amaradaar Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) AC-MB3 - chociaż widzę delikatne różnice http://www.avusracing.it/avus_wheels/body.pe a swoja drogą nie lepiej AF6 http://www.avusracing.it/avusproddet/body.pe?category=AF6 Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/329510-montaz-telefonusluchawki-audi/ pomoże ktoś? chcę tą słuchwkę w aucie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pany jak się nazywa model tej felgi wzór jest od RS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pany jak się nazywa model tej felgi marokański kwiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pany jak się nazywa model tej felgi wzór jest od RS3 WRC ty miałeś takie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 ja miałem z S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ta fela jest też montowana w RS6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Panowie przy ilu rozrząd sie wymienia w lifcie 2.0TDI 136KM ? Oraz co myślicie o serwisowaniu po gwarancji dalej w ASO (auto z Niemiec)? Jest jakis sens poza historią serwisową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie przy ilu rozrząd sie wymienia w lifcie 2.0TDI 136KM ? Oraz co myślicie o serwisowaniu po gwarancji dalej w ASO (auto z Niemiec)? Jest jakis sens poza historią serwisową? 210 tys. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie, pytanie do tych co wymienili dwumase. Czy przed wymianą bądź po wymianie mieliście problem ze skrzypiącym pedałem sprzęgła? u mnie był przed wymianą i byłem pewien że się pozbęde problemu po wymianie,ale po tygodniu jazdy na nowej dwumasie skrzypi dalej, wymienione łozysko oporowe i kpl dwumasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Może to Twoja noga skrzypi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 endoportezy tez sie serwisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 endoproteza serwisowana równo z dwumasą, także na pewno nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie, pytanie do tych co wymienili dwumase. Czy przed wymianą bądź po wymianie mieliście problem ze skrzypiącym pedałem sprzęgła? u mnie był przed wymianą i byłem pewien że się pozbęde problemu po wymianie,ale po tygodniu jazdy na nowej dwumasie skrzypi dalej, wymienione łozysko oporowe i kpl dwumasa. To chłopaki sa pomocni Ja bym jeszcze to sprawdzil http://www.arwit.pl/TDZamow.aspx?a=6284+000+143&b=0032&e=&k=&g=00234&p=&n=&t=1&towkod=&tab=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Oni widać za bardzo wzięli sobie słowa transita o pomaganiu nowym forumowiczom Może kubełka nie postawiłem na pierwszym spocie Oni widać za bardzo wzięli sobie słowa transita o pomaganiu nowym forumowiczom Może kubełka nie postawiłem na pierwszym spocie Sprawdzę jeszcze pompę i wysprzęglik. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 po gwarancji dalej w ASO (auto z Niemiec)? No jako ze z Niemiec, to normalne ze aso, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pany jak się nazywa model tej felgi wzór jest od RS3 WRC ty miałeś takie ??? Ja mam takie u siebie, ale nie ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy takie ET jak w tej aukcji http://allegro.pl/nowe-oryg-kola-audi-a5-s5-rs5-20-rotor-felgi-i5607348518.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro wlezie do naszych A4, chyba słabo co ... Jak by załozyć opony 225 na 9 " felunek, ale to nadal tylko 26 ET, masakra trzeba by pod to A5 jakieś chyba hehe Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez mumen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ktos próbował włożyć dokładkę tylnego zderzaka(spoiler) z S-line do zwykłego zderzaka? Czy nie ma opcji? Czy dokladka na 4 wydechy to w występuje tylko w zderzaku S-line i S4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Czy takie ET jak w tej aukcji http://allegro.pl/nowe-oryg-kola-audi-a5-s5-rs5-20-rotor-felgi-i5607348518.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro wlezie do naszych A4, chyba słabo co ... Jak by załozyć opony 225 na 9 " felunek, ale to nadal tylko 26 ET, masakra trzeba by pod to A5 jakieś chyba hehe fela ta była kiedyś nr 1 dla mnie Ktos próbował włożyć dokładkę tylnego zderzaka(spoiler) z S-line do zwykłego zderzaka? Było to juz wielokrotnie omawiane ze nie pasuje tu masz stronke firmy co ma takie juz przerobione........... no ale koszt http://finest-car-art.de/de/karosserieteile/audi/a4/a4-b8-8k Czy dokladka na 4 wydechy to w występuje tylko w zderzaku S-line i S4? w zwykłym nie zmieszcza sie rurki na 4 wydechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi