Opublikowano 18 Lutego 201610 l Doceńcie Panowie pracę którą trzeba włożyć i czas na przygotowanie takiej elektroniki nie wspomnę już o wiedzy, zawsze można samemu ogarnąć i będzie pewnie taniej, tylko czy ktoś to ogarnie ... Ciekawe ilu z nas miało by moduł do kierunkowskazów gdyby nie Love-AUDI ...
Opublikowano 18 Lutego 201610 l nie da się tak , jak by się dało to by fabryka tak zrobiła , cena hmmm tak na szybko skalkulowane 150 zł z wysyłką przy wpłacie na konto , może być ? ile roboty z montazem? co trzeba rozgrzebac i ile kabli ciagnac?
Opublikowano 18 Lutego 201610 l , możne fajne by to było jak by był jeszcze moduł domykania okien jak zacznie padać deszcz . dziwi mnie że w takiej klasie auta nie ma tej funkcji , syn ma opla Vectre z 2008r i jest ta funkcja
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Czy ja dobrze widze? Stalowe felgi? A modul dobry Edytowane 18 Lutego 201610 l przez Kooga
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Moduł zamykający klapę elektryczną z pilota , zasada działania jest taka że otwieramy klapę tradycyjnie jak fabryka zamontowała czyli przytrzymujemy środkowy przycisk na pilocie i klapa się otwiera . Zamykanie odbywa się po naciśnięciu krótko na pilocie przycisk otwierania klapy czyli środkowy lub przyciskamy krótko przycisk dolny na pilocie czyli otwarcie auta . Po naciśnięciu przycisku górnego auto się zamknie ale klapa nie , trzeba po prostu nacisnąć krótko przycisk środkowy lub dolny . Nie da się zamknąć klapy z przycisku w drzwiach , tam było by trzeba zamontować przycisk dwustopniowy czyli taki np jak do otwierania i zamykania szyb . Oczywiście po zainstalowaniu modułu nie ma żadnych błędów po podłączeniu komputera https://www.youtube.com/watch?v=IB8fyohtm-8&feature=youtu.be taka ciekawostka: szymeniu mi pokazał ten bajer u jego żony w nowym superbie - można zamknąć właśnie klape z pilota Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Lutego 201610 l ile roboty z montazem? co trzeba rozgrzebac i ile kabli ciagnac? Podłączenie przy MC 46 , kable ciągniemy do sterownika silnika lewego klapy Edytowane 18 Lutego 201610 l przez Love-AUDI
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Jak za drogo to na niemickiej stronie też są za 119 ..... euro patrz no przecie po to dałem usmiechniętą mordę ... nie wiesz ze u nas wszystko jest za drogie nawet jakby było za 10 złoty Doceńcie Panowie pracę którą trzeba włożyć i czas na przygotowanie takiej elektroniki nie wspomnę już o wiedzy, zawsze można samemu ogarnąć i będzie pewnie taniej, tylko czy ktoś to ogarnie ... Ciekawe ilu z nas miało by moduł do kierunkowskazów gdyby nie Love-AUDI ... następny nie wychwycił sarkazmu... Januszeeek oj oj oj zebyś Ty tak ceny w aso doceniał hehehe Edytowane 18 Lutego 201610 l przez amaradaar
Opublikowano 18 Lutego 201610 l A propos ASO. Właśnie za pol darmo rozdają aktualizacje 2016. Dostałem dzisiaj ofertę: No nic tylko brać! Oczywiście należy doliczyć pol godziny za wgranie. Pytałem się w listopadzie to normalnie czysta euro. A teraz w promocji tez czysta
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Jak za drogo to na niemickiej stronie też są za 119 ..... euro patrz no przecie po to dałem usmiechniętą mordę ... nie wiesz ze u nas wszystko jest za drogie nawet jakby było za 10 złoty Doceńcie Panowie pracę którą trzeba włożyć i czas na przygotowanie takiej elektroniki nie wspomnę już o wiedzy, zawsze można samemu ogarnąć i będzie pewnie taniej, tylko czy ktoś to ogarnie ... Ciekawe ilu z nas miało by moduł do kierunkowskazów gdyby nie Love-AUDI ... następny nie wychwycił sarkazmu... Januszeeek oj oj oj zebyś Ty tak ceny w aso doceniał hehehe Wiem, wiem Ty Czopie że żartujesz... ja też nie lubię becalować, zawsze jak co można potargować i każdy zadowolony .
Opublikowano 18 Lutego 201610 l Zapewne, elektronika nie jest droga, podzespoły są zazwyczaj śmiesznie tanie, tylko trzeba jeszcze wiedzieć, nic nie sknocić i najważniejsze aby mieć na to czas.
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Domykanie klapy z kluczyka można zrobić spokojnie za ok 30zł To zrób i pokarz co zrobiłeś , do sterownika silnika klapy idzie komunikacja can
Opublikowano 19 Lutego 201610 l miodzio , ten patent jest dobry i prosty do zrobienia racja , ale zamykanie działa wraz z zamknięciem auta ..... ps a da rade zrobić tak zeby zamykanie było tylko przez przycisk klapy jednakowoż ?? Po modyfikacji modułu i testach udało się zrobić tak że klapa zamyka się po ponownym długim przytrzymaniu środkowego przycisku na pilocie , po naciśnięciu górnego lub dolnego przycisku nic się nie dzieje . W tej opcji modułu zyskujemy dodatkowy bajer czyli zamykanie z przycisku w drzwiach Tą opcje modułu uważam jako dobra ale pierwsza opcja jest bardziej stabilna lepiej działa . https://www.youtube.com/watch?v=l8Acf0SlXoY&feature=youtu.beChętne osoby zapraszam do kontaku PW lub tel 663730693Oczywiście wstawię całą informację o module do mojego tematu SEMI DYNAMIC w dziale B8 TrOOOOp Edytowane 22 Lutego 201610 l przez Love-AUDI
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Ja mam tylko jedną uwagę ... czemu to jest do avanta a nie do sedana ... Nie zapomnij o mnie ...
Opublikowano 19 Lutego 201610 l fajny bajer szkoda ze tak daleko od 3 miasta mieszkacie tez bym chciał i dał bym zarobic za takie cudo ehhe
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Ja mam tylko jedną uwagę ... czemu to jest do avanta a nie do sedana ... Nie zapomnij o mnie ...
Opublikowano 19 Lutego 201610 l miodzio , ten patent jest dobry i prosty do zrobienia racja , ale zamykanie działa wraz z zamknięciem auta ..... ps a da rade zrobić tak zeby zamykanie było tylko przez przycisk klapy jednakowoż ?? Po modyfikacji modułu i testach udało się zrobić tak że klapa zamyka się po ponownym długim przytrzymaniu środkowego przycisku na pilocie , po naciśnięciu górnego lub dolnego przycisku nic się nie dzieje . W tej opcji modułu zyskujemy dodatkowy bajer czyli zamykanie z przycisku w drzwiach Tą opcje modułu uważam jako najlepszą i taka jest dostępna https://www.youtube.com/watch?v=l8Acf0SlXoY&feature=youtu.be Chętne osoby zapraszam do kontaku PW lub tel 663730693 Oczywiście wstawię całą informację o module do mojego tematu SEMI DYNAMIC w dziale B8 TrOOOOp No i za taką opcję uważam że 150zł to dobra cena
Opublikowano 19 Lutego 201610 l Dobra modlu już zamówiony, ale skoro Wam tak dobrze idzie to może byście Panowie ogarneli temat z aktywnym wydechem Edytowane 19 Lutego 201610 l przez mlody020