Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 ale to nic ma drugie więc ma czym jeżdzić a za to ubezpieczenie mu zwróci:P Jeśli mówimy o tym samym ( a raczej tak bo takie A3 jest tylko jedno w Lubartowie ) to nie widziałem aby jeździł czymś innym niż to A3 z dziurą w tylnym zderzaku
Rapciuch-R1 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 ale to nic ma drugie więc ma czym jeżdzić a za to ubezpieczenie mu zwróci:P Jeśli mówimy o tym samym ( a raczej tak bo takie A3 jest tylko jedno w Lubartowie ) to nie widziałem aby jeździł czymś innym niż to A3 z dziurą w tylnym zderzaku kolego ma a4 w combi ten sam kolor
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 ale to nic ma drugie więc ma czym jeżdzić a za to ubezpieczenie mu zwróci:P Jeśli mówimy o tym samym ( a raczej tak bo takie A3 jest tylko jedno w Lubartowie ) to nie widziałem aby jeździł czymś innym niż to A3 z dziurą w tylnym zderzaku kolego ma a4 w combi ten sam kolor Jeszcze nie widziałem go nigdy w takim aucie..tylko w tym Sportbacku
dominos993 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 zapraszam na WOŚP 08.01.2012 - więcej w wątku spotów lubelskich
mykenzi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 kto jedzie z Lubartowa na WOŚP? Ja się zastanawiam?
kicker Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja nie che zapeszyć więc mówię że mnie nie będzie ale mam w planach
mykenzi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jakoś nie mam weny na takie ustawki. Ale w Lubartowie możemy się skrzyknąć na jakąś fajkę w centrum :gwizdanie:
kicker Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Tak też może być, ale dawaj do LBN, wyrwiesz się od żony
Hugo Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Hej Organizuję grupowe hamowanie. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to tutaj są informacje http://a4-klub.pl/lubelskie-82/dyno-day-grupowe-hamowanie-lublinie-244568/ Pozdrawiam Darek
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Lubartowiaki wiosna idzie a może coś wspólnymi siłami zorganizujemy w jakimś ciekawym miejscu?
kicker Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 hehehe u nas bida, widziałem że trochę na forum nowych z Lbw ale mają po 1-2 posty więc chyba rzadko zaglądają, ja bywam w Putawach raczej na tygodniu widziałeś PW ode mnie ??
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 hehehe u nas bida, widziałem że trochę na forum nowych z Lbw ale mają po 1-2 posty więc chyba rzadko zaglądają, ja bywam w Putawach raczej na tygodniu widziałeś PW ode mnie ?? zapomniałem, tak hamulce normalnie na dotyk nie trzeba ostro dusić
kicker Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 mógłbyś sprawdzić jaką wartość masz po wciśnięciu maksymalnie pedału hamulca na włączonym silniku w ABS-Brakes, grupa 005, Brake pressure??
paput Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 mógłbyś sprawdzić jaką wartość masz po wciśnięciu maksymalnie pedału hamulca na włączonym silniku w ABS-Brakes, grupa 005, Brake pressure?? sprawdze ale dzisiaj nie dam rady
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jak tam kicker wpadsz do nas na spot za 2 tygodnie? może ktoś jeszcze od was się skusi?
Rekomendowane odpowiedzi