tommylee Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 to w końcu można kupić sam ten zatrzaska czy nie?
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 to w końcu można kupić sam ten zatrzaska czy nie? Nie, cała klapka
Bart-S Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 U mnie to samo, zatrzask złamał się ale nie przy fikumiku... Próbowałem kleić i wytrzymało ale tylko przez 3 dni (mimo że starałem się zamykać kapę bardzo delikatnie). U mnie wariant skórka więc w AutoPremium w Poznaniu wołają 250PLN. Z ciekawości zapytałem o dolną część podłokietnika => 760PLN (dla porównania na algiero cały ori podłokietnik można wyhaczyć za ok 200/300 zyla). Ostatecznie chyba jednak zdecyduję się na samą kapę w AP (zawsze to nówka).
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 170 zł zwykły szary kolor [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 10:31_________________________________________________ U mnie to samo, zatrzask złamał się ale nie przy fikumiku... Próbowałem kleić i wytrzymało ale tylko przez 3 dni (mimo że starałem się zamykać kapę bardzo delikatnie). U mnie wariant skórka więc w AutoPremium w Poznaniu wołają 250PLN. Z ciekawości zapytałem o dolną część podłokietnika => 760PLN (dla porównania na algiero cały ori podłokietnik można wyhaczyć za ok 200/300 zyla). Ostatecznie chyba jednak zdecyduję się na samą kapę w AP (zawsze to nówka). możesz przełożyć sam zatrzask
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ja już mam nową klapke od Wąskiego, tylko muszę uważać przy fikumiku hehe żeby znowu nie wymieniać
Bart-S Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Jeśli chodzi o wymianę zatrzasku - nie chcę się bawić w rozklejanie fabrycznych części... BTW: Wąski, nie znalazłbyś jeszcze jednej klapki? (no i ile taka przyjemność u Ciebie) :>
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Jeśli chodzi o wymianę zatrzasku - nie chcę się bawić w rozklejanie fabrycznych części... BTW: Wąski, nie znalazłbyś jeszcze jednej klapki? (no i ile taka przyjemność u Ciebie) :> ale jaka ,żaden problem jeśli masz kilka zł oszczędzić pisz na pv
major Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 ten sam problem widze ma kazdy, ja rozebrałem ta tape, odradzam klejenie poniewaz element musi byc odlany w całosci zawsze sie bedzie łamał ! koszt w ASO 43euro
petersoon Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl
Wąski Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl Tylko jak to wygląda .Jak buty na rzepy
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Widze ze kazdy ma ten problem. Ja po prostu zakupiłem rzep z klejem- koszt 2 zł. A robi sie tak tnie sie waskie dwa paski i przykleja sie skrajnie. Polecam i zaoszczedzamy 198zl Tylko jak to wygląda .Jak buty na rzepy Widać nie każdy jest estetą jak MY :naughty:
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 A Audi to nie Calibra za 6 tyś :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 A Audi to nie Calibra za 6 tyś :gwizdanie: that's right
gregorypeck Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Te zatrzaski w podlokietnikach to jakis sheet jest - u mnie tez peklo ale tylko troche i narazie jakos trzyma... ulamie sie calkiem za pare dni pewnie. Nie widze sensu wymieniac tego w ASO za 200zł na taki sam sheet. Trzeba obmyslec jakis patent na to - moze wsadzic jakis inny podlokietnik?
boberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 ja kleiłem 10 razy kropelką i ten 10 raz to juz trzyma ze 3 mieiące a żeby to rozkleic na pół to naet nie trzeba duzo siły
wojtas-audi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 A ja mam gdzies i mam bez zatrzasku :gwizdanie:
marcin1812 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja zamówiłem w ASO i jak po tygodniu jechałem odebrać, to odebrałem nowy super podłokietnik, który.... po rozpakowaniu miał złamany zatrzask Koniec końców olałem temat, pojechałem na wolumen, kupiłem magnes neodymowy, 3mmx5mmx25mm i przykleilem do gornej części. Do dolnej przykleiłem malutki kątownik z blaszki i gra lepiej niż oryginalny zatrzask! No i sie nie złamie Moim zdaniem takie rozwiązanie jest lepsze niż oryginalne, bo ten trefny zatrzask to ewidentna niedoróbka Audiola. Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja zamówiłem w ASO i jak po tygodniu jechałem odebrać, to odebrałem nowy super podłokietnik, który.... po rozpakowaniu miał złamany zatrzask Koniec końców olałem temat, pojechałem na wolumen, kupiłem magnes neodymowy, 3mmx5mmx25mm i przykleilem do gornej części. Do dolnej przykleiłem malutki kątownik z blaszki i gra lepiej niż oryginalny zatrzask! No i sie nie złamie Moim zdaniem takie rozwiązanie jest lepsze niż oryginalne, bo ten trefny zatrzask to ewidentna niedoróbka Audiola. Pozdrawiam zrób w takim razie fotke i wrzuć na forum
Rekomendowane odpowiedzi