melon31 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie szukam stołków pół skóra/alkantara do sedana 08 rok. Manual lub elektryka ale bez pamięci. Jak by ktoś miał coś na oku to będę wdzięczny. Napisz do kolegi Gibons jak sie nie myle to on miał takie stołki na sprzedaż
mumen Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie, dziś zamontowałem kolejną przepustnicę i znowu błąd. Co to moze byc, kolejna używana uszkodzona ?? W praktycznie obie działają bo słychać jak się przesuwa i silnik ładnie gaśnie,a le błąd wyskakuje: Czujnik położ. klapy w kolekt. ssącym/sterow.strum.powietrza Niewiarygodny sygnałMacie jakieś pomysły, bo jeśli nie to jutra obie odsyłam do sprzedających. Dodam że moja miała literkę na końcu B a te które zakładam mają D, le według Etki są zamienne. ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Aaaa blizsze wymiary ? Ja mam dokładny rozmiar całej szybki wyświetlacza wewnątrz ramki metalowej, czyli więcej niż widać bo część przykrywa plastikowa maskownica. Dokładnie to jest 154,5/93mm, rysunek nawet przygotowywałem bo zamawiałem kiedyś ochronną folię z poliwęglanu taką jak na smartfony. Dziekuje :-) Ja rowniez pod folie ochronna te wymiary.... Mogę Ci przesłać rysunek w Corelu, taki wysyłałem do gościa który to docinał. Folia matowa, koszt chyba coś około 60 zł.
simon__75 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie, dziś zamontowałem kolejną przepustnicę i znowu błąd. Co to moze byc, kolejna używana uszkodzona ?? W praktycznie obie działają bo słychać jak się przesuwa i silnik ładnie gaśnie,a le błąd wyskakuje: Czujnik położ. klapy w kolekt. ssącym/sterow.strum.powietrza Niewiarygodny sygnałMacie jakieś pomysły, bo jeśli nie to jutra obie odsyłam do sprzedających. Dodam że moja miała literkę na końcu B a te które zakładam mają D, le według Etki są zamienne. ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Aaaa blizsze wymiary ? Ja mam dokładny rozmiar całej szybki wyświetlacza wewnątrz ramki metalowej, czyli więcej niż widać bo część przykrywa plastikowa maskownica. Dokładnie to jest 154,5/93mm, rysunek nawet przygotowywałem bo zamawiałem kiedyś ochronną folię z poliwęglanu taką jak na smartfony. Dziekuje :-) Ja rowniez pod folie ochronna te wymiary.... Mogę Ci przesłać rysunek w Corelu, taki wysyłałem do gościa który to docinał. Folia matowa, koszt chyba coś około 60 zł. PW poszlo
_Gabriel_ Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 No właśnie nie mam kodu błędu, uzywam VagCanPro, jedyne co tam jest to : 7859($001EB3):27 i dalej w lini taki opis jak wcześniej pisałem. nie masz nikogo kto moze VCDSa podpiac... ? prawdopodobnie chodzi o adaptacje przepustnicy
Gibons Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pany ma ktoś schemat podłączenia bluetootha do 2G ? wszystko mi już działa tylko osoba która do mnie dzwoni mnie nie słyszy. Czyli problem z mikrofonem. Ogólnie mam 2 mikrofony i jeden od banga z tej strony raczej mam dobrze połączone nie wiem jak przy module w szerokiej kostce mam zajęte pin 11 i 12 od mikrofonu chciałem potwierdzić schematem czy tak właśnie ma być. Jakby ktoś miał schemat będę bardzo wdzięczny
mumen Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 No właśnie nie mam kodu błędu, uzywam VagCanPro, jedyne co tam jest to : 7859($001EB3):27 i dalej w lini taki opis jak wcześniej pisałem. nie masz nikogo kto moze VCDSa podpiac... ? prawdopodobnie chodzi o adaptacje przepustnicy Mam, ale co to da jak tego się nie adaptuje ... Póki co testowałem tylko VagCanPro aale jeszcze sprawdzę VCDS. Tak w razie w nie zaszkodzi.
olinek2 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 W procedurach CAN chyba nie ma, ale sprawdź dopasowania w silniku, może być podpowiedź na którym kanale.
