j4s2c2vr Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 a jak muszę pomyśleć o końcówkach wydechu jeszcze Polecam takie jak u siebie wsadziłem :] Pokaż ten sufit
karol24 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 postaram się pstryknąć coś na dniach Nic ciekawego się nie działo ostatnio. Takie ta wymiany czujników klimy itd. Dzisiaj naszła mnie wena i wspawane zostały końcówki "handmade" z kwasiaka i skrócona została gałka biegów. Fotki "before" "after" jutro zrobię, bo juz za ciemno było jeszcze jeden gadżet jest w drodze ale o tym później
booster70 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 O ile galke skracales? Gwintownikiem zrobiles gwint? Lekko idzie? Czym ucinales ?
karol24 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Gwintownikiem lekko idzie, ale był nówka sztuka, więc może dlatego w połowie długości do tej czarnej gumy brzeszczotem, chwila moment i ucięte.
KULARESKO Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 No właśnie, ściema wcale nie wychodzi strasznie drożej a nikt mi nie powie, że te roletki wyglądać będą lepiej niż folia :gwizdanie: jedyny + to, że możesz sobie je ściągnąć kiedy chcesz. Nadszedł czas wymiany świec żarowych. 2 były kompletnie niesprawne a 1 już ledwo zipała. Wpadły Boshe. Miałem robić w sobotę ale nie wytrzymałem i już na swoim miejscu, niestety skończyłem dość późno Kolego takie ramki są u Ciebie ? te za 75 czy 100? http://didotuning.pl/92-audi-a4-b5-b6
karol24 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 Wydają mi się one takie same, różnica w cenie nie jest z powodu ich ilości? na dodatkowe zegary penie są te droższe. doszła przesyłka jak zwykle foty z prac robione fonem więc nic ciekawego Przerobione z A6 C5 przód już siedzi i działa ale teraz tylna kanapa tu już będzie większa rzeźba..
booster70 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Co ten fotel tak wysoko? Ogolnie duzo wyzej sa fotele w normalnym ustawieniu? Duzo rzezby? Sam bym takie przygarnal
karol24 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Tak tylko był wsadzony tak jak w temacie na forum, trzeba wyciąć co nieco mocowania, zeszlifować rolkę i pasi. Podłączyłem kostkę poduchy i tą czerwoną od lędźwi i cała elektryka chodzi. Grzanie i inne bajery zostawiam na później Edytowane 6 Września 2015 przez karol24
booster70 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 A jest wyzej w porownaniu do foteli z a4?
karol24 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Ciutkę tył lekko w dół ucieka, tak głębiej się siedzi ale to jest jeszcze wszystko do poprawki
koziol992 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 piękny samochód, mam takie samo koło i już zainspirowałeś mnie do pracy przez zimę przy nim Sufit ori czarny kupiłeś czy jest obszywany/oklejany?
karol24 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Trafił się ori czarny zrób polerkę bo tylko tak te felgi dobrze wyglądają. Tylko zakładaj 215/45 bo lepiej leżą na tej feldze niż 225/45
sebidi Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Tak tylko był wsadzony tak jak w temacie na forum, trzeba wyciąć co nieco mocowania, zeszlifować rolkę i pasi. Podłączyłem kostkę poduchy i tą czerwoną od lędźwi i cała elektryka chodzi. Grzanie i inne bajery zostawiam na później Wspawaj mocowanie z a6 albo z passata będzie jak ori i stabilniej
karol24 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Jak znajdę gdzieś na szrocie to się wspawa
hunter91 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Proponowal bym okragle 80fi. Bardzo ladnie pasuja do d*py b5 sam teraz zaluje ze ich od razu nie wzialemKolego, mógłbym prosić o link jakie masz na myśli?
OficeR Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Ja do siebie teraz kupilem takie. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5211123063 Jeszcze nie wspawane z uwagi na brak czasu ale 2x80fi ladnie wypelnia miejsce na wydech send by GT-I9505 Edytowane 6 Września 2015 przez OficeR
karol24 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Opublikowano 7 Września 2015 Zastanawiam się jakby tu zrobić, żeby ten przód był lekko niżej. Kubły miałem opuszczone na sam dół i tak przyzwyczaiłem się jeżdzić Dobra ta końcówka Damian muszę pomyśleć o takiej średnicy
hunter91 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Ja do siebie teraz kupilem takie. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5211123063 Jeszcze nie wspawane z uwagi na brak czasu ale 2x80fi ladnie wypelnia miejsce na wydech send by GT-I9505 dzieki kolego,zamawiam
Rekomendowane odpowiedzi