Dev Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 klocki kupujesz pod zaciski a nie podtarcze, poza tym nie wiemy jaka jest ich glebokosc, nikt z fusow nei wywrozy ;]To wiem, po prostu się pomyliłem przy pisaniu, już poprawiłem w poście...dziękuję za dobitne zwrócenie uwagi oki a jak odpowiedzieć Ci co do głębokości? jak to sprawdzić??? Witajcie, mam do Was pytanko...posiadam takie tarcze, podobno od A6 C5 czy nie ma problemu aby podeszły do A4 B7...? Jakie pod to klocki...tzn. na drut czy z blaszkami ??? Poza tym mam ładne tarcze - mierzyłem średnica 320, co jeszcze pomierzyć, aby wiedzieć czy podejdą do tych zacisków? Sorki za marudzenie i dzięki...Pozdr. Daj zdjęcie od przodu zacisku i zdjęcie tarczy Dev, dzięki za zainteresowanie:) foto zacisku wstawiam, ale tarczy nie mam muszę zrobić dopiero... Od przodu miało byc
Lastk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Hej, wiecie może dlaczego nie ma w oryginale tylnej osłony dźwigni ręcznego w zacisku tylnym? Można kupić osłone i oring tłoczka TRW oraz osłony prowadnic ze śrubkami TRW a na tamtą osłone jesteśmy zdani na auto frena :/
sebamol Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Do Dev: Wrzucam Ci te fotki...a powiedz mi gdzie na tej tarczy mam szukać numeru, bo całą przejrzałem i nic nie ma...
pioteros Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 na obwodzie, są słabo widoczne ale są
sebamol Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 na obwodzie, są słabo widoczne ale są Oki, jutro poszukam...
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Do Dev: Wrzucam Ci te fotki...a powiedz mi gdzie na tej tarczy mam szukać numeru, bo całą przejrzałem i nic nie ma... Zmierz wysokość tarczy Zacisk masz na drut TRW PFK480 Klocek FDB1407 Zrób foto tarczy od srodka
sebamol Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Do Dev: Wrzucam Ci te fotki...a powiedz mi gdzie na tej tarczy mam szukać numeru, bo całą przejrzałem i nic nie ma... Zmierz wysokość tarczy Zacisk masz na drut TRW PFK480 Klocek FDB1407 Zrób foto tarczy od srodka Kurde jak Ty to wszystko poznajesz... Wysokość to chodzi Ci o średnicę całości? Te klocki mają takie blaszki po środku? Powiedz mi jest sens zakładania przewodów w oplocie do tego??? Dzięęęęęki
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Chodziło mi o całkowita wysokość tarczy aLe w Twoim przypadku jest właściwa Do tego zacisku nie ma blaszek tylko drut. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Dev
sebamol Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Chodziło mi o całkowita wysokość tarczy aLe w Twoim przypadku jest właściwa Do tego zacisku nie ma blaszak tylko drut. Oki dziękuję Dev a co myślisz o tym oplocie...?
sebamol Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak najbardziej, mam oplot firmy HEL I dużo to daje czy do jazdy nie non stop sportowej nie ma sensu? Tylko nie odpowiadaj jak sprzedawca... i ile taka przyjemność jeżeli możesz tu napisać, jak nie to zadzwonię...
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie namawiam. Dobra sprawa. 350zl kpl na przód i tył
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak najbardziej, mam oplot firmy HELI dużo to daje czy do jazdy nie non stop sportowej nie ma sensu? Tylko nie odpowiadaj jak sprzedawca... i ile taka przyjemność jeżeli możesz tu napisać, jak nie to zadzwonię...Bierz ... nie zastanawiaj sie .
20hz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czy zacisk taki jak u kolegi na sprężynkę jednoznacznie wskazuje, że pochodzi on z A6 C5? Kupiłem zaciski na forum i sprzedający twierdzi, że są z A4 B7 ale przyszły z drutem a nie blaszką mocującą, a widzę że klocki do tych zacisków są różne i cholera wie co kupić i czy będzie pasować to do siebie
20hz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) a sam zacisk i jarzmo to to samo? Tzn w sensie ogólnym, bo element sprężynujący i jego mocowanie wiadomo jest inny Edytowane 8 Stycznia 2017 przez 20hz
man84 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 witam w nowym roku Mam pytanie potrzebuje wzór adaptera do tylnego zacisku który umożliwi mi przejście z tarczy 245mm(seryjna) na 280mm (tarcza przednia z A4 1.6).
Dev Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 a sam zacisk i jarzmo to to samo? Tzn w sensie ogólnym, bo element sprężynujący i jego mocowanie wiadomo jest inny Tylko jarzmo. Żeliwna cześć zacisku jest inna
switchpl Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Hej, wracając po nowym roku do wymiany ori hamulców na 320 szybkie pytanie. Na zimę mam ori alu Audi 16" nakie jak na zdjęciu (chyba z A6 C5), ET 45. Czy wejdzie mi to koło na takie zaciski? Jeżeli nie to dystanse pomogą? W sumie i tak o nich myślałem bo strasznie schowane są te koła . Edytowane 8 Stycznia 2017 przez switchpl
Rekomendowane odpowiedzi