Cocco Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 O proszę, w zyciu bym nie pomyślał ;-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
krystian3769 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Przyrząd do demontażu tylnych lamp. i jak jak zima zaskoczy a nie masz skrobaczki do szyb
amaradaar Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 kuwa jak to wyglada ta szpatułka
PIXI Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć Edytowane 20 Stycznia 2016 przez PIXI
simon__75 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć Tez sie kiedys zastanawialem do czego ta "szpatułka" Edytowane 21 Stycznia 2016 przez simon__75
Kooga Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 A ja tak sie zawsze meczylem z wyjmowaniem tych lamp zeby zaczepow nie polamac
Góral65 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) A ja tak sie zawsze meczylem z wyjmowaniem tych lamp zeby zaczepow nie polamac ja jestem zdolniejszy połamałem zaczepy Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Góral65
dareksu Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mam dwa pytanka do szanownego grona. Po pierwsze, czy wydech z Q5, taki na dwie rurki jak w A4 3.0 TDI, podejdzie do naszych czwórek? A drugie, co to jest na fotce? Mam takie coś w narzędziach w bagażniku. Jak korzeń bo braveranie nie zapłonie to ....
sowiq Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć To są narzędzia z polifta? U mnie to wygląda zdecydowanie bardziej ubogo
andynl Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć To są narzędzia z polifta? U mnie to wygląda zdecydowanie bardziej ubogo U mnie w przedlifcie jest taki sam zestaw, i żeby było śmieszniej to nie miałem pojęcia że te pierdołki do czegoś służą
Kooga Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć To są narzędzia z polifta? U mnie to wygląda zdecydowanie bardziej ubogo U mnie w przedlifcie jest taki sam zestaw, i żeby było śmieszniej to nie miałem pojęcia że te pierdołki do czegoś służą Ja to samo, po pol roku jezdzenia autem dopiero ogarnalem, ze mam taki zestaw w bagazniku
Hohe Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć To są narzędzia z polifta? U mnie to wygląda zdecydowanie bardziej ubogo Z przedlifta. Zestaw mały MacGyver, Wrclaguna podobno tylko tych narzędzi używa do rezania. Na przykład quattro wyrezał tą szpachelką, co to niby do podważania lamp jest.
krystian3769 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć To są narzędzia z polifta? U mnie to wygląda zdecydowanie bardziej ubogo U mnie w przedlifcie jest taki sam zestaw, i żeby było śmieszniej to nie miałem pojęcia że te pierdołki do czegoś służą Tu nie ma znaczenia czy polift czy przedlift są różne zestawienia tego wyposażenia. U mnie np. Jest śrubokręt, szpatulka do lamp, szpilka do cholowania, spinka do wyciągania kapsli z śrub. Zestaw naprawczy opony czyli kompresor i łatka w sprayu.I jak pierwszy raz zobaczyłem wyposażenie tej skrzynki to konsternacja... Dlaczego nie mam klucza do kół i lewarka....? ZŁODZIEJE Ale po chwili no po chol..ę mnie to jak nie mam koła zapasowego Edytowane 21 Stycznia 2016 przez krystian3769
amaradaar Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Krzychu to ten element w górnym lewym rogu Nie wiem jak zaznaczyć Ja Cie pierdziu Pixjusz Ty żyjeszzz ps. za cholere nie wiedizałem do czego ten kawałem plastiku miał służyć czlowiek uczy się całe życie
amaradaar Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Widze przesiadka odrazu na lifta poszla no to pieknie ale przy twoim zapotrzebowaniu na moc czemu nie 3.0tfsi
PIXI Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Widze przesiadka odrazu na lifta poszla no to pieknie ale przy twoim zapotrzebowaniu na moc czemu nie 3.0tfsi Podatek akcyzowy za sprowadzenie auta powyżej 2.0 mnie zniechęcił (6 razy większy) i dla tego taka decyzja . Zrobię program może na wiosnę i wystarczy (szkoda tylko że ośka-na Q nie starczyło Ojro, a golasa nie chciałem)
czester Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ma ktoś na zbyciu lewą kratkę do s-line przedlift ? Moja nie jest w środku zabudowana i mam wrażenie, że spalanie lekko wzrosło poza tym silnik się nie dogrzewa. Tak w ogóle to chyba jest to kratka z S4, które pewnie ma wylot w nadkolu. Ile zawołać, za kratki nawiewów QQ1 ?
iwadrian Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Chciałem dziś zakodować VCDS-em sobie test wskazówek przy odpalaniu i po wciśnięciu "DO IT! " wyskoczyło takie cuś: Nie byłem pewny którą opcję wybrać i wycofałem się z kodowania. którą opcję wybrać gdy ten komunikat się pojawia? Edytowane 21 Stycznia 2016 przez iwadrian
miodzio Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jak chcesz zakodować cokolwiek to nie naciskaj Cancel
Rekomendowane odpowiedzi