Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a chcialem juz OT zrobic :kox:

Opublikowano

Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim :)

Opublikowano

Koledzy co jest grane, z centralnego zamka nie moge otworzyc drzwi od kierowcy stalo mi sie tak jak przyszly te dzisiejsze mrozy a wczoraj pada deszcz ,czy to możliwe ze przez te mrozy?

A od srodka moge otworzyc ,padl silownik? :kwasny:

Opublikowano

Ktory ekran LCD jest lepsi?

IMG_4092_zps42c08a74.jpg

8F0919604_zpsde433495.jpg

Gość harry19-19
Opublikowano

Koledzy co jest grane, z centralnego zamka nie moge otworzyc drzwi od kierowcy stalo mi sie tak jak przyszly te dzisiejsze mrozy a wczoraj pada deszcz ,czy to możliwe ze przez te mrozy?

też mam ten problem a6 , po vagu wiem że coś mi nie łączy z kabelką , narazie nie mam czasu z tym zająć się

Opublikowano

też mam ten problem a6 , po vagu wiem że coś mi nie łączy z kabelką , narazie nie mam czasu z tym zająć się

Tylko dziwi mnie fakt ze tak sie stalo po zmianie pogody, w innym aucie mialem tak samo tylko ze drzwi byly od pasażera strony to wymienialem silownik

Opublikowano (edytowane)

Tylko dziwi mnie fakt ze tak sie stalo po zmianie pogody, w innym aucie mialem tak samo tylko ze drzwi byly od pasażera strony to wymienialem silownik

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/269382-problem-z-zamkiem-tylnych-drzwi-008-niezrozumialy-sygnal/

Edytowane przez sowiq
Opublikowano

To się nazywa reumatyzm :wink:

U mnie jest to samo, zmiana pogody -zamek szwankuje. To samo miałem w C6. Masa tego pada, powinni jakąś akcję serwisową zrobić.

Opublikowano

Ja mam problem z reumatyzmem :grin: ,ale żeby auto 6 letnie też,

to jest cos nie tak :grin: ,trzeba coś z tym zrobic ,albo czekac do wiosny lub otwierac drzwi z kluczyka..

albo wymiana na nowy :)

Opublikowano
Masa tego pada, powinni jakąś akcję serwisową zrobić.

Prawie wszystkim pada zamek klapy wlewu paliwa, a akcji serwisowej nie było :)

Opublikowano
Masa tego pada, powinni jakąś akcję serwisową zrobić.

Prawie wszystkim pada zamek klapy wlewu paliwa, a akcji serwisowej nie było :)

Mi nie pada :wink:

Opublikowano

Mi też nie. Albo nie wiem że padł. Ale się otworzył ostatnio.

Opublikowano
Ale się otworzył ostatnio.

Problem z klapką jest taki, że nie zamyka się z centralnym zamkiem. Tzn. da się otworzyć nawet jak samochód jest zamknięty, a tak nie powinno być.

Opublikowano

A to tak nie sprawdzałem czy zamknięta z autem. Muszę sprawdzić jutro.

Opublikowano

Ja nie sprawdzałem i nie będę. Szczerze mówiąc, to zwisa mi czy klapka jest zaryglowana czy nie.

Opublikowano

Ale fakt jest taki, że te siłowniki bardzo często padają. Jak napisał jakiś czas temu jeden kolega:

diagnozowałem już nie jedną B8 i uwaga... w KAŻDEJ jednej sztuce były błędy związane z tymi klapkami, no masakra :)

Po ilości postów na temat zamków drzwi wnoszę, że tutaj też jest jakiś problem konstrukcyjny.