Wąski Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Zdrowych,Pogodnych,Świat Wielkanocnych pełnych wiary,nadziei i miłości.Radosnego wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.I oczywiście aby nasza A4 jeździły bez szwanku. Robert.
lukaszr Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Świąt Wesołych i śmigusa, niech Ci żona skórą rusza. Niechaj pieści Twe jajeczka, co pojemne są jak beczka. Niech dosiada Ci kucyka i przez Święta na nim bryka. Ja również wszystkim życzę spokojnych, wesołych i ciepłych Świąt Wielkanocnych. Życzy pożeracz Króliczyc - Łukasz
Hugo Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Świąt Wesołych i śmigusa, niech Ci żona skórą rusza. Niechaj pieści Twe jajeczka, co pojemne są jak beczka. Niech dosiada Ci kucyka i przez Święta na nim bryka. Ja również wszystkim życzę spokojnych, wesołych i ciepłych Świąt Wielkanocnych. Życzy pożeracz Króliczyc - Łukasz Łukasz chyba zapomniałeś , że to forum A4 , a nie forum erotomanów
YATES Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Słońca, szczęścia, pomyślności, w pierwsze Święto dużo gości, w drugie Święto dużo wody-to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, Świąt wesołych oraz zdrowych Dla wszystkich forumowiczów i ich rodzin życzy YATES
slaweq Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Ja rownież zyczę wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych Życzy pożeracz Króliczyc - Łukasz Łukaszu
audia4s4 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 A ja wam tego życzę http://playwielkanoc.pl/ Wesołych Świąt Życzy - Robcio
wit.s Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Ja w życzeniach jestem tradycjonalistą: smacznego jajka i ... ...mokrego dyngusa
Mad_MAX Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 A ja nic wam nie zycze , bo uwazam ze te "swieta" to tylko pretekst do chlania i nawpieprzania sie ile wlezie. Przeciez codziennie tak mozna Ale skoro juz to Mokrego dyngusa (przynajmniej mozna sie posmiac )
Azunia Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!
audia4s4 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Zberezniki.. No to teraz ja.. :gwizdanie: Ładna pisanka - włosanka
Rekomendowane odpowiedzi