sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Ja mam caly czas zmienione, gotowe kola czekaja, przyjdzie zima, to zimowe felgi
Jarek882 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Zmieniał już ktoś na zimowki? [emoji2]
.Pablo. Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 EEEE za wcześnie jeszcze na zimówki. Moje gotowe koła czekają będą zapowiadać śnieg to się zmieni w garażu
jacek70 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Koła mam gotowe na alusach takich samych jak letnie. Jak temp.w dzień będzie się utrzymywać poniżej 7 stopni to się zmieni.
Dawidzior9 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Ja juz zmieniłem . Temperatura nie wzrasta do takiej aby było zwiększenie zużycia . Wiec polecam zmienić
marcin4x4 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 mnie się droga hamowania na zimach nie podoba więc nie zmieniam
rafal9119 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Mam zamiar zmienić opony ale dopiero na 1 grudnia
Petrostar_pl Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja też jestem już po wymianie,ale patrząc na to jakie ostatnio mieliśmy zimy to coraz bardziej zastanawiam się nad oponami całorocznymi,co o tymm sądzicie oraz czy sai praktykujecie takie rozwiązanie? Im więcej opinii tym lepiej.
nitroo Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja jestem zdania, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do... Ani to letnie, ani to zimowe...
BORIQUA Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 ja na razie czekam na śnieg albo temp w dzień poniżej 5 stopni...a co do całorocznych to miałem kiedyś micheliny, nie pamiętam modelu. w lato były ok a w zimie tylko przez pierwszy sezon. następnej zimy zachowywały się słabo(były już po drugim sezonie letnim i jednej zimie), właściwości miały porównywalne do nowej opony letniej także drugi raz nie popełnię tego błędu
rafal9119 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 W nastepną sobote zmieniam koła na zimowe bo sniegi nadaja. Dzis rano miałem podróż 20 km do pracy w bardzo trudnych warunkach . mrzawka marzła a na dodatek rano padał snieg i było biało. . po pracy wleciały opony zimowe
Rekomendowane odpowiedzi