Opublikowano 1 Marca 20188 l U was tez przy odpaleniu auta przy -10 auto pracuje na 1100 obrotow dopoki sie nie nagrzeje? A czasem przy odpalaniu obroty faluja i silnik wydaje takie dzwieki jakby mial sie rozpasc
Opublikowano 1 Marca 20188 l przy - 10 mam podwyższone obroty lecz nie przekraczają 1000 ale dzisiaj jak było - 25 to obroty miałem około 1200 i na początku chodził jak traktor
Opublikowano 1 Marca 20188 l Moje auto wg książki serwisowej było już na akcji z klimą i spalinami. Czy teraz jak pojadę na akcję z tą nagrzewnicą to też będą wgrywać oprogramowanie silnika i aktualny program przepadnie?
Opublikowano 1 Marca 20188 l Jeśli zgodzisz się na wgranie nowego softu do silnika to program w powietrze .
Opublikowano 1 Marca 20188 l To oni przy każdej wizycie aktualizują oprogramowanie? Bezsens. Myślałem że to chodzi tylko o akcję EA189
Opublikowano 1 Marca 20188 l Panowie potrzebny ktoś z okolic Tychy Oświęcim z VCP żeby zakodować Lampy led przedlift do b8
Opublikowano 1 Marca 20188 l Godzinę temu, tdIdamian napisał: To oni przy każdej wizycie aktualizują oprogramowanie? Bezsens. Myślałem że to chodzi tylko o akcję EA189 chyba właśnie o to chodzi, jeśli ktoś tego nie zrobił wcześniej to wepchną mu przy pierwszej okazji
Opublikowano 1 Marca 20188 l Pany, mam pytanko. Przedni grill w polifcie jest taki sam w zwykłym i s-linowym zderzaku ? Chodzi mi o kształt .
Opublikowano 2 Marca 20188 l W dniu 28.02.2018 o 20:22, PIXI napisał: To prawda, szczególnie że mamy spore mrozy ... A jeśli chodzi o klimę - przypadkiem nie dotyczy to trzystrefowej (coś mi się wydaje) ale jeśli jestem w błędzie to mnie poprawcie ? Si chodzi o 3 strefową i mam właśnie taką I jak odzywali się coś do Ciebie z ASO? Ja czekam weekend i będę pisał bezpośrednio do konkretnych servisantów. Ktoś może z forum był już na tych akcjach servisowych w ostatnim czasie ?
Opublikowano 2 Marca 20188 l 1 godzinę temu, reikeb napisał: Si chodzi o 3 strefową i mam właśnie taką I jak odzywali się coś do Ciebie z ASO? Ja czekam weekend i będę pisał bezpośrednio do konkretnych servisantów. Ktoś może z forum był już na tych akcjach servisowych w ostatnim czasie ? To ja się nie łapie (jednostrefową mam). Skąd, od wtorku cisza ... zarobieni są - nikt się do mnie nie odezwał .
Opublikowano 2 Marca 20188 l 2 godziny temu, PIXI napisał: To ja się nie łapie (jednostrefową mam). Skąd, od wtorku cisza ... zarobieni są - nikt się do mnie nie odezwał . A niby taka porządna firma xD no nic czekamy Dawaj znać jak coś się ruszy pozdrawiam
Opublikowano 3 Marca 20188 l Witam Panowie 2 tygodnie temu ubezpieczałem klientowi dwa audi A4 B8 i B9 do tego też ma jeszcze kilka innych w garażu . A4 B8 strasznie wpadła mi w oko i postanowiłem kupić sobie ten samochód . Teraz pytanie który model wybrać .Disel czy Benzynka ? Jakie są wasze doświadczenia ? Zależy mi na rozsądnym spalaniu przy dobrych osiągach , koniecznie kultowy napęd 4x4
Opublikowano 3 Marca 20188 l 2 minuty temu, Dariusz30 napisał: Witam Panowie 2 tygodnie temu ubezpieczałem klientowi dwa audi A4 B8 i B9 do tego też ma jeszcze kilka innych w garażu . A4 B8 strasznie wpadła mi w oko i postanowiłem kupić sobie ten samochód . Teraz pytanie który model wybrać .Disel czy Benzynka ? Jakie są wasze doświadczenia ? Zależy mi na rozsądnym spalaniu przy dobrych osiągach , koniecznie kultowy napęd 4x4 Zdania są podzielone, tak silniki diesla jak i benzyny mają swoje bolączki, zależy też ile jeździsz, ważne aby nie był styrany, penie wiele głosów będzie za 3,0 TDI
Opublikowano 3 Marca 20188 l 24 minuty temu, Góral65 napisał: Zależy mi na rozsądnym spalaniu przy dobrych osiągach Dla jednego rozsądne spalanie to będzie 5l ropy, dla drugiego 15l benzyny Doprecyzuj to będzie łatwiej doradzić
Opublikowano 3 Marca 20188 l Macie rację to nie było pytanie precyzyjne . W ciągu miesiąca jeżdżę średnio 2-3 tysiące kilometrów . Głównie trasy po 50 do 100 km ,trochę po mieście. Dla mnie rozsądne spalanie to bliżej 5 litrów nie 15 Jest to auto osobę nie autobus Na pewno chce model z napędem Quattro , myślę że już po lifcie po roku 2012 .Raczej Sedan .
Opublikowano 3 Marca 20188 l Średnie z q z silnikiem 2.0 170 KM u mnie to koło 8L. Na trasie idzie zejść tak bliżej 6. Ale to już spokojna jazda do tak 120km/h.