Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jakby chciał to by miał Widzisz, niekoniecznie, wszystko zależy od okoliczności: z jakiego regionu pochodzi/gdzie szuka pracy; jakie ma wykształcenie; jaki ma zawód wyuczony, gdzie do tej pory pracował i co robił; jakie ma doświadczenie w tym, co robił; czy ma, a jeśli tak, to jakie referencje; czy ma czyste papiery (nic nie sugeruję oczywiście, ale z paragrafem 52 w świadectwie pracy raczej ciężkawo się szuka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:) i tak dalej.
andegrand Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja nie mam pracy już z 8 miesiecy A można wiedzieć, kim jesteś z zawodu? mechanik monter maszyn i urządzeń , i średnie pracowałem na utrzymaniu ruchu ale cieli etaty w obrębie 30 km złożyłem cv i nic same zwolnienia może w styczniu do Hiszpanii na 6 miesięcy wyjade na zbiory
szczuraz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 nie mówiłes że się dostałes do rządu PO Bo chyba tylko polityk mógł taki wywód strzelic Zwykły brygadzista jak widać też może
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jakby chciał to by miał znam całą masę ludzi z Bydgoszczy co nie może znaleźć pracy .... i to nawet z wyższym wykształceniem co szukają pracy na produkcji pracy jest mało ..... tej za więcej jak najniższa krajowa, a umowa na "pełen etat" chyba wyszła z mody,wszędzie "na zlecenie" dają
andegrand Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jakby chciał to by miał weż nie pie...... wszyscy nie mają pracy w regionie nawet po Studiach !!!!!!
kkam Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 u mnie w pracy cały czas są otwarte wakaty i jakoś od kilku miesięcy nie możemy nikogo znaleźć http://www.flextronics.com/about_us/tczew/WebPages/recruiting.aspx cały czas potrzeba inz testu, inz naprawa, techników napraw.
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 W sumie może macie rację, choć w rejonie w którym ja mieszkań jest od groma, w dużych miastach jest gorzej pod tym względem. Więc jeśli się zbulwersowałes to przepraszam
andegrand Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 u mnie w pracy cały czas są otwarte wakaty i jakoś od kilku miesięcy nie możemy nikogo znaleźć http://www.flextronics.com/about_us/tczew/WebPages/recruiting.aspx cały czas potrzeba inz testu, inz naprawa, techników napraw. do Tczewa mam 70 km ale dzięki składam cv[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 18:52_________________________________________________ W sumie może macie rację, choć w rejonie w którym ja mieszkań jest od groma, w dużych miastach jest gorzej pod tym względem. Więc jeśli się zbulwersowałes to przepraszam moge wiedzieć w jakim regionie mieszkasz ?
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Kępno w obrębie 20km są setki firm stolarskich, takie małe zagłębie meblowe
fayera Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 U mnie od 3 lat z kryzysu wychodzą :)i wyjść nie mogą W poprzednim roku zakładane zyski miały oscylować w okolicach 6mln skończyło się na 10mln zysku no ale niestety prezes leśny dziadek mówi(pieprzy)że kryzys... Podejrzewam,że niektóre firmy na kryzysie innych firm wiele zyskują...
RAWULI Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 a był ktoś w aptece w ciągu ostatnich kilku dni oj nie chciałbym być po przeszczepie czegokolwiek albo mieć problemów z ciśnieniem, leki podrożały kilka tys procent, zlikwidowali refundacje, albo kupić leki przeżyć a później z głodu umrzeć - nie wiem jak emeryci (co mają 800zł, przetyrali całe życie, schorowani) dadzą radę z tym co wyrabiają... ps. wykształcenie od dłuższego czasu to za mało...(a nawet staż i specjalizacja to też nie wszystko ) pozdro z lubelskiego
binio-stg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja sprzedaje nowe samochody (Fordy) i mamy ogólnie najgorszy rok jeśli chodzi o sprzedaż Listopad gdzie są podwójne podatki i firmy szukają kosztów był ogólnie mówiąc tragiczny
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A ja pracuje w IC no i ta firma radi sobie za***iście Wiem ze to moloch i rzesza analitykow siedzi i ogarnia finanse i ruchy firmy ale i place sa dobre no i oczywiscie umowy na stale a nie jakies kombinacje za 8h pracy i 12 nadgodzin ostatnia wyplata 3,5k
Cristoforo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A ja pracuje w IC no i ta firma radi sobie za***iście Wiem ze to moloch i rzesza analitykow siedzi i ogarnia finanse i ruchy firmy ale i place sa dobre no i oczywiscie umowy na stale a nie jakies kombinacje za 8h pracy i 12 nadgodzin ostatnia wyplata 3,5k to ładna pensja ale to na rękę??
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A ja pracuje w IC no i ta firma radi sobie za***iście Wiem ze to moloch i rzesza analitykow siedzi i ogarnia finanse i ruchy firmy ale i place sa dobre no i oczywiscie umowy na stale a nie jakies kombinacje za 8h pracy i 12 nadgodzin ostatnia wyplata 3,5k to ładna pensja ale to na rękę?? no tak I oczywiscie skladki od 100% sa odprowadzane czyli brutto niecale 5k wychodzi Ale srednio pensje okolo 2,5k-3kzl sie wahaja Za biurkiem juz niestety mniej Dla mnie to dobra polityka ze za fizyczna prace dostaje sie wiecej
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wandej co to te IC ?? Inter Cars prezo w tym roku na wiosne zgarnial 250k zl dziennie bo tyle towaru szlo :gwizdanie: Jezdzi RS6 C6 i jeszcz porshe jakies ma
Rekomendowane odpowiedzi