AndrzejAj3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wejdź np na http://imageshack.us/ i tam wrzuć zdjęcia i potem wygeneruje Ci się link do wrzucenia na forum
duffy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 avant? bo widuje takiego w serii i czarnym macie ?
mrozek1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 fotki dodane można oglądać :dd
enzo83 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Przydalyby sie ciemne lampki z przodu i z tylu:)
konus Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Malowanie fpytkę... tylko lampy polift, lepsze koło+gwint i będzie cacuś A jak z utrzymaniem matu w czystości bo słyszałem że bardzo szybko łapie wszelki brud
bezimienny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zajebiaszcze, jeszcze tylko auto w dół, z przodu ciemne polifty (tylko w żadnym wypadku ringi z allegro ) co takiego jak ma kolega Gwerty (http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?122280) i będzie gitara:decayed: Pozdrawiam.
sokal Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Felgi nie bardzo w/g mnie pasują do A4 (ale w/g mnie jedyne które pasują to ORI więc może się nie znam ) za to czarny mat ma moc Po fotkach w trakcie malowania wnioskuję że nie bawiłeś się w malowanie np pod rejestracją i w innych niewidocznych na pierwszy rzut oka miejscach tak? A tak przy okazji Twojej tapicerki... masz może łokieć? mógłbyś dać jakieś foto wnętrza? Bo chyba mamy taką samą tapicerę i mam dylemat jaki łokieć wstawić bo nie wiem jak się ten kolor nazywa... jasny szary? beżowy (czy jak go tam kobity nazywają)?
junior_tdi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Fajny macik kółko bym zmienił i gleba obowiązkowo! jak jest z utrzymaniem czystości matu? podobno ciągnie brud jak cholera, najgorzej z tłustymi plamami podobno, jak jest u Ciebie?
dandi88 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A mi się jakoś nie widzi matowy czarny kolorek na a4
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wszystko było by fajnie, ale: Koło minimum 18'' Gwint Lampy polift i jest za***iste auto! a tak? praktycznie seria
deal Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 to alu do mnie nie przemawia... gwint obowiazkowo szacunek za ten mat ;p
popek111 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dokładnie jak koledzy u góry piszą gwint, lampy, aluski i ciekawe jak by wyglądał żeby szybki przeciemnić.
s4mtm Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 kolor poko ,mam pytanie jak się zachowuje powłoka lakieru np. pod suchą gąbką, czy jest bardzo delikatny i czy się mocno rysuje?
deal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 sam jestem ciekaw jak myje sie gablote w macie ;p
Rafal_ Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 zdjęcia po malowaniu z dópy - zrób jakieś lepsiejsze i nie pod słońce na ostatnim tylko widać że jest fajnie a reszta jak przedmówcy już wspomnieli gleba, koło, lampy
Rekomendowane odpowiedzi