Muskel1 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Kamerkę możesz podłączyć ale funkcję czuwania bym deaktywował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Hej Duży, chłonny ręcznik do osuszania auta? Ktoś coś może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 12 godzin temu, R4xx napisał(a): Jest szansa jakoś to podłączyć czy dać sobie spokój? Zajrzyj sobie tu , mają różne adaptery do podpięcia kamerek - poczytaj może coś Ci spasuje . Akcesoria do kamer samochodowych w sklepie Wideorejestratory24.pl WWW.WIDEOREJESTRATORY24.PL Szeroki wybór akcesoriów dodatkowych do kamerek samochodowych w przystępnych cenach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 2 godziny temu, Michu1996 napisał(a): Hej Duży, chłonny ręcznik do osuszania auta? Ktoś coś może polecić? Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - Ręcznik do osuszania Podobny jest też w Action. Wygląda niemal identycznie i też jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 minutę temu, R4xx napisał(a): Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - Ręcznik do osuszania Podobny jest też w Action. Wygląda niemal identycznie i też jestem zadowolony. Znasz jego gramaturę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 9 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Hej Duży, chłonny ręcznik do osuszania auta? Ktoś coś może polecić? Ja używam takiego allegro.pl ALLEGRO.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Panowie podrzuci ktoś numer lotki rs/competition? Bo to jest to samo tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 godzinę temu, Rob@k napisał(a): Ja używam takiego allegro.pl ALLEGRO.PL No porządny widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolwerin Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 5 godzin temu, Rob@k napisał(a): Ja używam takiego allegro.pl ALLEGRO.PL Też go używam, mam go już ze 3-4 lata i jest ok. Mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Ktoś poleci jakieś dobre i warte swojej ceny żarniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 9 minut temu, R4xx napisał(a): Ktoś poleci jakieś dobre i warte swojej ceny żarniki? Osram Cool Blue Intense Next Gen. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Panowie mam prośbę, dużo stron w temacie nie mam a chciałbym sprzedać auto i nie wiem ile wołać za niego. W 3 lata jak go mam poszło lekko ponad 20 tys na wymiany/naprawy. Z grubszych rozrząd, hamulce z S4 345mm przód i tył regenerowane - z 10 tys km jak wymieniłem tarcze i klocki przód, tak samo sprzęgło i koło dwumasowe - sprzęgło w kevlar. Na wszystko mam zdjęcia z napraw/ paragony itd. Wszystko co wiem to powiem. Jak miałem stłuczkę to wszystko szło kupowane w kolor maska nadkole (kupiłem z uszkodzonymi drzwiami prawy przód i tył to na pierwszych zdj widać). Jedyne co teraz trzeba zrobić to wymienić tylny zderzak bo ktoś puknął i uciekł z miejsca ale ja już tego robić nie chcę. Wracam do Polski pewnie za miesiąc i kompletnie nie wiem ile za to wołać. Na allegro jak patrzę to 55-60 tys ale nie chce mi się dyskutować z Januszami, nie sadze tez zeby allegrowe byly w takim stanie jak mój. Wszystko mówię uczciwie i też chce uczciwe pieniądze wziąć, zgodnie z cenami które teraz są wysokie. Nalatane ma teraz 280 tys, PT ważny do 08.2023. Ubezpieczenie pełne OC/AC na org częściach bez żadnych zniżek z lawetą itd ważne do końca lipca 2023. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Nic nowego nie napiszę, ale auto jest tyle warte ile ktoś chce za nie dać. Zawsze możesz nie sprzedawać. Wystaw za ile uważasz, nie bedzie zainteresowania przez 3 miesiące to obniżysz. Ceny aut poszły do góry. Im droższe auto tym ciężej sprzedać. Żadna nowość. Nigdy kasa włożona w auto się nie zwróci. Taka smutna prawda. To trzeba traktować jako hobby, wydałeś i przepadło. Nikt nie zapłaci za mody, co najwyżej auto może się szybciej dzięki temu sprzedać. Wiem po swoich autach. Sprzedawały się szybciej niż handlarskie ale z ceny i tak musiałem zejść. Kasa co poszła przepadła. Trzymam kciuki żeby było zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Wiem, ale jedna rzecz - jak sprzedawałem B7 to przyjechał chłopak z forum, wiedziałem że ma do mnie ponad 300km to mu zrobiłem zdjęcia wszystkiego w wysokiej rozdzielczości żeby obejrzal nie jechał na darmo itd. Bo wychodzę z założenia że tutaj musimy sobie jakoś zaufać, oglądał auto może z 30 min i zabrał, opuściłem sam na paliwo i wszyscy zadowoleni. Chodzi mi tylko o to że nie wystawie tego raczej na allegro tylko na forum, a tutaj chce być uczciwy. Za mody to aż tak wiele nie dałem żeby chcieć zwrotu. Co do stanu silnika to myślę że ciężko się czepić czegokolwiek. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź, nie ciśnie mnie moneta aż tak żeby się cokolwiek zwracało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 W dniu 26.03.2023 o 22:04, Awra napisał(a): Wiem, ale jedna rzecz - jak sprzedawałem B7 to przyjechał chłopak z forum, wiedziałem że ma do mnie ponad 300km to mu zrobiłem zdjęcia wszystkiego w wysokiej rozdzielczości żeby obejrzal nie jechał na darmo itd. Bo wychodzę z założenia że tutaj musimy sobie jakoś zaufać, oglądał auto może z 30 min i zabrał, opuściłem sam na paliwo i wszyscy zadowoleni. Chodzi mi tylko o to że nie wystawie tego raczej na allegro tylko na forum, a tutaj chce być uczciwy. Za mody to aż tak wiele nie dałem żeby chcieć zwrotu. Co do stanu silnika to myślę że ciężko się czepić czegokolwiek. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź, nie ciśnie mnie moneta aż tak żeby się cokolwiek zwracało. Myślę że 60-65k realnie do wzięcia jest za to auto. Oczywiście jedni będą szukać auta w takim stanie a inni będą marudzić że taki hajs za auto z przebiegiem 300k które ma 11 lat na karku Dopasione polifty nawet 2.0tdi kręcą się w okolicach 70tysi. B8 to jednak dosyć dobra konstrukcja i mocno trzyma cenę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @KoJ@K kolego co to za lampa ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 10 godzin temu, Użytkownik007 napisał(a): @KoJ@K kolego co to za lampa ? ? Honeycomb, projektor z takim grawerem, ale Mateusz też chyba sam robi takie grawery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Szybkie pytanko: Jak odpiąć ta wtyczkę od tylnego zamka drzwi bo chce sprawdzic na ile pinów jest zamek by kupić ten sam...Wlasnie z tym walczę...Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Odkręcić zamek i będzie dostęp do zabezpieczenia. Normalnie jest bardzo trudno ją odpiąć bo zawleczka jest od strony blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 19 minut temu, Langista napisał(a): Odkręcić zamek i będzie dostęp do zabezpieczenia. Normalnie jest bardzo trudno ją odpiąć bo zawleczka jest od strony blachy. Jest możliwość by nie wykręcać zamka i odpiąć tą wtyczkę? Chce tylko sprawdzić ilość pinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi