MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 faken szit- obie piękne- ale biała niszczy :good: ledy oczojebne
Flyer Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 pikne sa... ale felgi wybralbym chyba inne
Adas Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 nie chciales jakiegos innego koloru ? chyba jakby chciał inny to by wziął inny :decayed:
turdzi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 pewnie tak , pytam bo szczerze bardzo traci to auto w tym kolorze ale najwazniejsze ze wlascicielowi sie podoba , no i sasiedzi nie zauwaza roznicy
KmK Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no i sasiedzi nie zauwaza roznicy Turdzi, ale poprzedni nie było białe Gratulacje Środek masz piękny, mój klimat, ale kolor auta bardziej przypadł mi do gustu brata Silnik poemat mnie się jednak bardziej audi w wersji skoda design podoba lub f10 ale to już kwestia upodobań Cholernie drogie te samochody w tej klasie
turdzi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 no i sasiedzi nie zauwaza roznicy Turdzi, ale poprzedni nie było białe Gratulacje Środek masz piękny, mój klimat, ale kolor auta bardziej przypadł mi do gustu brata Silnik poemat mnie się jednak bardziej audi w wersji skoda design podoba lub f10 ale to już kwestia upodobań Cholernie drogie te samochody w tej klasie myslalem ze to ten z piewszych zdjec..............ale dobrze biale zdecydowanie lepsze.
HiRide Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Rewelka auto Ledy robia swoje tyl i przod ale jesli kogos dziwi ze nie kazdy zamawia full ledy z przodu to moze dlatego ze coraz czesciej slyszy sie ze nie oswietlaja drogi tak dobrze jak xenony w tym samym aucie.Pomijam juz zawansowane systemy typu doswietlanie skrzyzowan i zakretow led sterowane przez GPS Bylo o tym glosno w nowym A8.Nie wiem jak w A6.
kuredu Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 z nowości w A6 co się dziś dowiedziałem to niedługo będzie akcja serwisowa z aktualizacją dwóch rzeczy: - system nawigacji będzie sterował skrzynią biegów tak, że np jak auto będzie przed zakrętem wg gps to przed i w zakręcie nie zmieni biegu na wyższy tylko będzie trzymało obecny lub redukowało dla zapewnienia max mocy i kontroli - orange i play będzię lokalizowało smartphony w autach i na tej bazie będzie tworzona mapa korków na nawigacji Co do świateł led to tez śmieszne że są nawiewy w środku lampy bo światło ledowe nie wytwarza tyle ciepła by rozpuścić lód czy śnieg na lampie jak zwykłe światło dlatego środku ukryli nawiewy by odmrażało od środka No i niedługo rusza TCM w nawigacji czego do tej pory nie było.
AndyN Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 (...) No i niedługo rusza TCM w nawigacji czego do tej pory nie było. Będzie to ograniczone do nowszych modeli aut? Na jakim obszarze? Cały kraj?
kuredu Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 (...) No i niedługo rusza TCM w nawigacji czego do tej pory nie było. Będzie to ograniczone do nowszych modeli aut? Na jakim obszarze? Cały kraj? szczerze nie wiem ale powiedzieli że za max 2-3 m-ce będzie akcja serwisowa by aktywować TCM
HiRide Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 z nowości w A6 co się dziś dowiedziałem to niedługo będzie akcja serwisowa z aktualizacją dwóch rzeczy: - system nawigacji będzie sterował skrzynią biegów tak, że np jak auto będzie przed zakrętem wg gps to przed i w zakręcie nie zmieni biegu na wyższy tylko będzie trzymało obecny lub redukowało dla zapewnienia max mocy i kontroli - orange i play będzię lokalizowało smartphony w autach i na tej bazie będzie tworzona mapa korków na nawigacji Co do świateł led to tez śmieszne że są nawiewy w środku lampy bo światło ledowe nie wytwarza tyle ciepła by rozpuścić lód czy śnieg na lampie jak zwykłe światło dlatego środku ukryli nawiewy by odmrażało od środka No i niedługo rusza TCM w nawigacji czego do tej pory nie było. w innych krajach juz wczesniej bylo dostepne sterowanie skrzynia biegow na podstawie sygnalu GPS -dziwne ze teraz w polsce to aktualizuja. Z ledami rzeczywscie inaczej nie mozna bo choc potrafia poparzyc palce to jednak lodu i sniegu na kloszu nie roztopia.Gdyby jakos tego nie rozwiazali to bylaby niezla wpadka. Czasami w zime mozna zauwazyc zalegajacy snieg na kloszach sygnalizacji swietlnej - na 99% siedza tam diody led.Konstruktor chyba nie pomyslal albo mial okrojony budzet.Efekt taki ze czesto nie widac czy jest zielona czy czerwone
ono Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Co do świateł led to tez śmieszne że są nawiewy w środku lampy bo światło ledowe nie wytwarza tyle ciepła by rozpuścić lód czy śnieg na lampie jak zwykłe światło dlatego środku ukryli nawiewy by odmrażało od środka Żeby odmrozić klosz ? Wiem że żeby uzyskać dobre ( nie koniecznie mocne ) światło z leda trzeba go dobrze schłodzić , co przy np lampach operacyjnych i tak sie nie udaje ( xenon w testach wypada lepiej ) może chodzi o to , a nie o odmrażanie klosza ? Kto wysnuł taką teorie ? Bryki piękne , opisz koniecznie różnice w prowadzeniu itd TMC jest chyba jakimś standardem i będzie działał we wszystkich brykach .
HiRide Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Co do świateł led to tez śmieszne że są nawiewy w środku lampy bo światło ledowe nie wytwarza tyle ciepła by rozpuścić lód czy śnieg na lampie jak zwykłe światło dlatego środku ukryli nawiewy by odmrażało od środka Żeby odmrozić klosz ? Wiem że żeby uzyskać dobre ( nie koniecznie mocne ) światło z leda trzeba go dobrze schłodzić , co przy np lampach operacyjnych i tak sie nie udaje ( xenon w testach wypada lepiej ) może chodzi o to , a nie o odmrażanie klosza ? Kto wysnuł taką teorie ? Bryki piękne , opisz koniecznie różnice w prowadzeniu itd TMC jest chyba jakimś standardem i będzie działał we wszystkich brykach . Napewno jest chlodzenie w postaci radiatorow ale mysle ze masz racje. Bardziej moze chodzic o chlodzenie podzespolow w reflektorze. Moze byc i chlodzenie i grzanie.Technicznie problemu nie ma zadnego. TMC jest i w RNS-e wiec chodzic bedzie zapewne.
Madas Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 zajebiaszcza furmana ...nie ma co namawiać do zmian niech się chłopak nacieszy zapachem nowości :good:
Rekomendowane odpowiedzi