WydRos Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 14 minut temu, EndriuGiz napisał: no mam na usb kabel. ale lubiłem w starym powozie podłączyć sobie tel i puścić cos z neta https://www.olx.pl/oferta/kabel-bluetooth-ami-audi-mmi-vw-mdi-usb-3g-CID5-IDtCIud.html
Tomeks Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) pany,powiedzcie na szybko jaki olej ma byc do s-tronica 7 biegow DCTF-1? bo z tego obrazka wynika za ATF jest kijowy Edytowane 19 Lipca 2018 przez Tomeks
WydRos Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 7 minut temu, Tomeks napisał: pany,powiedzcie na szybko jaki olej ma byc do s-tronica 7 biegow DCTF-1? bo z tego obrazka wynika za ATF jest kijowy G 052 529 A2 https://carltonbale.com/audi-s4s5s6s7-s-tronic-dsg-transmission-fluid-change-details/
Tomeks Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 ten wzialem https://petrosklep.pl/skrzynia-biegow-mosty-napedowe/320-motul-multi-dctf-1l-olej-do-skrzy-dsg.html?&gclid=CjwKCAjw7cDaBRBtEiwAsxprXSBIud2qQBUUgDhJ5QfKyuNykq53uFlOBBMcZ89_bLR12W0mhPgLpxoChPEQAvD_BwE
luk330 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 21 godzin temu, WydRos napisał: Gdyby twoje auto było w automacie to już by stało u mnie ?? Ludzie przekładają automaty na manuale, to najwyżej byś sobie przełożył manual na automat
MaciekPL Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Takie głupie pytanie, jakim kluczem odkręcić dwie śruby od zderzaka tylnego? Niby jest napisane że nasadowy 10. Za nic w świecie nie idzie. Chyba że to co pisało że 10 długi, jakiś konkretnie rozmiar? Bym musiał chyba kupić skoro tym szajsem nie idzie
WydRos Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Godzinę temu, MaciekPL napisał: Takie głupie pytanie, jakim kluczem odkręcić dwie śruby od zderzaka tylnego? Niby jest napisane że nasadowy 10. Za nic w świecie nie idzie. Chyba że to co pisało że 10 długi, jakiś konkretnie rozmiar? Bym musiał chyba kupić skoro tym szajsem nie idzie Zwykła długa nasadka 10, nie ta krótka a długa, jeśli masz komplet kluczy to na pewno jest na mała grzechotkę Edytowane 19 Lipca 2018 przez WydRos
WydRos Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Godzinę temu, luk330 napisał: Ludzie przekładają automaty na manuale, to najwyżej byś sobie przełożył manual na automat Taaa:) nie dzieki, sterownik silnika itd, odpuszczam hehe
l2k2 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Takie głupie pytanie, jakim kluczem odkręcić dwie śruby od zderzaka tylnego? Niby jest napisane że nasadowy 10. Za nic w świecie nie idzie. Chyba że to co pisało że 10 długi, jakiś konkretnie rozmiar? Bym musiał chyba kupić skoro tym szajsem nie idzie Tak jak napisał WydRos długa nasadka i uważaj przy tym, żeby podczas zdejmowania nakrętka nie spadła do profilu, bo potem czeka Cię zabawa jak u ginekologa.
WydRos Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 2 minuty temu, l2k2 napisał: Tak jak napisał WydRos długa nasadka i uważaj przy tym, żeby podczas zdejmowania nakrętka nie spadła do profilu, bo potem czeka Cię zabawa jak u ginekologa. Dokładnie, najlepiej w nasadkę kawał reklamówki wsadzić żeby dobrze siedziała nakrętka, i zaopatrzyć się w magnes na lince za 4 zl?
MaciekPL Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Dzięki wielkie, tego właśnie się obawiam żeby nie spadła.. Ostatnio pecha mam haha.
MaciekPL Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Pomyślę o tym magnesie, jutro napisze jak poszło
Chuck Norris Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 Witam Panowie, może ktoś kojarzy auto i mógłby coś powiedzieć? Z góry dzięki https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-2-0tdi-idealne-ID6AwobC.html#46d28f43fe
WydRos Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 32 minuty temu, Chuck Norris napisał: Witam Panowie, może ktoś kojarzy auto i mógłby coś powiedzieć? Z góry dzięki https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-2-0tdi-idealne-ID6AwobC.html#46d28f43fe 42tys za takie auto?? No kurde to mnie chyba pokręciło z ta cena
Chuck Norris Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) 9 minut temu, WydRos napisał: 42tys za takie auto?? No kurde to mnie chyba pokręciło z ta cena W sensie, że tania jest? Edytowane 20 Lipca 2018 przez Chuck Norris
WydRos Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) 5 minut temu, Chuck Norris napisał: W sensie, że tania jest? Droga 2008 to jest, nawi 2g, bez ledow, biedna właśnie ktoś wystawił https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-lift-ID6zE9P0.html Edytowane 20 Lipca 2018 przez WydRos
Chuck Norris Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 Teraz, WydRos napisał: Droga 2008 to jest, nawi 2g, bez ledow, biedna Wiesz co już tyle zjeździłem się za zdrową B8, że przestaje wierzyć, że kiedykolwiek uda mi się kupić. A priorytet dla mnie jak szukam auta to bezwypadkowy czarny sedan i skóry lub półskóry w środku i 2.0 klekot. Niestety 90% to totalne kasztany i kible, dlatego jestem w stanie dać nawet więcej za auto. To co ludzie wystawiają to jest kpina dosłownie, powinno się takim ręce i nogi łamać... a do tej z Kalisza mam 300km w jedną strone dlatego tu zapytałem czy ktoś kojarzy auto, bo jak pojade i coś nie będzie się zgadzać to chyba pękne i będziecie mogli mnie zobaczyć w wieczornych wiadomościach
WydRos Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 1 minutę temu, Chuck Norris napisał: Wiesz co już tyle zjeździłem się za zdrową B8, że przestaje wierzyć, że kiedykolwiek uda mi się kupić. A priorytet dla mnie jak szukam auta to bezwypadkowy czarny sedan i skóry lub półskóry w środku i 2.0 klekot. Niestety 90% to totalne kasztany i kible, dlatego jestem w stanie dać nawet więcej za auto. To co ludzie wystawiają to jest kpina dosłownie, powinno się takim ręce i nogi łamać... a do tej z Kalisza mam 300km w jedną strone dlatego tu zapytałem czy ktoś kojarzy auto, bo jak pojade i coś nie będzie się zgadzać to chyba pękne i będziecie mogli mnie zobaczyć w wieczornych wiadomościach Wiem coś o tym, sam tez szukałem, niestety nie ma ideałów, a jak są to ktoś nimi jezdzi no ale nie możesz popadać w skrajność bo niekiedy te droższe wyglądają gorzej od tych tanich
Chuck Norris Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 5 minut temu, WydRos napisał: Wiem coś o tym, sam tez szukałem, niestety nie ma ideałów, a jak są to ktoś nimi jezdzi no ale nie możesz popadać w skrajność bo niekiedy te droższe wyglądają gorzej od tych tanich To prawda, zauważyłem też, że o wiele łatwiej znaleźć avanta i też już zacząłem patrzeć na nie, no nic zadzwonie do gościa i z nim porozmawiam co i jak ;). Mam nadzieje, że rozmowa nie będzie wyglądać jak na filmiku poniżej
Rekomendowane odpowiedzi