slimaczek89rz Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tylko zderzak przedni będzie z polifta? tak Git, nie będę sam, a co z blachą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tylko zderzak przedni będzie z polifta? tak Tylny u mnie 100zł Przemyśl jesteś najdroższy na rynku ---------- Post dopisany at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Tylko zderzak przedni będzie z polifta? tak Git, nie będę sam, a co z blachą? coś się wymysli, jak założe zderzak, bede wiedzial, gdzie najlepiej siedzi rejka ---------- Post dopisany 02-01-2013 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 31-12-2012 at 00:00 ---------- jutro ląduje na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Brawo! No i mnie nachodzi mój tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dobre robota! Czekam na foty na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 lustra w kolorze, dokładka tył w kolorze, w planie żółte halo i jakiś męski grill np rs4:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 piękna robota Brawo :oklasky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 noo mega kozak ;d ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Czorny jestes pierwszy:hi: tyle co Bepiuntek światowych przejrzałem tak nie było jeszcze gładkiego poliftowego zderzaka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 wszystko fajnie, ale rejka będzie jebała efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wszystko fajnie, ale rejka będzie jebała efekt no jest kozak tak jak piszesz, do tego grill RS4 i baja. a co do rejestracji to za szybą trzeba wozić sam też gładzę S4 zderzak więc też mnie to czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wszystko fajnie, ale rejka będzie jebała efekt no jest kozak tak jak piszesz, do tego grill RS4 i baja. a co do rejestracji to za szybą trzeba wozić sam też gładzę S4 zderzak więc też mnie to czeka troche strach, że w przypadku dzwona to ta blacha utnie głowe, albo kierowcy albo pasażerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wszystko fajnie, ale rejka będzie jebała efekt no jest kozak tak jak piszesz, do tego grill RS4 i baja. a co do rejestracji to za szybą trzeba wozić sam też gładzę S4 zderzak więc też mnie to czeka troche strach, że w przypadku dzwona to ta blacha utnie głowe, albo kierowcy albo pasażerowi jaki dzwon, na glebie przy tempie patrolowym? z drugiej strony masz rację, trochę ryzyko. Nie mówiąc już nic o kontrolach, chociaż ostatnio udaje mi się ich unikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rejka na magnesach neodymowych które można schować w środku zderzaka:wink: Przynajmniej u mnie będzie taki plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rejka na magnesach neodymowych które można schować w środku zderzaka:wink: Przynajmniej u mnie będzie taki plan I zakładasz/zdejmujesz cały czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rejka na magnesach neodymowych które można schować w środku zderzaka:wink: Przynajmniej u mnie będzie taki plan I zakładasz/zdejmujesz cały czas? to się okaże, narazie jest pomysł, trzeba sprawdzić jak w praktyce wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rejka na magnesach neodymowych które można schować w środku zderzaka:wink: Przynajmniej u mnie będzie taki plan one są dojśc mocne, mogą zakłucać pracę czujników, albo xenonu np zaraz ide do garażu, przyjedzie jawor i coś się wymysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Spryskow rezac nie bedziesz? Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Spryskow rezac nie bedziesz?Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2 będę, ale narazie brak floty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wszystko fajnie, ale rejka będzie jebała efekt no jest kozak tak jak piszesz, do tego grill RS4 i baja. a co do rejestracji to za szybą trzeba wozić sam też gładzę S4 zderzak więc też mnie to czeka troche strach, że w przypadku dzwona to ta blacha utnie głowe, albo kierowcy albo pasażerowi jaki dzwon, na glebie przy tempie patrolowym? z drugiej strony masz rację, trochę ryzyko. Nie mówiąc już nic o kontrolach, chociaż ostatnio udaje mi się ich unikać ja woże za szybą, wciśnietą w dechę, trzeba sie dobrze namęczyć żeby ja wyciągnąć ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ---------- Spryskow rezac nie bedziesz?Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2 będę, ale narazie brak floty.. szoda ze nie brałeś zderzaka pod spryski, bo te wystające teraz popsują efekt wg mnie, bo teraz jest kot:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 dokladnie, i w dodatku 2 razy robota z zalozeniem spryskow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi