Leszczonka Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Mam możliwość z wszystkiego brać w zasadzie tylko w serwisie czasem przesadzone ceny są, wuesz może kto robi na pierwszy montaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Tak samo uszczelka głowicy z czego idzie na pierwszy montaż ? Vika,Borsehung, victoreinz? Co polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Victor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiollekk Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Wrzuci ktoś zdjęcie obrazujące jakie spinki/wkręty i gdzie są użyte przy montażu podłogi pod silnikiem? Chce uzupełnić braki u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 W dniu 25.05.2023 o 00:26, Leszczonka napisał(a): Tak samo uszczelka głowicy z czego idzie na pierwszy montaż ? Vika,Borsehung, victoreinz? Co polecacie Victor najlepszy. Padła Ci uszczelka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 13 godzin temu, Wandej napisał(a): Victor najlepszy. Padła Ci uszczelka? Nieee rozrząd przeskoczył,całe szczęście nic nie narobił szkod ale ogółem rozrząd,pierścienie,uszczelki,wałki itp itd dużo kasy trzeba wrzucić… zeby był spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 W dniu 25.05.2023 o 00:26, Leszczonka napisał(a): Tak samo uszczelka głowicy z czego idzie na pierwszy montaż ? Vika,Borsehung, victoreinz? Co polecacie Ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 W dniu 5.06.2023 o 14:51, Osiollekk napisał(a): Wrzuci ktoś zdjęcie obrazujące jakie spinki/wkręty i gdzie są użyte przy montażu podłogi pod silnikiem? Chce uzupełnić braki u siebie Etka online nie działa u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorzyk Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) łożysko z piastą jest takie same z przodu jak i z tyłu w a4 b8 quattro? poda ktoś może nr katalogowy? Edit: już znalazłem informacje że jest takie samo Edytowane 8 Czerwca 2023 przez skorzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Dwa pytania: 1 Czy w mojej B8 faktycznie jest filtr paliwa pod tylną kanapą? Dziś zakupiłem nowy filtr paliwa w ASO (zdjęcie) 2. Jak to wymienić? Idzie to ogarnąć samemu czy lepiej w serwisie? Mile widziany dokładny opis wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Filtr paliwa jest zintegrowany z pompą paliwa pod tylną kanapą. Musisz wyciągać pompę paliwa aby go wymienić. Oddaj lepiej do warsztatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 21 minut temu, NelsonPL napisał(a): Mile widziany dokładny opis wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) 12 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Filtr paliwa jest zintegrowany z pompą paliwa pod tylną kanapą. Musisz wyciągać pompę paliwa aby go wymienić. Oddaj lepiej do warsztatu. Dzięki. Jednak oddam do warsztatu. Z paliwem nie ma żartów. Lepiej niech to zrobią fachowcy. W baku już rezerwa by było bezpieczniej podczas pracy. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 A pod maską nie ma już B8 filtra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Langista napisał(a): A pod maską nie ma już B8 filtra? W B8 pod maską jest filtr powietrza i filtr oleju. Filtr kabinowy jest pod schowkiem od strony pasażera. Filtr paliwa jest pod tylną kanapą od strony wlewu paliwa zintegrowany z pompą paliwa. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Według tego tematu, masz jeszcze jeden filtr : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Langista napisał(a): Według tego tematu, masz jeszcze jeden filtr : Mylisz się. W moim Audi nie ma takiego filtra jak piszesz. Pytałem o to w ASO. Nie każdy model Audi tak ma. Jedne modele mają pod samochodem inne zintegrowane z pompą paliwa. Nie ma dwóch filtrów paliwa w aucie. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 6 godzin temu, Langista napisał(a): Według tego tematu, masz jeszcze jeden filtr : Tylko silniki diesla mają filtr w progu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ja miałem pompe paliwa z 2.0 tfsi na stole i żadnego filtra tam nie widziałem a tymbardziej takiego jak kupiłeś w aso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 17 minut temu, marky2552 napisał(a): Ja miałem pompe paliwa z 2.0 tfsi na stole i żadnego filtra tam nie widziałem a tymbardziej takiego jak kupiłeś w aso Obejrzyj sobie powyższy filmek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi