Góral65 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 tak zapytałem bo mi leżą dwa panele ale przedliftowe w bdb stanie
Winger Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 tak zapytałem bo mi leżą dwa panele ale przedliftowe w bdb stanie Jedno- czy trzystrefowe? Pokaż no je.
Góral65 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 tak zapytałem bo mi leżą dwa panele ale przedliftowe w bdb stanie Jedno- czy trzystrefowe? Pokaż no je. jednostrefowy, dalej zainteresowany? jak coś to zdjęcia dopiero jutro
Winger Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 E, będę trzystrefowego potrzebował z kontrolą grzania foteli.
mumen Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 A jak by ktoś szukał to mam panel cały MMI z lifta 3G Low, pokrętło bez Joysticka, ale gałeczka głosu w chromie Jedyna wada to pęknięty plastik wkoło gałki centralnej. Gałeczka w chromie od głosu pasuje do wersji przed liftem 3G Low i 3G High na pewno a być moze i 2G. Kupiłem całość tylko na wymianę tego uszkodzonego plastiku, jutro wrzucę do działu sprzedam.
waldih1979 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Pany,da rade przełożyć sam panel przedni od climatronika 1 strefa z polifta do przedlifta? Przerabiał to ktoś? a dlaczego chcesz wymieniać? dla tej jednej gałki w chromie? I dla blendy piano No i dlatego chciałbym zmienić. To da rade to zmienić czy nie?
sikszak Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Bry! Znajdzie sie chętny na lustra 14+2? za ile?
waldih1979 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 jednostrefowy, dalej zainteresowany? jak coś to zdjęcia dopiero jutro to wrzuć jakieś fotki no i za ile?
Góral65 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) jednostrefowy, dalej zainteresowany? jak coś to zdjęcia dopiero jutro to wrzuć jakieś fotki no i za ile? od góry sam panel, poniżej cały kompletny i legalny Edytowane 7 Marca 2016 przez Góral65
waldih1979 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 sorki Andrzej nie doczytałem wyżej, że to przedliftowe a ja chce polifta
mlody020 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Czy znajdzie się ktoś kto dobrze po Niemiecki mówi , albo ktoś kto do Niemiec jedzie w najbliższym czasie (w tym lub następnym tygodniu)? Bo muszę jedną część kupić.
tommy-cichy Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Ja mieszkam w De. Odezwij sie na priv co potrzebujesz.
deafca Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Panowie i Panie pytanie ,stosował ktoś z was odstraszacze do kotów w spreju .Daje to rade czy tylko pic na wode ?
Hohe Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 No co Ty? W życiu! No chyba, że do mojego, bo tak leniwego i bezużytecznego zwierzaka w życiu nie widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi