Dikson Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Dlaczego nie można dodawać zdjęć w postach?
KaMjEd Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Dostałem propozycję montażu Lamp Neon Led Lift 2012 w sierakowie śląskim. Jako że jest to 60km ode mnie zastanawiam się czy nie jechać na montaż. Pytanie ode mnie czy ktoś z was robił to może u tego chłopaka z tej miejscowości? Trochę się boję żebym nie wrócił samochodem na lawecie bo to nie takie proste z tego co wiem.
sebulba Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 jak sprawdzić kolor lusterka w aucie? bo planuje zakup z fotochromem
waldih1979 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 jak sprawdzić kolor lusterka w aucie? bo planuje zakup z fotochromem jak masz lusterko w kolorze auta to masz kod lakieru na wlepce w książce serwisowej lub bagażniku taka wlepka się znajduje
Dikson Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 jak sprawdzić kolor lusterka w aucie? bo planuje zakup z fotochromem jak masz lusterko w kolorze auta to masz kod lakieru na wlepce w książce serwisowej lub bagażniku taka wlepka się znajduje No to mu kolego podpowiedziałeś Koledze chodzi o lusterko wewnętrzne. Masz nr lusterka?powinien byc gdzieś na obudowie, pewnie masz szare.
sebulba Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 jak sprawdzić kolor lusterka w aucie? bo planuje zakup z fotochromem jak masz lusterko w kolorze auta to masz kod lakieru na wlepce w książce serwisowej lub bagażniku taka wlepka się znajduje To akurat wiem, ale na innych lusterkach jest napisany nr koloru lusterka a umnie nie. Zapomniałem napisać ze chodzi o lusterko wewnętrzne.
Dikson Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Powiedziałbym wklej zdjęcie, ale coś się na forum porobiło i nie można fotek dodawać, nie wiem o co chodzi.
skrab Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Powiedziałbym wklej zdjęcie, ale coś się na forum porobiło i nie można fotek dodawać, nie wiem o co chodzi. Przez ten program wkleisz http://pokazywarka.pl/
waldih1979 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To akurat wiem, ale na innych lusterkach jest napisany nr koloru lusterka a umnie nie. Zapomniałem napisać ze chodzi o lusterko wewnętrzne. nie zaskoczyłem sorki jak masz zwykłe lusterko to numerek powinieneś mieć wybity na tej "dżwigience" (nie wiem jak to nazwać) od zmiany dzień/noc bynajmniej ja tak mam, jak chcesz to mogę zrobić fotke
sebulba Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To akurat wiem, ale na innych lusterkach jest napisany nr koloru lusterka a umnie nie. Zapomniałem napisać ze chodzi o lusterko wewnętrzne. nie zaskoczyłem sorki jak masz zwykłe lusterko to numerek powinieneś mieć wybity na tej "dżwigience" (nie wiem jak to nazwać) od zmiany dzień/noc bynajmniej ja tak mam, jak chcesz to mogę zrobić fotke Na "dźwigience " jest tylko nr lusterka (części), a na lusterku są jakieś nr A049333 i E1 010810
damianw Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To akurat wiem, ale na innych lusterkach jest napisany nr koloru lusterka a umnie nie. Zapomniałem napisać ze chodzi o lusterko wewnętrzne. nie zaskoczyłem sorki jak masz zwykłe lusterko to numerek powinieneś mieć wybity na tej "dżwigience" (nie wiem jak to nazwać) od zmiany dzień/noc bynajmniej ja tak mam, jak chcesz to mogę zrobić fotke Na "dźwigience " jest tylko nr lusterka (części), a na lusterku są jakieś nr A049333 i E1 010810 Z jednej strony dźwigienki masz nr lusterka a z drugiej kolor, przestaw dźwigienkę w drugą pozycję. Powinien być nr np. Z62 - star silver gray
Hohe Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To ile tych lusterek jest, że tak trudno dopasować kolor? Trzy?
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 To ile tych lusterek jest, że tak trudno dopasować kolor? Trzy? Sa dwa jasne ; Y22 bezowy Z62 srebrny gwiezdny ( najpopularniejszy)
skotmen Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Witam mam pytanie jakim programem nagrywacie teldyski na dvd i jaki program używacie do konwersji na mp4 tak żeby hulało na MMI 3G bo ten z paradnika nie działa Edytowane 4 Listopada 2014 przez skotmen
skotyman Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) chłopaki, 250zł+kw za galke s line z biala nicia, dobra cena? brac? Edytowane 5 Listopada 2014 przez skotyman
Gresus Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Panowie wjechały manetki po lift z obsługą FIS oraz ASA (na razie go brak). O tym ze cały dzień spędziłem na naprawie nie działającego włącznika świateł drogowych to nie wspomnę. W moich starych manetkach kostka po której pracuje włącznik wręcz ideał a w po lift wytarta ale udało się ogarnąć. Do rzeczy - po uruchomieniu FIS pojawiają mi się komunikaty związane z oświetleniem: - number plate light - left dipped headlight - left side light / daytime runnig light - right dipped headlight - right side light / daytime runnig light Nie do końca kumam co jest przyczyną tych błędów :/ Panowie podpowie ktoś od czego te komunikaty ?
sowiq Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie, nie ma ktoś prawego lustra (przedlift) na części, ew. w całości? Coś mi nawala mechanizm regulacji lusterka i chcę go wymienić.
miodzio Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie, nie ma ktoś prawego lustra (przedlift) na części, ew. w całości? Coś mi nawala mechanizm regulacji lusterka i chcę go wymienić. To jest powód by zmienić na polifta
sebek Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Czy servotronic z B7 podejdzie do B8 ?
Rekomendowane odpowiedzi