Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A8 D3 na 20" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładne tylko jak jest et 33 to fela wejdzie do srodka czy bardziej na zewnątrz porownujac do et np 45??

Opublikowano

to w moim a6 chyba by już była rowna z blotnikiem :decayed:. ciekawe jak ta fela by wygladała w A6 C6

Opublikowano

dzwonilem do goscia od felg ... nie odbiera

sprobuje jutro

ps. jak ktos chce sobie cos pozmieniac w aucie to polecam strone

mr-fix.pl

:) przyda sie i do a4 i do nowszych audi ... i do innych marek :)

---------- Post dopisany 01-10-2012 at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2012 at 19:09 ----------

A wiec tak .... felgi zakupione i juz sa na aucie

peter22 dzieki ;)

img1236m.jpg

img1235ga.jpg

Opublikowano

Fajne fajne te felgi Panie Nowak

Opublikowano

super a jaki stan???? widze ze gdzieś w twojej okolicy mieszka sprzedający, bo tak szybko felunie wylądowały na aucie :kox:

Opublikowano

Dobrze, że Cię zmobilizowałem :polew::decayed:

Uwielbiam ta felgę. Niby prosta a robi robotę :banan:

Poprzednie nawet na zimówki do takiego auta się nie nadawały:wink:

Opublikowano

Jak obstawa dwie C5 jedna C6 polift tylko te dwa VW i BMW :naughty:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Chwila ta C6 polift ma lampy tył niechalo i zderzak . Eee lipa :naughty: powiedz sąsiadowi że bita w d*pę albo jeszcze bardziej w przód :wink:

Opublikowano

Fela genialnie wygląda na aucie naprawdę :D

Młody, masz racje, była bita w przód :P

Opublikowano
Fajne fajne te felgi Panie Nowak

dzieki :)

---------- Post dopisany at 02:06 ---------- Poprzedni post napisany at 02:05 ----------

super a jaki stan???? widze ze gdzieś w twojej okolicy mieszka sprzedający, bo tak szybko felunie wylądowały na aucie :kox:

90 km w jedna strone mialem .... zadzwonilem :) ugadalem cene ze moje + doplate z mojej strony i nie bylo nad czym sie zastanawiac.

Felgi niespawane, stan bdb, bez bicia, pomalowane bez wiekszych odpryskow. Opony srednio slabe ok 4mm ale na sezon starcza.

jeszcze raz dzieki :)

---------- Post dopisany at 02:07 ---------- Poprzedni post napisany at 02:06 ----------

20'' robi robote :wink:

wyglada ok ... ale duza wcale sie nie wydaje :)

Ot dobra seria ;)

---------- Post dopisany at 02:08 ---------- Poprzedni post napisany at 02:07 ----------

Dobrze, że Cię zmobilizowałem :polew::decayed:

Uwielbiam ta felgę. Niby prosta a robi robotę :banan:

Poprzednie nawet na zimówki do takiego auta się nie nadawały:wink:

taaa :) wszystko dzieki tobie :D hehe

oj tam czepiasz sie poprzednich .... :P

---------- Post dopisany at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

Jak obstawa dwie C5 jedna C6 polift tylko te dwa VW i BMW :naughty:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Chwila ta C6 polift ma lampy tył niechalo i zderzak . Eee lipa :naughty: powiedz sąsiadowi że bita w d*pę albo jeszcze bardziej w przód :wink:

obstawa to akurat przypadek ....

a na temat c6 juz nowek odpowiedzial :)

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:09 ----------

teraz jest git.

dzieki, najpierw byly zamowione ( juz jakis czas temu ) takie 20" jak ty masz ale .... ta felga bardzo pasuje do a5 za to do a8 wg mnie w ogole .... i nareszcie udalo sie znalezc stary sprawdzony i troche juz opatrzony wzor, ktory za to wg mnie do sylwetki a8 pasuje idealnie.

---------- Post dopisany at 02:11 ---------- Poprzedni post napisany at 02:10 ----------

Fela genialnie wygląda na aucie naprawdę :D

Młody, masz racje, była bita w przód :P

ta ;D

Opublikowano

eeee:thumbdown: 22" dopiero wygląda w tej budzie:naughty:

Opublikowano

Wg mnie na 20" jest optymalnie :thumbup1:

Opublikowano

fajnie, fajnie :good: a jakie koła na zimę? też 20"? :decayed:

Opublikowano
eeee:thumbdown: 22" dopiero wygląda w tej budzie:naughty:

na zywo widzialem 2 sztuki i wg mnie na 22" juz wyglada zle ... bo juz taka koza sie robi

ideal chyba jest 21" ( pod zg stoi taka rozwalona w czarnym macie na 21" z q7 + dystanse zmieniajce rozstaw z 5x130 na 5x112 )

---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

Wg mnie na 20" jest optymalnie :thumbup1:

dokladnie 20" opytamlne tym bardziej ze o dziwo komfort taki sam jak na 19"

20: 275/35, 19: 255/40 )

---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

fajnie, fajnie :good: a jakie koła na zimę? też 20"? :decayed:

nie nie :P na zime mam mega .... ori 17" na 235/55R17 ;D

( fotki sa w 1 poscie na 1 stronie )

Opublikowano

sorki chodziło mi o 21"

Opublikowano

gaz do takiego auta :facepalm:

20 cali do tak dużego auta :facepalm: w dodatku na lato :facepalm:

4.2 wolny ssak do takiego czołgu :facepalm: da się tym z świateł w ogóle ruszyć :co:

ciemny lakier i ciemne wnętrze :facepalm:

jedyne co na plus - to że to audi :thumbup1: a nie coś francuskiego czy koreańskiego

ps. śliczny model, zewnętrznie daje radę o wypasie nie ma co dyskutować - co A8 to A8 - wzór felg mimo starości modelu - nadal jedne z lepiej się prezentujących...................piękność sama w sobie - szkoda tylko że tyle koni zabitych przez masę:wink:

Opublikowano

miron :grin: jeszcze mniejsze mogles zrobic to "ps" :grin: takie ze trzeba by w przegladarce powiekszac :naughty:

Nowak a nie myslales zeby isc w shadow line ??

6611d1304932345-making-chrome-black-a8-rs8tcschwarz_02.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...