Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o widzisz dzieki kolego :)

Opublikowano (edytowane)

pany,powiedzcie na szybko jaki olej ma byc do s-tronica 7 biegow

DCTF-1? bo z tego obrazka wynika za ATF jest kijowy

obieg_oleju_w_skrzyni_s_tronic_7_biegow_

Edytowane przez Tomeks
Opublikowano
7 minut temu, Tomeks napisał:

pany,powiedzcie na szybko jaki olej ma byc do s-tronica 7 biegow

DCTF-1? bo z tego obrazka wynika za ATF jest kijowy

obieg_oleju_w_skrzyni_s_tronic_7_biegow_

G 052 529 A2

https://carltonbale.com/audi-s4s5s6s7-s-tronic-dsg-transmission-fluid-change-details/

Opublikowano
21 godzin temu, WydRos napisał:

Gdyby twoje auto było w automacie to już by stało u mnie ??

Ludzie przekładają automaty na manuale, to najwyżej byś sobie przełożył manual na automat :P 

Opublikowano

Takie głupie pytanie, jakim kluczem odkręcić dwie śruby od zderzaka tylnego? Niby jest napisane że nasadowy 10. Za nic w świecie nie idzie. Chyba że to co pisało że 10 długi, jakiś konkretnie rozmiar? Bym musiał chyba kupić skoro tym szajsem nie idzie :(

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Takie głupie pytanie, jakim kluczem odkręcić dwie śruby od zderzaka tylnego? Niby jest napisane że nasadowy 10. Za nic w świecie nie idzie. Chyba że to co pisało że 10 długi, jakiś konkretnie rozmiar? Bym musiał chyba kupić skoro tym szajsem nie idzie :(

Zwykła długa nasadka 10, nie ta krótka a długa, jeśli masz komplet kluczy to na pewno jest na mała grzechotkę 

D4A4F59D-8062-424A-BD9F-2B67A401B4D4.jpeg

Edytowane przez WydRos
Opublikowano
Godzinę temu, luk330 napisał:

Ludzie przekładają automaty na manuale, to najwyżej byś sobie przełożył manual na automat :P 

Taaa:) nie dzieki, sterownik silnika itd, odpuszczam hehe 

Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Tak jak napisał WydRos długa nasadka i uważaj przy tym, żeby podczas zdejmowania nakrętka nie spadła do profilu, bo potem czeka Cię zabawa jak u ginekologa.

Opublikowano
2 minuty temu, l2k2 napisał:

Tak jak napisał WydRos długa nasadka i uważaj przy tym, żeby podczas zdejmowania nakrętka nie spadła do profilu, bo potem czeka Cię zabawa jak u ginekologa.

Dokładnie, najlepiej w nasadkę kawał reklamówki wsadzić żeby dobrze siedziała nakrętka, i zaopatrzyć się w magnes na lince za 4 zl?

Opublikowano

Dzięki wielkie, tego właśnie się obawiam żeby nie spadła.. Ostatnio pecha mam haha. 

Opublikowano

Pomyślę o tym magnesie, jutro napisze jak poszło :)

Opublikowano
32 minuty temu, Chuck Norris napisał:

Witam Panowie, może ktoś kojarzy auto i mógłby coś powiedzieć? Z góry dzięki ;)

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-2-0tdi-idealne-ID6AwobC.html#46d28f43fe

42tys za takie auto?? No kurde to mnie chyba pokręciło z ta cena 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, WydRos napisał:

42tys za takie auto?? No kurde to mnie chyba pokręciło z ta cena 

W sensie, że tania jest?

Edytowane przez Chuck Norris
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Chuck Norris napisał:

W sensie, że tania jest?

Droga :) 2008 to jest, nawi 2g, bez ledow, biedna 

właśnie ktoś wystawił 

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-lift-ID6zE9P0.html

Edytowane przez WydRos
Opublikowano
Teraz, WydRos napisał:

Droga :) 2008 to jest, nawi 2g, bez ledow, biedna 

Wiesz co już tyle zjeździłem się za zdrową B8, że przestaje wierzyć, że kiedykolwiek uda mi się kupić. A priorytet dla mnie jak szukam auta to bezwypadkowy czarny sedan i skóry lub półskóry w środku i 2.0 klekot. Niestety 90% to totalne kasztany i kible, dlatego jestem w stanie dać nawet więcej za auto. To co ludzie wystawiają to jest kpina dosłownie, powinno się takim ręce i nogi łamać... a do tej z Kalisza mam 300km w jedną strone dlatego tu zapytałem czy ktoś kojarzy auto, bo jak pojade i coś nie będzie się zgadzać to chyba pękne i będziecie mogli mnie zobaczyć w wieczornych wiadomościach :)

Opublikowano
1 minutę temu, Chuck Norris napisał:

Wiesz co już tyle zjeździłem się za zdrową B8, że przestaje wierzyć, że kiedykolwiek uda mi się kupić. A priorytet dla mnie jak szukam auta to bezwypadkowy czarny sedan i skóry lub półskóry w środku i 2.0 klekot. Niestety 90% to totalne kasztany i kible, dlatego jestem w stanie dać nawet więcej za auto. To co ludzie wystawiają to jest kpina dosłownie, powinno się takim ręce i nogi łamać... a do tej z Kalisza mam 300km w jedną strone dlatego tu zapytałem czy ktoś kojarzy auto, bo jak pojade i coś nie będzie się zgadzać to chyba pękne i będziecie mogli mnie zobaczyć w wieczornych wiadomościach :)

Wiem coś o tym, sam tez szukałem, niestety nie ma ideałów, a jak są to ktoś nimi jezdzi :) no ale nie możesz popadać w skrajność bo niekiedy te droższe wyglądają gorzej od tych tanich 

Opublikowano
5 minut temu, WydRos napisał:

Wiem coś o tym, sam tez szukałem, niestety nie ma ideałów, a jak są to ktoś nimi jezdzi :) no ale nie możesz popadać w skrajność bo niekiedy te droższe wyglądają gorzej od tych tanich 

To prawda, zauważyłem też, że o wiele łatwiej znaleźć avanta i też już zacząłem patrzeć na nie, no nic zadzwonie do gościa i z nim porozmawiam co i jak ;). Mam nadzieje, że rozmowa nie będzie wyglądać jak na filmiku poniżej :D