proximpuh Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Orientuje się ktoś czy dokładki tylnego zderzaka + wydech do S4 to to samo co do S5 czy są różnice ? Wydech S5 i S4 jest taki sam, dokładna będzie inna
Gresus Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Panowie ma ktoś te felgi ? Jakie opinie ? http://allegro.pl/19-rs-line-5x112-audi-a3-a6-c6-a8-tt-germany-rs6-i5099944127.html
wrzosu Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 ktoś chętny na rolety do sedana?
Netfcher Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 ktoś chętny na rolety do sedana? tapiecerki drzwi tyl z roletami? Moze to co ostatnio miales na sprzedaz?
wrzosu Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 tamte poszły z fotelami. teraz mam same rolety do sedana. tzn są boczki ale te najstarsze(błyszczące)
Netfcher Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 to nic, szukam dalej. Dzieki za dekory 1NK z alledrogo btw
deep.water Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Panowie, czy dekory do przedlifta są takie same do sedana i kombi??
wrzosu Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Panowie, czy dekory do przedlifta są takie same do sedana i kombi?? Kształt ten sam, ale wzory inne.
deep.water Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Panowie, czy dekory do przedlifta są takie same do sedana i kombi?? Kształt ten sam, ale wzory inne. czyli będą pasować, dzięki
piotrekb_tt Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 tamte poszły z fotelami. teraz mam same rolety do sedana. tzn są boczki ale te najstarsze(błyszczące)W A4 byly różne odcienie czerni deski i boczkow?
piotrekb_tt Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Jeden odcień czerni był.A mat/połysk?
wrzosu Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Jeden odcień czerni był.A mat/połysk? tu chodzi o tą wnękę kieszeni na napoje. dawno, dawno temu robili to w strasznym połysku. niezbyt to wygląda. wrzuce jakieś foto wieczorem
mumen Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Połysk występuje w wersjach mocno eksploatowanych . A tego to nie widziałem, ale podrzuć foty ..
piotrekb_tt Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Połysk występuje w wersjach mocno eksploatowanych . A tego to nie widziałem, ale podrzuć foty .. Albo kiedy wlasciciel kocha blyszczace dressingi :-)
wrzosu Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Połysk występuje w wersjach mocno eksploatowanych . A tego to nie widziałem, ale podrzuć foty .. foto podglądowe z alle są to boczki z 2007r. od 2008 wychodziły już takie jak teraz.
edraven Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Jakby ktoś potrzebował to mam kpl boczków zwykłych do sprzedania w całości bądź na części
piotrekb_tt Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Panowie a nie ma ktos z was na sprzedanie kompletu zewnetrznych s-lajnowych listw progowych w rozsadnej cenie?
amaradaar Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 piotrek nowe w aso kosztuja 300zł/szt po co pachać się w używki...
piotrekb_tt Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Tak, wiem. Po rabacie nawet 245zl problem tylko w tym ze przez magazyn w poznaniu aso ma za***iste opóźnienia w zamawianiu czesci z niemiec. W Aso nie sa w stanie mi powiedziec ile to potrwa a na dniach bede malowal przedni zderzak i chcialem to zrobic razem z listwami.
Rekomendowane odpowiedzi