siemian Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 chodzi mi o zaciski z s4 b6, b7 (345mm) o których pisał wcześniej mystic.pl . Napisałem że zaciski różnią się kosmetycznie a Ty napisałeś że klocki też są troszke inne. Zdziwiło mnie to ponieważ wydawało mi się że w s4 b6 b7 od razu były zaciski na blaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 mi chodziło konkretnie o S3, tam sa troche inne zaciski i klocki B6 i 7 maja wszystko takie samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 _________________________________________________aaaa... to dobrze bo już myślałem że coś popie******em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 za komplet zaciskow 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no nie gadaj... :shocked: :shocked: to jest mega dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 witam szukam kpl. hamulcowego na przód 321 mm (jarzma zaciski tarcze klocki) gdzie znajdę takie coś szukam na allegro i ciężka sprawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 witam szukam kpl. hamulcowego na przód 321 mm (jarzma zaciski tarcze klocki) gdzie znajdę takie coś szukam na allegro i ciężka sprawa jest Jak znajdę do siebie większe, to będę miał na sprzedaż taki zestaw czyli jarzma, zaciski + tarcze Zimmerman gładkie 320x30mm i klocki. Tarcze i klocki po przebiegu ok. 9kkm pięknie dotarte jak nówki. A jak nie znajdę całego kpl takiego jak szukam to wtedy będą na sprzedaż tylko jarzma pod 320, tarcze i klocki jak wyżej, wtedy zaciski do kupienia we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 zagadaj do "spowalniacza" - devastation on cos mial na sprzedaz Bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 witam szukam kpl. hamulcowego na przód 321 mm (jarzma zaciski tarcze klocki) gdzie znajdę takie coś szukam na allegro i ciężka sprawa jest na zacisk Ate czy Lucas ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja na 99% jestem w stanie zalatwic na przod 320/321mm zacisk z jarzmami, tarcze i klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja na 99% jestem w stanie zalatwic na przod 320/321mm zacisk z jarzmami, tarcze i klocki. za ile ? jakie komponenty ? :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 klocki i tarcze ori, zacisk jak zacisk, nie znam nie ori ;] za ile to sie dowiem jutro/po jutrze, bo typ ma cos przyciagnac z Niemiec, zobaczymy jaki stan, potarguje sie i napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 z tego wszystkiego to chyba tylko zacisk ori nikt nie robi tylko Ate :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejski Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 tzn chodzilo mi o to, ze wszystko takie jak dostajesz z nowym samochodem, bo typ to bierze z w miare swiezych rozbitkow.[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:25_________________________________________________a do B6 tyl 288mm od B7 2.0TFSI QUATTRO pasuje czy musi byc od FWD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 witam szukam kpl. hamulcowego na przód 321 mm (jarzma zaciski tarcze klocki) gdzie znajdę takie coś szukam na allegro i ciężka sprawa jest na zacisk Ate czy Lucas ???? cześć hmm mi to rybka szczerze powiedziawszy witam szukam kpl. hamulcowego na przód 321 mm (jarzma zaciski tarcze klocki) gdzie znajdę takie coś szukam na allegro i ciężka sprawa jest Jak znajdę do siebie większe, to będę miał na sprzedaż taki zestaw czyli jarzma, zaciski + tarcze Zimmerman gładkie 320x30mm i klocki. Tarcze i klocki po przebiegu ok. 9kkm pięknie dotarte jak nówki. A jak nie znajdę całego kpl takiego jak szukam to wtedy będą na sprzedaż tylko jarzma pod 320, tarcze i klocki jak wyżej, wtedy zaciski do kupienia we własnym zakresie. super by bylo jak byś napisał na gady 5640586 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Czarny wrzuc od S4 B5 albo A8 4,2 , Allroada/A6 2,7T. Wyrwiesz zaciski tanio pewnie kolo 300 zl za pare... Licz tarcze 600 klocki 300 nowe do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur81 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 jesli macie kontakt w uk to okazja caly zestaw s4 b5 40 funtow + przesylka w uk 20f, chyba warto, pytanie do fachowcow o zacisk czy jest completny na zdjeciu? moge zorganizowac wysylke do polski 1funt za kilogram, a tarcze po 10kg + reszta-czy warto? http://cgi.ebay.co.uk/Audi-B5-S4-front-brake-calipers-discs-quattro-sport-/260605989999?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cad53d46f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 jesli macie kontakt w uk to okazja caly zestaw s4 b5 40 funtow + przesylka w uk 20f, chyba warto, pytanie do fachowcow o zacisk czy jest completny na zdjeciu? moge zorganizowac wysylke do polski 1funt za kilogram, a tarcze po 10kg + reszta-czy warto? http://cgi.ebay.co.uk/Audi-B5-S4-front-brake-calipers-discs-quattro-sport-/260605989999?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cad53d46f warto, ale bez klocków i tarcz po co targac ten zuzyty szmelc do Polski ??? ja sie pisze na ten zestaw gdyby miał wszystkie druty ale ich tam nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur81 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 juz wyslalem ptanie o te sprezyny, czy nowe sa drogie? ja juz kupilem pod 321mm i przyszly bez blaszek no ale nie warto odsylac bo blaszki okolo £20, czy ktos malowal te blaszki proszkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi