Opublikowano 31 Marca 20188 l Panowie jaki wiekszy zacisk moge włozyc na przod pod tarcze 345 mm oprocz zacisku z a6 c6 i zr18,pierwszy odpada bo mam,drugi natomiast tez odpada bo jest potem problem z dobraniem felgi i nie kazda siada.
Opublikowano 31 Marca 20188 l Witam, Panowie spece, żeby z front hebla 320 mm w A4 B7 przejść na tarczę 345 mm wystarczy wymienić: jarzma, tarcze, osłony ? Prośba i info, Z góry dzięki! BTW. Czy jest sens robć stal oplot przy użytkowaniu miasto/autostrada? (nie jazda po torze) Pozdrawiam!
Opublikowano 31 Marca 20188 l 5 minut temu, black4 napisał: Panowie spece, żeby z front hebla 320 mm w A4 B7 przejść na tarczę 345 mm wystarczy wymienić: jarzma, tarcze, osłony ? Nie trzeba być specem, wystarczy przeczytać pierwszą odpowiedź w tym wątku, aby dowiedzieć się, że potrzebny jest również zacisk. 7 minut temu, black4 napisał: BTW. Czy jest sens robć stal oplot przy użytkowaniu miasto/autostrada? (nie jazda po torze) To nie są już nowe autka, więc warto zmienić przewody, a cena nie zabija, więc uważam, że warto je wrzucić do kompletu.
Opublikowano 31 Marca 20188 l Autor Godzinę temu, staniek napisał: Co do linek to mądrzejsi muszą Ci podpowiedzieć bo osobiście nie mam i nie miałem 330 na tyle. Prawdopodobnie będą za krótkie. Możesz podpytać @afroo. On min ma taki set w swojej b7. W B7 zdejmujesz z jednego uchwytu i wsio pasi.
Opublikowano 31 Marca 20188 l 15 godzin temu, Dev napisał: A ja biore dobrą wiertarke, wiertło fi-11 a następnie fi12-cie i całe 5 minut roboty Dev... z jakiego województwa jesteś?? Chętnie bym zrobił u Ciebie hamulce...
Opublikowano 31 Marca 20188 l 15 godzin temu, Dev napisał: A ja biore dobrą wiertarke, wiertło fi-11 a następnie fi12-cie i całe 5 minut roboty W b6 wiertło nie podchodzi na wprost koło piasty a demontaż jej to chyba nie taka szybka sprawa więc jak to robisz? Mizur138 z Q5 Edytowane 31 Marca 20188 l przez bjoern
Opublikowano 31 Marca 20188 l 3 godziny temu, Kapi1 napisał: Dev... z jakiego województwa jesteś?? Chętnie bym zrobił u Ciebie hamulce... pomorskie
Opublikowano 31 Marca 20188 l 3 godziny temu, bjoern napisał: W b6 wiertło nie podchodzi na wprost koło piasty a demontaż jej to chyba nie taka szybka sprawa więc jak to robisz? Mizur138 z Q5 W osce faktycznie jest 5 minut gorzej z Q
Opublikowano 31 Marca 20188 l No to ładnie.. przez całą Polskę odezwę się jak będę jechal nad morze na wakacje 19 godzin temu, Dev napisał: A ja biore dobrą wiertarke, wiertło fi-11 a następnie fi12-cie i całe 5 minut roboty Dev... z jakiego województwa jesteś?? Chętnie bym zrobił u Ciebie hamulce...
Opublikowano 31 Marca 20188 l 9 godzin temu, bjoern napisał: Mizur138 z Q5 Tylko Q5 czy jest tez cos jeszcze ?? Bo jakos ten z q5 nie zachwyca mnie
Opublikowano 31 Marca 20188 l Pod tą tarczę którą masz nic innego p&p nie ma. Q5 jest w uja brzydki, ale za to lekki.
Opublikowano 1 Kwietnia 20188 l 11 godzin temu, staniek napisał: Pod tą tarczę którą masz nic innego p&p nie ma. Q5 jest w uja brzydki, ale za to lekki. Zestaw bym skladal od nowa i wiadomo z nowymi tarczami itp tak wiec na to nie ma co patrzec jaka teraz jest.
Opublikowano 1 Kwietnia 20188 l 1 godzinę temu, Mizur138 napisał: Zestaw bym skladal od nowa i wiadomo z nowymi tarczami itp tak wiec na to nie ma co patrzec jaka teraz jest. W dniu 31.03.2018 o 11:01, Mizur138 napisał: Panowie jaki wiekszy zacisk moge włozyc na przod pod tarcze 345 mm oprocz zacisku z a6 c6 i zr18,pierwszy odpada bo mam,drugi natomiast tez odpada bo jest potem problem z dobraniem felgi i nie kazda siada. Napisałeś, że pod taką to takie dostałeś odpowiedzi
Opublikowano 1 Kwietnia 20188 l Koledzy, została mi ostatnia kwestia do rozkminienia,mianowicie łożyska na przód. Niby nic skomplikowanego vkba 1356,ale wszystkie katalogi podają niby dobre wymiary 82/43/37, stare mają takie same wymiary,prawie...otóż stare łożysko ma dwie średnice wewnętrzne,przy piaście 45mm,przy przegubie 43mm. Katalogi podają wewnątrz tylko 43mm.Czy to jest to łożysko, mianowicie vkba 1356?
Opublikowano 1 Kwietnia 20188 l Napisałeś, że pod taką to takie dostałeś odpowiedzi [emoji6]Sorrka mój błąd eh..Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Kwietnia 20188 l Chłopaki jak z tymi osłonami na tył 330? To już będzie chyba komplet informacji jeżeli chodzi o tył. Jeszcze słyszałem że tarczę trzeba ztoczyć na trzysta dwadzieścia coś, Ale ktoś to musi potwierdzić
Opublikowano 1 Kwietnia 20188 l Godzinę temu, poloaudi napisał: Chłopaki jak z tymi osłonami na tył 330? To już będzie chyba komplet informacji jeżeli chodzi o tył. Jeszcze słyszałem że tarczę trzeba ztoczyć na trzysta dwadzieścia coś, Ale ktoś to musi potwierdzić 324mm
Opublikowano 2 Kwietnia 20188 l 18 godzin temu, poloaudi napisał: Chłopaki jak z tymi osłonami na tył 330? To już będzie chyba komplet informacji jeżeli chodzi o tył. Wystarczą te od 300mm. W dniu 31.03.2018 o 09:36, poloaudi napisał: Linka chyba będzie musiała być z s4 czy Ori jakoś wyrobi? Linka z 288mm spokojnie ogarnia 324mm po ściągnięciu z jednego uchwytu jak już wspomniał H4mm3R.