_Gabriel_ Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 No właśnie nie mam kodu błędu, uzywam VagCanPro, jedyne co tam jest to : 7859($001EB3):27 i dalej w lini taki opis jak wcześniej pisałem. nie masz nikogo kto moze VCDSa podpiac... ? prawdopodobnie chodzi o adaptacje przepustnicy Mam, ale co to da jak tego się nie adaptuje ... Póki co testowałem tylko VagCanPro aale jeszcze sprawdzę VCDS. Tak w razie w nie zaszkodzi. nie wiem co Ci poradzic, bo nigdy tego nie robilem. VCDS powinien podac dokladny kod bledu przy okazji jak sie podepniesz, to zobacz w nastawach podstawowych w silniku, czy nie ma czegos takiego jak adaptacja przepustnicy skoro adaptuje sie klapy gaszace, to przepustnice pewnie tez - ale moge sie mylic
waldih1979 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Orientujecie się jak wymienić relingi bo kupiłem w chromie:wink: i nie wiem jak się do tego zabrać? Podsufitówkę trzeba całą wytargać czy jest jakiś myk? Dzięki
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Podsufitke trzeba zrzucić ( czytaj. obnizyć ) aby dostac sie do srub mocujących .
waldih1979 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Podsufitke trzeba zrzucić ( czytaj. obnizyć ) aby dostac sie do srub mocujących . Dzięki Grześ Myślałem, że jak wyciągnę osłony od słupków i odchyle ją jakoś to dojdę do śrub mocujących:kwasny:
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Mozna odchylic, tylko trzeba uwazac aby nie połamac podsufitki .
mumen Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 No właśnie nie mam kodu błędu, uzywam VagCanPro, jedyne co tam jest to : 7859($001EB3):27 i dalej w lini taki opis jak wcześniej pisałem. nie masz nikogo kto moze VCDSa podpiac... ? prawdopodobnie chodzi o adaptacje przepustnicy Mam, ale co to da jak tego się nie adaptuje ... Póki co testowałem tylko VagCanPro aale jeszcze sprawdzę VCDS. Tak w razie w nie zaszkodzi. nie wiem co Ci poradzic, bo nigdy tego nie robilem. VCDS powinien podac dokladny kod bledu przy okazji jak sie podepniesz, to zobacz w nastawach podstawowych w silniku, czy nie ma czegos takiego jak adaptacja przepustnicy skoro adaptuje sie klapy gaszace, to przepustnice pewnie tez - ale moge sie mylic No tak to właśnie jak mi wiadomo ta przepustnica to klapa gasząca, szukaliśmy w necie czegoś na ten temat pod kątem VCDS i nic. Podłączyć trzeba VCDS
wrclaguna Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Raczej cena atrakcyjna RADIO CD NAVIGACJA GŁOSOWA AUDI A4 B8 8K0 07-10r (4393026682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ---------- Dobre
dawidg2 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak wykasować w nawi miejscowość by nie pokazywało między zegarami? niestety po niemiecku ja nie szprecham i teraz ustawiłem i jest ostatnia
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Mam do wymiany jeden amor z tylu. B8 2010r 2.0 tdi avant. Szukac ori uzywki czy kipic jakies nowe? A moze ktos z Was ma cos w dobrej cenie po zmianie na gwint itp.? Na allegro ceny bdb ale wiadomo jak to z portalem...
sebek Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Panowie, coś mi czasami trzeszczy przy z prawej strony spod maski kiedy kręcę kierownicą przy parkowaniu. nie występuję to za każdym razem, ale w ciągu ostatnich dwóch tygodni ze 3 razy się zdarzyło. Jakby coś ocierało może trochę..wspomaganie się kończy? czy bardziej szukać w innym kierunku?
dawidg2 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Końcówka drążka może hałasuje przy skręcaniu.
Hohe Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Panowie mam szybkie pytanko. Czy kiera z B8 podejdzie do B7 z 2005? ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Dodam, że z multi.
Rekomendowane odpowiedzi