Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, NelsonPL napisał:

Rozumiem. Gdzie kupić taki sam stop nowy? Jaki jest jego koszt? W ASO będą mieli?

Ps. Dziwne jest to że czasami się zaświeca.

Jak Ci się nie śpieszy to wyjmij stop i popraw luty, jak będzie ok (pewnie na jakiś czas) to zamów od majfrendów z ali, widziałem aukcje po 50-70pln z wysyłką- z tego co ludzie piszą to działa ok...

A jak zależy Ci na czasie i chcesz zapomnieć o temacie to bierz z aso, cena nie jest jakoś powalająca ;)

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Chuck Norris napisał:

Jak Ci się nie śpieszy to wyjmij stop i popraw luty, jak będzie ok (pewnie na jakiś czas) to zamów od majfrendów z ali, widziałem aukcje po 50-70pln z wysyłką- z tego co ludzie piszą to działa ok...

A jak zależy Ci na czasie i chcesz zapomnieć o temacie to bierz z aso, cena nie jest jakoś powalająca ;)

Kolega tylko ASO, gdzie indziej sami partacze...

:polew:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
4 godziny temu, szafa napisał:

Kolega tylko ASO, gdzie indziej sami partacze...

:polew:

Tu bardziej o czas chodziło ;)

Opublikowano

Rozkoduje ktoś VIN:   WAUZZZ8K8DN018968

Opublikowano
42 minuty temu, hdyexy napisał:

Rozkoduje ktoś VIN:   WAUZZZ8K8DN018968

tu:

Opublikowano

Witam orientuje się ktoś jaka jest różnica w słonecznikach podsufitki z oświetleniem a bez

Opublikowano
36 minut temu, barca8585 napisał:

Witam orientuje się ktoś jaka jest różnica w słonecznikach podsufitki z oświetleniem a bez

W tych z oświetleniem są po dwa włączniki - w zasuwce lusterka i w zawiasie. 

Opublikowano
W dniu 1.03.2021 o 12:46, Caporeira napisał:

U mnie występuje problem zimnych lutow przy podświetleniu zegarów.

Naprawiał to ktoś u siebie ?

Nikt nie miał u siebie z tym problemu?

Opublikowano

Ratujcie! :( przy odkurzaniu lekko wjechalem rura pod pedal sprzęgła, wcale nie mocno, wyskoczył razem z kawałkami plastiku. Zdemontowalem osłony i efekt jak na filmie... ulamaly się chyba łapki trzymające ten trzpień od pedalu w wysprzegliku? Myślicie że jest to część zamienna czy do wymiany cały wysprzeglik/pompka? :D przepraszam że w tym dziale ale utknalem autem na mieście, a strach jechać z takim wypadajacym sprzęgłem...

20210306_114911.jpg

Opublikowano

Jedź ciągle z nogą na pedale sprzęgła i nie wypadnie.. swoją drogą, pogratulować, nawet audi nie przewidziało, że można coś takiego podczas odkurzania zepsuć, chociaż na moje to już było połamane a Ty temu tylko pomogłeś się rozpaść.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Myślicie cala pompka do wymiany? Jak patrzę do etki to chyba nie występują zadne jej elementy osobno :(

Opublikowano

Witam potrzebuje historie auta z aso,oczywiście odpłatnie,jest tu ktoś kto robi w aso i ma możliwość sprawdzić i przesłać historie auta? 

Opublikowano

30 minut temu, Leszczonka napisał:

Witam potrzebuje historie auta z aso,oczywiście odpłatnie,jest tu ktoś kto robi w aso i ma możliwość sprawdzić i przesłać historie auta? 

Pisz do Stanley, nie wiem jak teraz ale wcześniej miał taka możliwość

Opublikowano
6 godzin temu, lumberjack napisał:

Myślicie cala pompka do wymiany? Jak patrzę do etki to chyba nie występują zadne jej elementy osobno :(

Szukaj używki

Opublikowano
W dniu 6.03.2021 o 14:25, lumberjack napisał:

Tak. Raczej cała do wymiany. Mam używaną z mojego auta jakbyś chciał, niepotrzebnie u siebie wymieniłem i leży. Widzę, że używane koło 200 zł na allegro (nowkę w aso kupowałem bodajże za ponad 700zł), mogę Ci sprzedać za 150 z przesyłką paczkomatem.

Opublikowano

Szukam lewej półosi do 2.0 tdi fwd.

Polecacie coś? Chyba najlepiej nowke sztuke pasuje zalozyc 

Opublikowano

Czy 20' na takiej gumie(Dunlop SP Winter Sport 3D 265-35-R20) i obniżonymi zawieszeniu mają racje bytu w B8 ?

Screenshot_20210313-083310_Marktplaats.jpg

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, tommy24 napisał:

Czy 20' na takiej gumie(Dunlop SP Winter Sport 3D 265-35-R20) i obniżonymi zawieszeniu mają racje bytu w B8 ?

Screenshot_20210313-083310_Marktplaats.jpg

Raczej nie, ale to wszystko zależy od szerokości, et kół oraz obniżenia.

Edytowane przez szafa
Opublikowano (edytowane)
Posiadam audi Q5 2011 r. czujnik deszczu, zmierzchu. Mam w planach w ramach ubezpieczenia Auto szyba wymienić szybę przednią.
Jakiej firmy polecacie, jaką mogę wziąć najlepszą?
Czy w Q5 przed lift były szyby z solarem?

Oznaczenie szyby.

2021-03-17 17.15.24.jpg

Edytowane przez duzy616
Opublikowano

Jeśli będziesz miał możliwość wyboru to bierz Sekurit Saint-Gobain.

• Pomoc techniczna 1