Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 AFN]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejdź np na http://imageshack.us/ i tam wrzuć zdjęcia i potem wygeneruje Ci się link do wrzucenia na forum :hi:

Opublikowano

avant? bo widuje takiego w serii i czarnym macie ? :wink:

Opublikowano

Przydalyby sie ciemne lampki z przodu i z tylu:)

Opublikowano

Malowanie fpytkę... tylko lampy polift, lepsze koło+gwint i będzie cacuś :wink::thumbup1:

A jak z utrzymaniem matu w czystości bo słyszałem że bardzo szybko łapie wszelki brud :eusathink:

Opublikowano

Felgi nie bardzo w/g mnie pasują do A4 (ale w/g mnie jedyne które pasują to ORI więc może się nie znam :naughty:) za to czarny mat ma moc :kox:

Po fotkach w trakcie malowania wnioskuję że nie bawiłeś się w malowanie np pod rejestracją i w innych niewidocznych na pierwszy rzut oka miejscach tak? :eusathink:

A tak przy okazji Twojej tapicerki... masz może łokieć? :decayed: mógłbyś dać jakieś foto wnętrza? :decayed: Bo chyba mamy taką samą tapicerę i mam dylemat jaki łokieć wstawić bo nie wiem jak się ten kolor nazywa... :facepalm: jasny szary? beżowy (czy jak go tam kobity nazywają)? :facepalm:

Opublikowano

Fajny macik :) kółko bym zmienił i gleba obowiązkowo! jak jest z utrzymaniem czystości matu? podobno ciągnie brud jak cholera, najgorzej z tłustymi plamami podobno, jak jest u Ciebie? :decayed:

Opublikowano

A mi się jakoś nie widzi matowy czarny kolorek na a4 :(

Opublikowano

Wszystko było by fajnie, ale:

Koło minimum 18''

Gwint

Lampy polift

i jest za***iste auto! a tak? praktycznie seria

Opublikowano

no no całkiem nieźle...

Opublikowano

kolor poko ,mam pytanie jak się zachowuje powłoka lakieru np. pod suchą gąbką, czy jest bardzo delikatny i czy się mocno rysuje?

Opublikowano

zdjęcia po malowaniu z dópy - zrób jakieś lepsiejsze i nie pod słońce

na ostatnim tylko widać że jest fajnie :kox: a reszta jak przedmówcy już wspomnieli gleba, koło, lampy :thumbup1: