątku skromnie u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 czarna maska raczej odpada, Mariot mógłbyś dorzucić białą maskę i dach, trochę tą biel uwydatnić i jeszcze zglebić auto? będę wdzięczny Kowi drugą propozycję to właściwie mam na podwórku lepiej nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Duffy masz fajne auto, a chcesz zrobić z niego wieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Duffy masz fajne auto, a chcesz zrobić z niego wieś Dokładnie, duffy, ogarnij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 spoko spoko poza szukaniem pomyslu na nowe fele nic jeszcze nie zrobilem i macie cos do wsi??? biel mocno kontrowersyjna ale taka inna szafa ja nawet tak nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Malujesz prosiaki ewentualnie na biało, chociaż bardziej by pasowało walnąć je na czarny połysk + dach czarny połysk, ale te wszystkie zmiany są nie potrzebne, teraz jest za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Znajdź sobie jakieś twórcze zajęcie :gwizdanie: :gwizdanie: a biały zostaw do ciemnych aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Kupie sobie golfa albo scirocco :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Kupie sobie golfa albo scirocco :> Jestem za Albo parkuj złomka codziennie inaczej, żeby Ci się nie nudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawul Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Patrze Patrze ! i sie naptarrzec nie moge kolor podobny jak u mnie, w sensie ze zolty tylko i wylacznie ile wyszla Cie klapa z USA ? napisz na PW jak tu nie chcesz plz Ogolnie auto dla mnie miazdzy jedynie felgi mi sie osobiscie przejadly ale nie mowie ze jest zle bo wyglad ogolnie miazdzy cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 klapa 120 zlotych z wysylka, malowania nie licze bo i tak cale auto malowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ile wyszla Cie klapa z USA ? klapa usa wisi na allegro za 149pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawul Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wisiała ogólnie to takie tanie są te klapy ;> bo np do golfa 3jki to trzeba wypatoczyc w ch.... siana ;> sorry za ot Tablice masz z PPHU AGO ? Z piotrkowa trybunalskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wisiała ogólnie to takie tanie są te klapy ;> bo np do golfa 3jki to trzeba wypatoczyc w ch.... siana ;> sorry za ot Tablice masz z PPHU AGO ? Z piotrkowa trybunalskiego ? dokładnie, też próbowałem upolować klapę do swojego golfa mk3 ale zwątpiłem, jak zobaczyłem w jakiej kasie chodzą te US klapy :/ wracając do tematu, kolor prosiaków bym zostawił, jeśli czarne to wybrałbym inne koło, coś w ten deseń: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawul Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Mi na szczescie udało sie dopaśc tamta za 140 juz jedzie do mnie kurierem :D Co do Twojego koloru felg, zobacz do mojego tematu, "bananowy sedan" w dziale B5 i tam mam biale RS6 założone, mozesz zobaczyc jak wygl na żółtym ja wole biel niz czern w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wisiała ogólnie to takie tanie są te klapy ;> bo np do golfa 3jki to trzeba wypatoczyc w ch.... siana ;> sorry za ot Tablice masz z PPHU AGO ? Z piotrkowa trybunalskiego ? dokładnie, też próbowałem upolować klapę do swojego golfa mk3 ale zwątpiłem, jak zobaczyłem w jakiej kasie chodzą te US klapy :/ wracając do tematu, kolor prosiaków bym zostawił, jeśli czarne to wybrałbym inne koło, coś w ten deseń: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: ile za takie fele trzeba dac? ASA "je" robi? jak oddam prosiaki i dołożę 1000 to wystarczy? tablica dokładnie z tej firmy a felgi widziałem i właśnie stwierdziłem że też było by ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 http://www.felgi.pl/felga/bbs/lm hehehehehehe :decayed: http://allegro.pl/bbs-lm-18x8-5-i1834611985.html http://allegro.pl/nowe-dare-lm-bbs-lm-8-5x19-9-5x19-opony-225-35-19-i1822474812.html - można i na alleDroGo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 http://www.felgi.pl/felga/bbs/lm hehehehehehe :decayed: http://allegro.pl/bbs-lm-18x8-5-i1834611985.html http://allegro.pl/nowe-dare-lm-bbs-lm-8-5x19-9-5x19-opony-225-35-19-i1822474812.html - można i na alleDroGo... no właśnie spasła by już 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 nie, nie, mam nowe oponki osiemnastki i 19" w 1Z to już chyba za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi